• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Sagol yaseminn bende dedim zaten fon cektrmiyrm fon cektirme rahatina kavusana kadar uzar elbet :)) ay hep sorcam unutyrm simdi benim sac kivircik ve ben nefret edyrm eskiden hep fonlu gezerdim bankaci arkadaslar kivircik gorunce perma yaptrsim sanmisti senelrdir tanidiklari halde kivircik gormemisler dusunun yani neyse konuya gelym mina kivircik olsun istmyrm hic zor bakimi diye merak edyrm sacinin kivircik oldugu belli olan kivrilmaya baslayan bebek varmi aramizda annem yegenimden ve bizden dolayi biliyr yasindan sonra kivrilmisti uzamayafa basladi tabi belli oldu diyor sizde uzayan saci belli olan varmi

öksürüğü nerdeyse yok denecek kadar azaldı pelin ama hırıltı var hala
eskisi kadarda ağlamıyo artık keyfi yerinde oynuyo miniğim hastayım yaramazım modunda
sen nasılsın, mini minam nasıl?

Bunada sukur diyelim o zaman insallah temelli kurtulur minam nazli teyzsi daha 3. Disi yeni geldi ve huzursuz etti kuzumu ilginc ust sol yandan geldi dis onden gelmedi bu arada

Sagol yaseminn bende dedim zaten fon cektrmiyrm fon cektirme rahatina kavusana kadar uzar elbet :)) ay hep sorcam unutyrm simdi benim sac kivircik ve ben nefret edyrm eskiden hep fonlu gezerdim bankaci arkadaslar kivircik gorunce perma yaptrsim sanmisti senelrdir tanidiklari halde kivircik gormemisler dusunun yani neyse konuya gelym mina kivircik olsun istmyrm hic zor bakimi diye merak edyrm sacinin kivircik oldugu belli olan kivrilmaya baslayan bebek varmi aramizda annem yegenimden ve bizden dolayi biliyr yasindan sonra kivrilmisti uzamayafa basladi tabi belli oldu diyor sizde uzayan saci belli olan varmi

benim saclarim da kivircik, alin'inkiler de oyle. dogdugundan beri cok saci var, artik topluyorum, yoksa onune geliyor.

kıvırcıklar hep düz, düzlerde hep kıvırcık olmak istiyo nedense :1:
ben düz saçlıyım belimde saçlarım
ammavelakin heeeep kıvırcık olmak istemişimdir

günaydın herkese
biz tüm gece uyanıktık
haktan baya bi kötü oldu gece tıkandı hırıltı öksürük hadi dedik kalktık 2de acile gittik vent. buhar, sıvı buhar verdiler iğne yaptılar ilaç yazdılar gönderdiler
çok ağladı kuzum hem iğnede hem buharda
şimdide sesi bozuk ara ara öksürüyo hırıltı daha az :(((
dua edin teyzeleri iyileşsin oğlum :(((
çok geçmiş olsun yaseminn bizede doktor tıkanırsa gece bile olsa getirin falan dedi inşallah bişey olmaz ya iyileşir hemen kuzucuklar haktanada çok çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya ya :gitme:

he he bunu söylemeye bayılıyorum
BEN DEMİŞTİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMM kaydirigubbakcemile5
çok sevindim melikecim amaç oydu zaten hem biz rahat edelim hem bebeler... şimdi anneme okutuyorum kitabı sonra sırada bakıcı, sevgili eşim ve babam var kaydirigubbakcemile3
bilge öncelikle hoşgeldin vede geçmiş olsun hastaymışsın sanırım yoktun bayadır zor olmuştur kuzudan ayrılmak
bende kitabı yanımda getirdim anneme okutuyorum çünkü o çok ısrar ediyo yemediği zaman

çok geçmiş olsun cnm bnm sıkma canını inş iyileşir biran önce kuzucuk üzme kendini oalcağa çare yok kendini suçlama sakın....allah beterinden saklasın...:Saruboceq:
teşekkür ederim cnm kendimi suçluyorum valla ama dediğin doğru olacağın önüne geçilmiyo malesef allah dermansız dert vermesin

geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin kuzuna inşallah hemen.. kıyamam ya hiç birine bişey olmasın onlara hasta olmasınlaar:(
teşekkür ederim arzucum evet ya keşke hiç hasta olmasalar herşeye razıyım ben

maşallah yağmuruma :) :nazar:
aman yesin annesi , bende herşeyi veriyorum eline haktan maşallah herşeyi yiyo iştahlı ama
yemeyen çocuklara çok iyi bir taktik bu ele verme

