• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

canım oyle deme tabıkı dıkkat etmek lazım ama olacağı varmış demek kı kendıne kızma,,sen ıyı ol kı bebişe daha ıyı bakabılesın..rabbım korur mınıklerımızı bır an once duzelır ınş
inş. ya ne bilim sanki ben bişeyleri ya

Uzat sende ozlem duruyla beraber uzasin saclariniz gerci sanada kisa yakisiyor ben kesin uzatrm az uzayinca surekli toplarim :))) uzun Sac ayri guzel oluyor ama bakim istyr vakitde yok malum sigara icip ustune sinmesi falan bana pek sacma geliyr dogrudur belki ama ben senelerce ictim sigara minaya kadar 1,5 paket gunde hic oyle hastalanmadim yani
Da buyuyen yegenlerde masallah diyeyimde anneleri hamileykende icti doguruncada diger bebek baskasi icti ustune sindi diye hasta oluyr pek manasiz geliyor ama dogruda olabilir ay ne bileyim allah sifa versin tum bebislere diye kapatayim uzatmayayim
çok zor uzuyor benim saçlarım sabredemiyorum ama hep özenmişimdir uzun saça bende postiş alim bari kendime :)
bende hamaile kalıncaya kadar sigara içerdim hamilelikte bıraktım bazen çok canım istiyo ama kızım için içmiyorum olacağı varsa zaten olur ona katılıyorum ama eğer gerçekten bu yüzden olduysa çooook üzülürüm maşallah yeğenlerine belki bazı bebeklerde yatkınlık oluyordur tetikliyordur bazı şeyler bilemiyorum neyse düşünmiyim artık kafayı yiycem yoksa

cok geçmış olsun canım allah acıl şifalar versın inş.

nıye kestırdın pelınnnnn...kadınlar genelde bunalınca oynarlarmış saç şekıllerıyle ,,mesela ben onca yıl uzattım belıme kadar lohusayken gıdıp kut kestıdım kısacık hala nasıl gıttım de nası kestırdımm oyle anlayamıyorum hatırladıkçauzuluyorum..cok guzeldı saçlarım bıde kestırınce eskı canlılığı da gıttı sankı,,:gitme:

azranın 6 tane dişi cıktı bızımde once yanladan sonra onlerden cıktı once alt 2 dış sonra sol yan sol on sağ yan sağ on şeklınde cıktı:))
sağol cnm amin inşallah

Bende krize giriyrm bazen sigara icin ama hamileykende icseydim mina yogunbakimdayken cigerlerinden dolayi kendimi hic afetmezdim ki sigarayla alakasi yoktu ama o zaman ya ondansa derdim simdide cigerlerinle ilgili bisey olsa ben sigara icyr olsam yine ayni duruma duserim diye engel oluyorum kendime ama sigara ne kadar canim istyr anlatamam baska kimse icin kendim icin bile yapmadim yapmamda bu sigara keyfinden fedakarligi allahim nelere kadir :)

Son düzenleme:
allahım nehir halen uyumadı babasına devrettim artık
o uyutuyor bu ara zaten her gece...11 den önce uyumuyor yok...10 da uyusa ne tatlı olacak hepimiz için:)
geçmişe bakıyım bi

Son düzenleme:
pelincim yeni imajın hayırlı olsun canım:) ohh güle güle uzat:)
buarada babybay geçmiş olsun bebiş rahatsızlanmış dilerim hemencecik iyi olur...

bişey daha dicektim unuttum
heh geldi aklıma
o krep tariini alabilirmiyim sebzeli demişsiniz...belirli bir öğündemi keyfi bir saattemi vermek için uygun olur birde deyin bakim bana topikçilerrr :):)

gece uynama mevzusuna gelınceeeeee
azra sultan gıcıklık yapmayıp karnını doyurursa gun içinde,,bıeşyler yıyerek gece 3 bucuk saate bı kalkıyo emmeye,,yanı3 kere falan sabaha kadar ama ısrarla yemedığıı için saat başı kalkıyoruz nerdeyse gecelerı
bı tek tarhana corbasını oyunlarla falan kabu edıyo,onu yıyıp yatırdığım zaman guzel uyuyo ama hergun de tarhana verıp ondan da soğutmak ıstemıyorum..:((

Ya benimki tarhanayı sevemedi. Mutlaka tarifi tutturamıyorum ben. Çok faydalı oysa bir yese.

Esim manyadinmi der foto cek desem herhalde :)) oznur ismin var kendin yoksun

sorma pelin zeynep sabrımı denedi bugün resmen onu uyutmaya çalışırken açıyorum okuyayım diye arada bakıyorum ama yazmak ne mümkün..
çok yoruldum bugün ya yarın akşam misafir gelecek biksç bişey hazırladım e zeynoda çok huysuz malum rahat bırakmıyo..bi yandan ayağım ağrıyo üzerine zor basıyorum ayakta durmaktan şişti iyice:((( çamaşır makinesi bozuldu içinde çamaşırlar var..üfff herşey üstüste yani....
bu arada zeynebiminde 3.dişi patlamış bugün gördüm..ama üstten değil sağ yandan..niye böyle olduki anlamadım ..

kolay gelsin öznur bazen öyle aksilkler gelir üstüste sıkma canını...
yeni dişlerinizde hayırlı olsun :)

mehtapcım daha açmadım face bakarım şimdi

iyi geceler herkese bende yatıyım çook yorgunum heryerim ağrıo valla ağrı kesici atıp uyucam...

çook kötüyüm ya kızım çok kötü öksürüyordu dün başladı birden bugün doktora götürdüm bronşiolit olmuş mafoldumben doktor antibiyotik yazdı 2 tane de şurup hava değişiminden olmuş annemlere geldik ya biz bi de kendi doktorumuz olmayınca burda bir doktora götürdüm ya çok feci hırlıyo yavrumun ciğerleri inşallah biran önce düzelir resmen pişman oldum geldiğime çok üzgünüm ya off

bizimki 4 aylıkken olmuştu bronşit. Banyoyu buhar yapıp 5 dk tuttuk dr tavsiyesi. Brincanyl mi ne diye bir ilaçla geçti.Acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun .

Sonunda bitti geçmiş 30 sayfa okudum ne çok yazılmış maşallah dünden beri. Pelincim sıhatler olsun. Sağlıkla uzasınlar inşallah yenileri. Ben de cesaret etsem iyi olcak. Gerek yok aslında da böyle giderse zaten kendiliğinden durum çözülcek. Öyle çok dökülüyor ki...Kellik genetik bizim. Ailede soyda gür saç yok. Hadi hayırlısı bakalım. İyi geceler arkadaşlar. Sizleri okumadan bayılamıyorum. Bayılıyorum, bayılıyorum, bayılıyorum, bayıldım. opuyorumnanaktan

günaydınlar efenimmopuyorumnanaktan25 sayfa olmuş geçmiş öğleden sonra giremedim. okuyayımmı acep. yoksa biri özet geçermi.işler yoğun bu ara kışa daha da yoğun olacak.delikafadulden

Back