gule guleeeee
bu arada partı resımlerınızı gordum canım cok guzelsınız maşallah,,,ben pastaya cooook bayıldımm onuda soylıyımmmm:)nelıyd o pasta oyle turuncu turuncu,,bebk olasın geldı valla:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
pastamızın içi çikolatalı -antep fıstıklıydı. Üzeri havuç şekli verilmiş şeker hamuru kaplı.
kızlar yağmur krepe bayılıyor bugünşlerde sık sık yapıyorum yiyor aklınızda olsun sebzeli falan iştahsız bebekelre deneyebilirsiniz
brokoliyide yemiyordu suda bütün olarak haşlıyorum eline veriyorum sevdi :)
maşalah diyeyeim de nazarım değmesin .
canan nasıl yapıyorsun krebi tarif verebilir misin bide öğlen mi veriyorsun ..
çook kötüyüm ya kızım çok kötü öksürüyordu dün başladı birden bugün doktora götürdüm bronşiolit olmuş mafoldumben doktor antibiyotik yazdı 2 tane de şurup hava değişiminden olmuş annemlere geldik ya biz bi de kendi doktorumuz olmayınca burda bir doktora götürdüm ya çok feci hırlıyo yavrumun ciğerleri inşallah biran önce düzelir resmen pişman oldum geldiğime çok üzgünüm ya off
çok geçmiş olsun canım yaaa.. kendini suçlama öyle allah beterinden saklasın.. İnşll. çabucak atlatırsınız..
iyiyz cnm çok şükür şiimdilik bişey yok allahım bir daha yaşatmaz hiç kimseyede yaşatmasın inş cnm tek dileğim o şuan yarın hayırlı haberlerle gelmek evimize ama en kötüsüde tek gitmem olacak tek başıma gidicem mecburen eşim gelemicek çalışıo taksi ayarlamış o sadece almaya gelebilcek off kızlar bugünde dualarınız bizle olsunda yarın güzel haberler alalım hepiniz çok saolun...
mehtapcım dualarımız sizinle inşll. hayırlı haberlerle gelirsiniz...
sorma pelin zeynep sabrımı denedi bugün resmen onu uyutmaya çalışırken açıyorum okuyayım diye arada bakıyorum ama yazmak ne mümkün..
çok yoruldum bugün ya yarın akşam misafir gelecek biksç bişey hazırladım e zeynoda çok huysuz malum rahat bırakmıyo..bi yandan ayağım ağrıyo üzerine zor basıyorum ayakta durmaktan şişti iyice(( çamaşır makinesi bozuldu içinde çamaşırlar var..üfff herşey üstüste yani....
bu arada zeynebiminde 3.dişi patlamış bugün gördüm..ama üstten değil sağ yandan..niye böyle olduki anlamadım ..
hayırlı olsun yeni inciniz..
günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnn
günaydın bilgeeee.. opuyorumnanaktan
Günyadııın siteye bi haller olmuş yinee ya..
günaydınnnnnnn.. opuyorumnanaktan
günaydınlar efenimmopuyorumnanaktan25 sayfa olmuş geçmiş öğleden sonra giremedim. okuyayımmı acep. yoksa biri özet geçermi.işler yoğun bu ara kışa daha da yoğun olacak.delikafadulden
günaydın tülaycııımmmm .. Şeniz opuyorumnanaktan