oy kıyamam yavruma yaaaa :(
çok geçmiş olsun canım
biz 2 aylıkken yatmıştık bronşiolitten
bol bol emzir, emmiyosa bol bol sıvı ver
elmayla demlenmiş ıhlamur işe yarıyo
bide buhar makinen varsa ara ara çalıştır
yoksa su kaynat buharını odaya yay
haktanda da hırıltı çok, faranjit oldu aynılarını ben yapıyorum canım
ya yasemin neden oluyor ki bu sadece üşütmekten mi daha önce hiç olmadı bize bide sadece öksürük ve hırıltı var birden oldu anlamadım ki 1 günde

bi geçmişe bi geleceğe bakıyorum cvplar karışık oldu

Bunada sukur diyelim o zaman insallah temelli kurtulur minam nazli teyzsi daha 3. Disi yeni geldi ve huzursuz etti kuzumu ilginc ust sol yandan geldi dis onden gelmedi bu arada

amin teyzesi iiiinşallah
oy kıyamam yaaa, nasıl rahatsız oluyo yavrucaklar allah bilir bi tamamlasalar şu dişleri boshayallersmile
ay kimin bebeğiydi hatırlamıyorum ama ilk üst yan dişleri çıkmıştı
haktanın sadece alt 2 dişi var
aylardır üst dişler kabarık bembeyaz ama hala patlayamadı :(

mehtap güneş nasıl şimdi çok geçmiş olsun inşallah eeg sonuçlarınız temiz çıkar cnm okurken içim gitti resmen pek giremedim siteye bu aralar da geçmişte gözüme takıldı

iyiyz cnm çok şükür şiimdilik bişey yok allahım bir daha yaşatmaz hiç kimseyede yaşatmasın inş cnm tek dileğim o şuan yarın hayırlı haberlerle gelmek evimize ama en kötüsüde tek gitmem olacak tek başıma gidicem mecburen eşim gelemicek çalışıo taksi ayarlamış o sadece almaya gelebilcek off kızlar bugünde dualarınız bizle olsunda yarın güzel haberler alalım hepiniz çok saolun...

çok geçmiş olsun yaseminn bizede doktor tıkanırsa gece bile olsa getirin falan dedi inşallah bişey olmaz ya iyileşir hemen kuzucuklar haktanada çok çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya ya :gitme:

bilge öncelikle hoşgeldin vede geçmiş olsun hastaymışsın sanırım yoktun bayadır zor olmuştur kuzudan ayrılmak
bende kitabı yanımda getirdim anneme okutuyorum çünkü o çok ısrar ediyo yemediği zaman

teşekkür ederim cnm kendimi suçluyorum valla ama dediğin doğru olacağın önüne geçilmiyo malesef allah dermansız dert vermesin

teşekkür ederim arzucum evet ya keşke hiç hasta olmasalar herşeye razıyım ben

ya yasemin neden oluyor ki bu sadece üşütmekten mi daha önce hiç olmadı bize bide sadece öksürük ve hırıltı var birden oldu anlamadım ki 1 günde

bi geçmişe bi geleceğe bakıyorum cvplar karışık oldu

yok canım bronşiolit üşütmekten kaynaklanmıyo
bu hastalığa bir virüs neden oluyo
bu virüsüde çocuk ya gripli birinden yada yanında içilmemişse bile birinin üstüne sinen sigaradan alıyo ne yazık ki :((((

çook kötüyüm ya kızım çok kötü öksürüyordu dün başladı birden bugün doktora götürdüm bronşiolit olmuş mafoldumben doktor antibiyotik yazdı 2 tane de şurup hava değişiminden olmuş annemlere geldik ya biz bi de kendi doktorumuz olmayınca burda bir doktora götürdüm ya çok feci hırlıyo yavrumun ciğerleri inşallah biran önce düzelir resmen pişman oldum geldiğime çok üzgünüm ya off
cok geçmış olsun canım allah acıl şifalar versın inş.
Uzun sac seven ben sacimi kestirdim bugun hemde kisacik
nıye kestırdın pelınnnnn...kadınlar genelde bunalınca oynarlarmış saç şekıllerıyle ,,mesela ben onca yıl uzattım belıme kadar lohusayken gıdıp kut kestıdım kısacık hala nasıl gıttım de nası kestırdımm oyle anlayamıyorum hatırladıkçauzuluyorum..cok guzeldı saçlarım bıde kestırınce eskı canlılığı da gıttı sankı,,:gitme:

azranın 6 tane dişi cıktı bızımde once yanladan sonra onlerden cıktı once alt 2 dış sonra sol yan sol on sağ yan sağ on şeklınde cıktı:))

