2009 Aralık Anneleri

pastamızın içi çikolatalı -antep fıstıklıydı. Üzeri havuç şekli verilmiş şeker hamuru kaplı.

canan nasıl yapıyorsun krebi tarif verebilir misin bide öğlen mi veriyorsun ..

çok geçmiş olsun canım yaaa.. kendini suçlama öyle allah beterinden saklasın.. İnşll. çabucak atlatırsınız..

mehtapcım dualarımız sizinle inşll. hayırlı haberlerle gelirsiniz...

hayırlı olsun yeni inciniz..

günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnn

günaydın bilgeeee.. opuyorumnanaktan

Günyadııın siteye bi haller olmuş yinee ya..

günaydınnnnnnn.. opuyorumnanaktan

günaydınlar efenimmopuyorumnanaktan25 sayfa olmuş geçmiş öğleden sonra giremedim. okuyayımmı acep. yoksa biri özet geçermi.işler yoğun bu ara kışa daha da yoğun olacak.delikafadulden

günaydın tülaycııımmmm .. Şeniz opuyorumnanaktan

nevracım işlerin yoğunluğuna denk geldi söleyemedim . pastanıza bende bayıldım çok hoş vede şık olmuş. ayrıca partiniz süpr olmuş. umarım doğum günlerinide böle kutlarız.Şeniz

ben artık çalışayım öğleden sonra gene bankalardayım. bide yağmur burda 4 gündür. sabah sıçana döndüm ghelirken hala paçalarımı kurutmakla meşguluüm buz gibi deyiyolareyvahedigeldismile

çok geçmiş olsun özlemcim allah tez zamanda şifa versin :Saruboceq:

Bunada sukur diyelim o zaman insallah temelli kurtulur minam nazli teyzsi daha 3. Disi yeni geldi ve huzursuz etti kuzumu ilginc ust sol yandan geldi dis onden gelmedi bu arada

gelir annesi gelir üsttekiler arka arkaya geliyorlar genelde... yandan başlar ortayı tamamlar sonra tekrar alta inip bir daha üste çıkar akannehir o arada bizim ömürlerden kaçar yıl gidiyor onu tespit eden bir araştırma var mı acaba bilmiyorumkismile

hoşbuldum sağolasın canım... sinüzit vs ama çok keyifliydi sürekli vızıldayan oğluşumla yapışık 10 gün geçirdim opuyorumnanaktan bırakıp gelmek çok koydu hakikaten... dokunsalar ağlayacak gibiyim iki gündür :sinifsinif:

ben artık çalışayım öğleden sonra gene bankalardayım. bide yağmur burda 4 gündür. sabah sıçana döndüm ghelirken hala paçalarımı kurutmakla meşguluüm buz gibi deyiyolareyvahedigeldismile

bot giyip paçaları içine at bacım işe gelince salarsın paçaları lülülülülülü

nevracım işlerin yoğunluğuna denk geldi söleyemedim . pastanıza bende bayıldım çok hoş vede şık olmuş. ayrıca partiniz süpr olmuş. umarım doğum günlerinide böle kutlarız.Şeniz

sağol tülaycım .. keşke yakın olsaydıkta sizlerde gelebilseydiniz.. amin canım inşll.

dikkat et kendine canımcım

Günaydın kızlar okuyamadım geçmişi ne var ne yok bakalım

günaydııınnnn ..

yok cnm öğrenemedim ama inş hemen veriolardır yoksa iyice gerilicem

veriyorlardır bence canım tabii tam bilemiyorum aç bir telefon sor hastaneye ama gideceksin zaten gerek yok iyi haberlerle döneceksin inşallah canım
bebelerin sadece burnu aksın başka hasta olmasınlar

gunaydınlar.
mehtap eeg sonucunu hemen verselerde o rapor gıbı bısey degıl aynı ekg gıbı elektrk akımları cızelgesı dıyebılırız.yanı dr un yorumlaması lazım patolojık dalga varmı diye.
krepten bahsedılmıs:bende uzun suredır verıyrm hatta pancake,kek omlet çörek ne varsazemuszemus
olcuyle yapmıyorum ama un olarak tam un su yerınede süt,sebze suyu,tavuk suyu kullanabılırsınız.ben burda sadece beyaz un bulabılıyrm.ıçıne peynır,inceltilmiş kuru meyvede koyabılırsınız.sımdı aklıma geldı denemedım ama meyva suyulada olabılr belkı.cidden seviyrlar
tarhana benımkıde asla yemyr ama tarhanalı bulgur koftesı bulmustm netten bız yemeden o 2tanesını hüpletmişti yoğurtla.sevmedıklerını sevdıklryla azar azar karstrmak en ıyısı

evet melikecem sadece grip olsunlar razıyım ama başka hasta olmasınlar...ZSA cnm bende öle duydum ama tam bilmiodum biz zaten kendi doktorumuza götürücez raporu alınca ozmn sorun yok ordan çıkınca direk hastanemize gider kendi doktorumuza gösteririz ohh ya içim rahatladı...

Benim ki tarhanayı sütlü seviyor az suyla normal pişiriyorsun kaynayıp katılaşınca süt ekliyorsun bir taşım daha kaynıyor yiyor onu ( tabii ne kadar yediği malum )
krep meyva suyuyla sanmıyorum çünkü pişecek meyva suyunun tadı bozulmaz mı pişince
dün annem kek yapmış sevmiş benim ki gene yapacağım dedi sebzeli yap dedim daha faydalı

hiç kolum kanadım kalkmıyo içimden yazmak geçiyo ama parmaklarım bu isteğe uymuyo... yani yaşadığım isteksizliğin raddesini anlamanız için söyleyeyim: eşim beni sinir etti hani ben bağırıp çağırmam ama bağırıp çağıracak kadar sinirlendim ve yüzde 1200 de haklıyım ama ağzımı açıp tek kelime etmedim...

ama bazı pudinglerı hazırlarken kullanılır m.suyu:uhm:neyse o da eksık olsun

herkese günaydın gecmişi okuyamadım yiğit sıpası bırakmıo umarım herkes iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…