Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydınlar.
mehtap eeg sonucunu hemen verselerde o rapor gıbı bısey degıl aynı ekg gıbı elektrk akımları cızelgesı dıyebılırız.yanı dr un yorumlaması lazım patolojık dalga varmı diye.
krepten bahsedılmıs:bende uzun suredır verıyrm hatta pancake,kek omlet çörek ne varsazemuszemus
olcuyle yapmıyorum ama un olarak tam un su yerınede süt,sebze suyu,tavuk suyu kullanabılırsınız.ben burda sadece beyaz un bulabılıyrm.ıçıne peynır,inceltilmiş kuru meyvede koyabılırsınız.sımdı aklıma geldı denemedım ama meyva suyulada olabılr belkı.cidden seviyrlar
tarhana benımkıde asla yemyr ama tarhanalı bulgur koftesı bulmustm netten bız yemeden o 2tanesını hüpletmişti yoğurtla.sevmedıklerını sevdıklryla azar azar karstrmak en ıyısı
canıııım :teselli:hiç kolum kanadım kalkmıyo içimden yazmak geçiyo ama parmaklarım bu isteğe uymuyo... yani yaşadığım isteksizliğin raddesini anlamanız için söyleyeyim: eşim beni sinir etti hani ben bağırıp çağırmam ama bağırıp çağıracak kadar sinirlendim ve yüzde 1200 de haklıyım ama ağzımı açıp tek kelime etmedim...
çook kötüyüm ya kızım çok kötü öksürüyordu dün başladı birden bugün doktora götürdüm bronşiolit olmuş mafoldumben doktor antibiyotik yazdı 2 tane de şurup hava değişiminden olmuş annemlere geldik ya biz bi de kendi doktorumuz olmayınca burda bir doktora götürdüm ya çok feci hırlıyo yavrumun ciğerleri inşallah biran önce düzelir resmen pişman oldum geldiğime çok üzgünüm ya off
güle güle uzatUzun sac seven ben sacimi kestirdim bugun hemde kisacik
iyi çıkacak canım, iyi düşün iyi olsuniyi cnm şimdilik bişey yok ama inş yarın eeg de temiz çıkarsa yarın çokdaha iyi olucam...siz nasılsınız?
Ewt ya hep oyledir annem duz sacli cok begenir saclarimizi ablamla benim alin kivirciksa minanin hal duz olma sansi var demekki sac var ama duz sanki kulak arkalari dalgalaniyor gibi ben mina sevmeyecek cok ugrasacak diye istemyrm ama eminim duz olursada kivircik olmadi diye uzulecek :))) bakalim gorecegiz insallah onumuzdeki aylarda fatma cok bunaldim hep toplamaktan kuafore gidemiyorum fon cektremiyrm fonsuz sevmiyorum diye kestirdim kisa olunca roflede kusa zaman olur yaptiririm insallah onumuzdeki hafta diyorum bakalim mina izin verirse :)) birde kiza sarilar daha belli oldu pek bir sevindim diger turlu dip boyasi toplayinca daha cok ortadaydi simdi uzun sacli biriki kisi gorunce kiskanir uzulurum :)) ama kizimla beraber uzar saclarimiz napali
Diye teselli ederim kendimi
sorma pelin zeynep sabrımı denedi bugün resmen onu uyutmaya çalışırken açıyorum okuyayım diye arada bakıyorum ama yazmak ne mümkün..
çok yoruldum bugün ya yarın akşam misafir gelecek biksç bişey hazırladım e zeynoda çok huysuz malum rahat bırakmıyo..bi yandan ayağım ağrıyo üzerine zor basıyorum ayakta durmaktan şişti iyice(( çamaşır makinesi bozuldu içinde çamaşırlar var..üfff herşey üstüste yani....
bu arada zeynebiminde 3.dişi patlamış bugün gördüm..ama üstten değil sağ yandan..niye böyle olduki anlamadım ..
hiç kolum kanadım kalkmıyo içimden yazmak geçiyo ama parmaklarım bu isteğe uymuyo... yani yaşadığım isteksizliğin raddesini anlamanız için söyleyeyim: eşim beni sinir etti hani ben bağırıp çağırmam ama bağırıp çağıracak kadar sinirlendim ve yüzde 1200 de haklıyım ama ağzımı açıp tek kelime etmedim...
bige ne oldu sana öyle
eşin ne yaptı sana cnm?
canıııım :teselli:
susunca tartışma engelleniyo çoğu zaman ama aynı zamanda da için içini yiyo
benim tanıdığım bilge muhakkak uygun zamanda taşı gediğine koyar olumunekankayizsmile
hayırdır bacım ?????
hiç kolum kanadım kalkmıyo içimden yazmak geçiyo ama parmaklarım bu isteğe uymuyo... yani yaşadığım isteksizliğin raddesini anlamanız için söyleyeyim: eşim beni sinir etti hani ben bağırıp çağırmam ama bağırıp çağıracak kadar sinirlendim ve yüzde 1200 de haklıyım ama ağzımı açıp tek kelime etmedim...
ama bazı pudinglerı hazırlarken kullanılır m.suyu:uhm:neyse o da eksık olsun
günaydın herkeseeee
herkese günaydın gecmişi okuyamadım yiğit sıpası bırakmıo umarım herkes iyidir...
