• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

günaydın herkese
biz tüm gece uyanıktık
haktan baya bi kötü oldu gece tıkandı hırıltı öksürük hadi dedik kalktık 2de acile gittik vent. buhar, sıvı buhar verdiler iğne yaptılar ilaç yazdılar gönderdiler
çok ağladı kuzum hem iğnede hem buharda
şimdide sesi bozuk ara ara öksürüyo hırıltı daha az :(((
dua edin teyzeleri iyileşsin oğlum :(((

çok geçmiş olsun haktanıma dün fotolardan nazarımız değmedi inşallahkıyamam ona çabucak iyileşsin :(

günaydın herkese
biz tüm gece uyanıktık
haktan baya bi kötü oldu gece tıkandı hırıltı öksürük hadi dedik kalktık 2de acile gittik vent. buhar, sıvı buhar verdiler iğne yaptılar ilaç yazdılar gönderdiler

cnm çok geçmiş olsun ,nş hemen iyileşir kuzucuk allah başka dert vermesin inş...sıkma canını geçer havalardan oluo hep

bilge senin söylediğin kitabı aldım carlos gonzalez müthiş bir kitap sağolasın artık savaş yapmıyoruz evde daha rahatız ikimizde

he he bunu söylemeye bayılıyorum
BEN DEMİŞTİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMM kaydirigubbakcemile5
çok sevindim melikecim amaç oydu zaten hem biz rahat edelim hem bebeler... şimdi anneme okutuyorum kitabı sonra sırada bakıcı, sevgili eşim ve babam var kaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnnnnnnn :) hepiciğinize

Bige canım hoşgeldinnn, düzeldin mi?

hoşgördüm güzelim iyiydim bugün hasta gibiyim ben de anlamadım... sanırım psikolocik sempatiksalakcinni

walla ben geceyi konuşmak bile istemiyrum, en son oğlum bende insanım, sabah işe gitcemi uyumam lazım deyip duruyordumsempatiksalakcinni

ben de "hadi oğlum nolur yetsin bak sırtım koptu mememi hissetmiyorum zaten emmiyosun da hadi bırak da uyuyalım" dedim 1,5 saatin sonunda ikna olup memeyi bıraktı sempatiksalakcinni

saol canım yok tansıyonum yokta başım cook doonuyo ,,unutmak ıstıyorum ılgımı dagıtmaya calışıyorum ama yok fecı donuyo,,,uykusuzluktan sanırım,,,azrayı babasına devredıp gıdıp bıraz yatıcam yoksa kımseye bı faydam dokunmıcak bu halde

yat bir an önce fatma sonra bizi de habersiz bırakma çok geçmiş olsun

ha bu arada kayınvalidem burda hala cuma cumartesi izinliyim daha başlamadım perşembe cuma çalışmayakaydirigubbakcemile2

cumartesiye plan yapalım o zaman hihoyyyt

günaydın herkese
biz tüm gece uyanıktık

canıııııııım çok geçmiş olsun
nedenmiş? üşütme mi? başka bir şey mi var?
dualarımız tabii ki haktan ve seninle tatlım :Saruboceq:

saol canım yok tansıyonum yokta başım cook doonuyo ,,unutmak ıstıyorum ılgımı dagıtmaya calışıyorum ama yok fecı donuyo,,,uykusuzluktan sanırım,,,azrayı babasına devredıp gıdıp bıraz yatıcam yoksa kımseye bı faydam dokunmıcak bu halde

Fatmacım dikkat et kendine.. madem eşimde yanında git biraz yat dinlen canım

günaydın herkese
biz tüm gece uyanıktık

günaydın yasemincim çok geçmiş olsun haktanıma .. bizimde burnumuz tıkalı boğuştuk bütün gece inşll. çabucak atlatır sağlığına kavuşur paşamız..

sağol canım üşüttüm gece yerlerde yattığımız için sevgili oğlumla!! ama antibiyotik ve burun damlasına rağmen bugün iyice hasta gibi hissediyorum ki günlerdir evde oğluşla azarken domuz gibiydim kaydirigubbakcemile3
güzel olur hakikaten ben çok gezenti değilimdir ama arada çıkmayı severim esas benim sıpa gezentinin önde gideni ona uyup ben de çıkıyorum mecburen

iyi gibiyim tülaycım ya sen nasılsın?

ay o köpekten bizde de var... belli şarkılara bayılıyor dans ediyor sıpa ama fazla dokunmatik yapmışlar oyuncakların arasında kalırsa (yerde yatıyoruz oyuncak havuzumuz da hemen ayakucumuzda) gecenin bir yarısı "hadi şarkı söyleyelim ve oyun oynayalım" diye başlıyor salak it sırnaşık şey

aaaaaaaaa ben de bir tek benim oğlum anasına baba diyor sanıyordum delikafadulden

allaha bin şükür melikecim iyiyim... hayırdır patron - gazeteci ne iş? senin patron patlıyor mu yoksa kurtuluyor musun??? aklinialirimsmile

ya geçen haftasonu annem eskişehire gitti de... helvalar vs almış gelmiş meralle onu konuşuyorduk akıllara zarar şeyler... zaten çiböreğe (ya da çiğ börek diyelim) de bayılırım sırf onlar uğruna eskişehire mi taşınsam diyorum obezgül olarak cokacimcoook

aynen öyle pelin bedenime sahipler ama ruhuma asla kötükedihüso

Allahım ya koptum burada itin salaklığına diyecek yok dün gece eşimle tartışıyoruz o da ordan ceee seni gördüm demez mi kapatmıyoum aslında gece kapatmak lazım çok hassas çünkü kendi kendine konuşmaya başlıyor