Uzun sac seven ben sacimi kestirdim bugun hemde kisacik
sıhhatler olsun güle güle kullan merak ettim nasıl oldu ben senin uzun saçlarına bayılmıştım pelin benim hiç uzun saçım olmadı da :gitme: çok severim ama
sanki durunun altlar hafif kıvrılıyor gibi ama tarayınca düzleşiyor

gözünüz aydın bundan sonrakiler sorunsuz çıkar inşallah bizim beş oldu dahada geliyorlar sanırım
iyiyz cnm çok şükür şiimdilik bişey yok allahım bir daha yaşatmaz hiç kimseyede yaşatmasın inş cnm tek dileğim o şuan yarın hayırlı haberlerle gelmek evimize ama en kötüsüde tek gitmem olacak tek başıma gidicem mecburen eşim gelemicek çalışıo taksi ayarlamış o sadece almaya gelebilcek off kızlar bugünde dualarınız bizle olsunda yarın güzel haberler alalım hepiniz çok saolun...
bütün kalbimle dua etcem cnm inşallah temiz çıkar sonucunuz bidahada yaşamazsınız böyle bişey inşallah ama bence temiz çıkacak içime öyle doğuyor

yok canım bronşiolit üşütmekten kaynaklanmıyo
bu hastalığa bir virüs neden oluyo
bu virüsüde çocuk ya gripli birinden yada yanında içilmemişse bile birinin üstüne sinen sigaradan alıyo ne yazık ki :((((
yaaa çok üzüldüm evde sigara içen yok ama kuzenim içiyo o gelmişti birkaç kez sevmeye kaçkerede sigara içip öpme dedim ama dinlemedi off ya ondan mı oldu acaba kendimden nefret ettim bak şimdi ya :olmaz:

Ewt ya hep oyledir annem duz sacli cok begenir saclarimizi ablamla benim alin kivirciksa minanin hal duz olma sansi var demekki sac var ama duz sanki kulak arkalari dalgalaniyor gibi ben mina sevmeyecek cok ugrasacak diye istemyrm ama eminim duz olursada kivircik olmadi diye uzulecek :))) bakalim gorecegiz insallah onumuzdeki aylarda fatma cok bunaldim hep toplamaktan kuafore gidemiyorum fon cektremiyrm fonsuz sevmiyorum diye kestirdim kisa olunca roflede kusa zaman olur yaptiririm insallah onumuzdeki hafta diyorum bakalim mina izin verirse :)) birde kiza sarilar daha belli oldu pek bir sevindim diger turlu dip boyasi toplayinca daha cok ortadaydi simdi uzun sacli biriki kisi gorunce kiskanir uzulurum :)) ama kizimla beraber uzar saclarimiz napali
Diye teselli ederim kendimi

canım oyle deme tabıkı dıkkat etmek lazım ama olacağı varmış demek kı kendıne kızma,,sen ıyı ol kı bebişe daha ıyı bakabılesın..rabbım korur mınıklerımızı bır an once duzelır ınş

Ewt ya hep oyledir annem duz sacli cok begenir saclarimizi ablamla benim alin kivirciksa minanin hal duz olma sansi var demekki sac var ama duz sanki kulak arkalari dalgalaniyor gibi ben mina sevmeyecek cok ugrasacak diye istemyrm ama eminim duz olursada kivircik olmadi diye uzulecek :))) bakalim gorecegiz insallah onumuzdeki aylarda fatma cok bunaldim hep toplamaktan kuafore gidemiyorum fon cektremiyrm fonsuz sevmiyorum diye kestirdim kisa olunca roflede kusa zaman olur yaptiririm insallah onumuzdeki hafta diyorum bakalim mina izin verirse :)) birde kiza sarilar daha belli oldu pek bir sevindim diger turlu dip boyasi toplayinca daha cok ortadaydi simdi uzun sacli biriki kisi gorunce kiskanir uzulurum :)) ama kizimla beraber uzar saclarimiz napali
Diye teselli ederim kendimi

kolayına gelıyosa ıyı olmuş canım tabı gule gule kullan..
hadı foto ekle coook merakkkkk ettıkkkkk:1ninca:

Uzat sende ozlem duruyla beraber uzasin saclariniz gerci sanada kisa yakisiyor ben kesin uzatrm az uzayinca surekli toplarim :))) uzun Sac ayri guzel oluyor ama bakim istyr vakitde yok malum sigara icip ustune sinmesi falan bana pek sacma geliyr dogrudur belki ama ben senelerce ictim sigara minaya kadar 1,5 paket gunde hic oyle hastalanmadim yani
Da buyuyen yegenlerde masallah diyeyimde anneleri hamileykende icti doguruncada diger bebek baskasi icti ustune sindi diye hasta oluyr pek manasiz geliyor ama dogruda olabilir ay ne bileyim allah sifa versin tum bebislere diye kapatayim uzatmayayim

Back