inş. ya ne bilim sanki ben bişeyleri yacanım oyle deme tabıkı dıkkat etmek lazım ama olacağı varmış demek kı kendıne kızma,,sen ıyı ol kı bebişe daha ıyı bakabılesın..rabbım korur mınıklerımızı bır an once duzelır ınş
çok zor uzuyor benim saçlarım sabredemiyorum ama hep özenmişimdir uzun saça bende postiş alim bari kendime :)Uzat sende ozlem duruyla beraber uzasin saclariniz gerci sanada kisa yakisiyor ben kesin uzatrm az uzayinca surekli toplarim :))) uzun Sac ayri guzel oluyor ama bakim istyr vakitde yok malum sigara icip ustune sinmesi falan bana pek sacma geliyr dogrudur belki ama ben senelerce ictim sigara minaya kadar 1,5 paket gunde hic oyle hastalanmadim yani
Da buyuyen yegenlerde masallah diyeyimde anneleri hamileykende icti doguruncada diger bebek baskasi icti ustune sindi diye hasta oluyr pek manasiz geliyor ama dogruda olabilir ay ne bileyim allah sifa versin tum bebislere diye kapatayim uzatmayayim
bende hamaile kalıncaya kadar sigara içerdim hamilelikte bıraktım bazen çok canım istiyo ama kızım için içmiyorum olacağı varsa zaten olur ona katılıyorum ama eğer gerçekten bu yüzden olduysa çooook üzülürüm maşallah yeğenlerine belki bazı bebeklerde yatkınlık oluyordur tetikliyordur bazı şeyler bilemiyorum neyse düşünmiyim artık kafayı yiycem yoksa