gule guleeeee
bu arada partı resımlerınızı gordum canım cok guzelsınız maşallah,,,ben pastaya cooook bayıldımm onuda soylıyımmmm:)nelıyd o pasta oyle turuncu turuncu,,bebk olasın geldı valla:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kızlar yağmur krepe bayılıyor bugünşlerde sık sık yapıyorum yiyor aklınızda olsun sebzeli falan iştahsız bebekelre deneyebilirsiniz
brokoliyide yemiyordu suda bütün olarak haşlıyorum eline veriyorum sevdi :)
maşalah diyeyeim de nazarım değmesin .
çook kötüyüm ya kızım çok kötü öksürüyordu dün başladı birden bugün doktora götürdüm bronşiolit olmuş mafoldumben doktor antibiyotik yazdı 2 tane de şurup hava değişiminden olmuş annemlere geldik ya biz bi de kendi doktorumuz olmayınca burda bir doktora götürdüm ya çok feci hırlıyo yavrumun ciğerleri inşallah biran önce düzelir resmen pişman oldum geldiğime çok üzgünüm ya off
iyiyz cnm çok şükür şiimdilik bişey yok allahım bir daha yaşatmaz hiç kimseyede yaşatmasın inş cnm tek dileğim o şuan yarın hayırlı haberlerle gelmek evimize ama en kötüsüde tek gitmem olacak tek başıma gidicem mecburen eşim gelemicek çalışıo taksi ayarlamış o sadece almaya gelebilcek off kızlar bugünde dualarınız bizle olsunda yarın güzel haberler alalım hepiniz çok saolun...
sorma pelin zeynep sabrımı denedi bugün resmen onu uyutmaya çalışırken açıyorum okuyayım diye arada bakıyorum ama yazmak ne mümkün..
çok yoruldum bugün ya yarın akşam misafir gelecek biksç bişey hazırladım e zeynoda çok huysuz malum rahat bırakmıyo..bi yandan ayağım ağrıyo üzerine zor basıyorum ayakta durmaktan şişti iyice(( çamaşır makinesi bozuldu içinde çamaşırlar var..üfff herşey üstüste yani....
bu arada zeynebiminde 3.dişi patlamış bugün gördüm..ama üstten değil sağ yandan..niye böyle olduki anlamadım ..
günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnn
Günyadııın siteye bi haller olmuş yinee ya..
günaydınlar efenimmopuyorumnanaktan25 sayfa olmuş geçmiş öğleden sonra giremedim. okuyayımmı acep. yoksa biri özet geçermi.işler yoğun bu ara kışa daha da yoğun olacak.delikafadulden
çook kötüyüm ya kızım çok kötü öksürüyordu dün başladı birden bugün doktora götürdüm bronşiolit olmuş mafoldumben doktor antibiyotik yazdı 2 tane de şurup hava değişiminden olmuş annemlere geldik ya biz bi de kendi doktorumuz olmayınca burda bir doktora götürdüm ya çok feci hırlıyo yavrumun ciğerleri inşallah biran önce düzelir resmen pişman oldum geldiğime çok üzgünüm ya off
Bunada sukur diyelim o zaman insallah temelli kurtulur minam nazli teyzsi daha 3. Disi yeni geldi ve huzursuz etti kuzumu ilginc ust sol yandan geldi dis onden gelmedi bu arada
bilge öncelikle hoşgeldin vede geçmiş olsun hastaymışsın sanırım yoktun bayadır zor olmuştur kuzudan ayrılmak
bende kitabı yanımda getirdim anneme okutuyorum çünkü o çok ısrar ediyo yemediği zaman
ben artık çalışayım öğleden sonra gene bankalardayım. bide yağmur burda 4 gündür. sabah sıçana döndüm ghelirken hala paçalarımı kurutmakla meşguluüm buz gibi deyiyolareyvahedigeldismile
mehtap hemen veriyorlarmıymış eeg'yi? öğrenebildin mi
nevracım işlerin yoğunluğuna denk geldi söleyemedim . pastanıza bende bayıldım çok hoş vede şık olmuş. ayrıca partiniz süpr olmuş. umarım doğum günlerinide böle kutlarız.Şeniz
ben artık çalışayım öğleden sonra gene bankalardayım. bide yağmur burda 4 gündür. sabah sıçana döndüm ghelirken hala paçalarımı kurutmakla meşguluüm buz gibi deyiyolareyvahedigeldismile
Günaydın kızlar okuyamadım geçmişi ne var ne yok bakalım
yok cnm öğrenemedim ama inş hemen veriolardır yoksa iyice gerilicem
selam kızlar
Benim ki tarhanayı sütlü seviyor az suyla normal pişiriyorsun kaynayıp katılaşınca süt ekliyorsun bir taşım daha kaynıyor yiyor onu ( tabii ne kadar yediği malum )
krep meyva suyuyla sanmıyorum çünkü pişecek meyva suyunun tadı bozulmaz mı pişince
dün annem kek yapmış sevmiş benim ki gene yapacağım dedi sebzeli yap dedim daha faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?