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN opuyorumnanaktan
günaydınnnnnnn
hava kapalı ama gününüz aydın olsun :)))
Uzun sac seven ben sacimi kestirdim bugun hemde kisacik
:teselli: CANIM BENDE KARŞILIK VEREN BİRİ DEĞİLİM KAVGA EDEMEM TARTIŞMA UZAMIYOR AMA HAKLIYKEN İÇİNE OTURUYOR İNSANIN BU EŞLER ZATEN İNSANI SİNİR ETMEK İÇİN ÖZEL OLARAK GÖNDERİLDİLER
haber vermeden gecikti de kendileri. gece oğlanı emzirmeye bir kalktım yok, iki kalktım yok aradım işyerini su basmış su boşaltıyorlarmış netekim bir süre sonra arz-ı endam ettiler kendileri. eşek başı var ya evde... uyandırmak istememişmiş... sms diye bir şey yok ya... ben zaten kalkmıyorum ya... aaaaaaay yeminle ağzımı açıp sms var bile demedim
yasemincim tartışma olmasın diye susmuş değilim öyle bir kaygım yok hiç içimden gelmedi ağzımı açmak
iki gün sonra söylerim söyleyeceğimi olur biter diye şimdi sustum işte öyle geldi içimden
bu arada meyve suyu pişince tadı değişmiyor... meyve suyuyla çok güzel muhallebi oluyor
herkese günaydın gecmişi okuyamadım yiğit sıpası bırakmıo umarım herkes iyidir...
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN opuyorumnanaktan
günaydınnnnnnn
hava kapalı ama gününüz aydın olsun :)))
bazen susmak sen iyi sinir etme yoludur. Karşındakine vicdanıyla başbaşa bıkarırsınız.. Ben haklı olduğumda genelde susarım ama bakışlarım herşeyi anlatır. 2 gün geçtikten sonrada acısını katkat çıkartırım o ayrı . Eşim her zaman der bişey söle yeterki söle ama bana öyle bakma diye .. Guclubacismile
.
zaten anlayan anlamıştır hatasını cnm
bende içimden gelmezse ses etmem ama uygun bir zamanda da lafı yediğine oturtutumsempatiksalakcinni
bazen susmak sen iyi sinir etme yoludur. karşındakine vicdanıyla başbaşa bıkarırsınız.. ben haklı olduğumda genelde susarım ama bakışlarım herşeyi anlatır. 2 gün geçtikten sonrada acısını katkat çıkartırım o ayrı . eşim her zaman der bişey söle yeterki söle ama bana öyle bakma diye .. guclubacismile
eh eninde sonunda ben bunu yediririm de ne vakit içimden gelir onu bilmiyorum... şu ana kadar resmen üşendim :bbo:
aman maşallah canımm
nasıl yapıyorsun ona krep?
yedir canım yedir ben de geçenlerde merak ettim maça gitti annem bendeydi saat 12 oldu annem benim fenadır çok pimpirikli ben önemsememiştim aayyyyy neden gelmedi birşey mi oldu diye bir başladı bende merak etmeye başladım panikledim aradım cebi evde gelince neredesin dedim yatsaydın tatlım normal 11.30 da bitti dedi ben dedim cebinin evde olmasına kızdım ya birşey olsa nasıl ulaşacağız birbirimize dedim ama asıl beni korkutan annem oldu aşkolsun anne ben merak etsem senin bana destek olman lazım sen beni korkuttun dedim
çook kötüyüm ya kızım çok kötü öksürüyordu dün başladı birden bugün doktora götürdüm bronşiolit olmuş mafoldumben doktor antibiyotik yazdı 2 tane de şurup hava değişiminden olmuş annemlere geldik ya biz bi de kendi doktorumuz olmayınca burda bir doktora götürdüm ya çok feci hırlıyo yavrumun ciğerleri inşallah biran önce düzelir resmen pişman oldum geldiğime çok üzgünüm ya off
Uzun sac seven ben sacimi kestirdim bugun hemde kisacik
öf yaaaa
ne yemek yapsam ki
lahana sarma yapsam üşeniyorum
biber dolma yapsam hiç canım istemiyo
patates tavuk dün fasulye bi önceki gün vardı
e ben ne edem şincik?
daha iyi melike çok şükürYasemin haktan nasıl oldu