bizim patron akp li belediye meclis üyesi belediye chp bardak doluma imar izni vermiyorlar sağlık bakanlığı imar yok diye ruhsat vermiyor patron hergün başkana laf ediyor söyleniyor gazetecilerde ruhsatsız su satıyor diye haber yapıyor bakalım savaş ne zaman bitecek

obezgüle bittim yaaaaaaaaa sen çok yaşa emi :roflol:

günaydın herkese
biz tüm gece uyanıktık

Allah beni ne etmesin dünür alınta yaptım yazmadan bitirdim geçmiş olsun canım yaaa kıyamam bir an önce atlatır inşallah ilaçlarla hemen toparlar şimdi yavruma kıyamam

Allahım ya koptum burada itin salaklığına diyecek yok dün gece eşimle tartışıyoruz o da ordan ceee seni gördüm demez mi kapatmıyoum aslında gece kapatmak lazım çok hassas çünkü kendi kendine konuşmaya başlıyor

bizim patron akp li belediye meclis üyesi belediye chp bardak doluma imar izni vermiyorlar sağlık bakanlığı imar yok diye ruhsat vermiyor patron hergün başkana laf ediyor söyleniyor gazetecilerde ruhsatsız su satıyor diye haber yapıyor bakalım savaş ne zaman bitecek

obezgüle bittim yaaaaaaaaa sen çok yaşa emi :roflol:

ayağından hoşçakaaaaaaaaaal'dan başka yerden de mi kapatılabiliyor o???? lütfen öğret bana melike yalvarırımmmmmmm kafamçokkarıştı

heeeeeee... valla sizin hakkınızda hayırlıysa o galip çıksın inşallah tez zamanda

kaydirigubbakcemile3 delüüü sempatiksalakcinni gönderme kendin getir opuyorumnanaktan
çok isterim gelip senle nilgünle görüşmeyi cnm

bilgeee hoşgeldinn nasısın canımmŞeniz

günaydın canımmm gel senide öpem bicikŞeniz

muuuuuuuuuuccccckkkkkkkk ay bendeeeeeeeeeeŞeniz
benim kızım 32 kere kalkmaktan dün gece vaz geçti anasını accık uyuttu 15 kere kalktı yaşasın yaşasınsempatiksalakcinni
aman aman maşallah onasırnaşık şey

günaydınnnnnnnnnnn :) hepiciğinize

Bige canım hoşgeldinnn, düzeldin mi?
günaydın cnm
çok şükür tekrar aramızdasın
başım donuyoo acayıp,,uykusuzluktan sanırım,,kendımı ıyı hıssetmıyorum:((
kızı uyutup hemen sende yat uyu bence cnm

hemen yaaaaaaaaaattttttttttt

günaydın herkese
biz tüm gece uyanıktık
kuzum kıyamam yaaaaaaaaa
çok geçmişlerden olsun yasemincim
rabbim tez zamanda şifasını versin

ben kaçar arkadaşalr,,azramı uyutayımda yatayım bıraz ıyıce fenalaşmadan
herkese opucuklerr
iyi istirahatler cnm
yapalım evet yapmazsak denk getirip grüşemiycez yoksa

bende gelirim siz ayarlayın:jeyyar:

ayağından hoşçakaaaaaaaaaal'dan başka yerden de mi kapatılabiliyor o???? lütfen öğret bana melike yalvarırımmmmmmm kafamçokkarıştı

heeeeeee... valla sizin hakkınızda hayırlıysa o galip çıksın inşallah tez zamanda

arkada cırt cırtlı yer var pil yeri onun üstünde ufak siyah kapama yeri var aman diyeyim o yaratık yoksa hiç susmuyor hoşçakal diyor sonra ceee seni gördüm diyor delü mü ne tam uyuyacak kız o konuşuyor başlıyor kıkırdamaya

merhabalar kızlar nasılsınız bebişler nasıl yürümeler başladımı.herkes iidir umarım toprakta ii çok şükür yürümeyede başladık yavaş yavaş.ya toprağın yumurtalıkları yukardaymışçerkek anneleri bileniniz varmı bir yaşuına kadar inmezse ameliyatla indiriliyormuş ama bende ameliyattan oldum olası korkluyorum ya ..

gecmıs olsun.inmemis testıs sık gorulebılen bır durumdur.bu yuzden erkek bebek annelerı yenıdogan muayenesınde yerınde dahı olsa zaman zaman kontrol etmelıler.tek yada cıft taraflı olabılır.engec 2 yasına kadar skrotuma yerlestırılmelı tabıı nekadar erken o kadar ıyı .cunkı bu arada normal vuct ısısındn ote bebegın ateslenmesı gıbı durmlar rısktır.amelıyattan once hormon ıcerıklı enjeksıyonlarla cok ıyı sonuclar alınabılıyor.yanı hemen operasyona gerek yok.bence urologa gıdın.ama kesınlıkle ıhmal etmeyın

sağolun kızlar yaaa:(
faranjit dedi doktor bilge, dün sadece burnu akıyodu hapşırıyodu geceye kadar nasılda faranjite çevirdi anlamadım :(((
boğazları hep yara, öksürdükçe canı yanıyo ağlıyo
ıhlamur veriyorum, allahtan iştahını etkilemedi çorbasını içirdim uyuttum

yok nilgünüm siz öyle güzel bakıyosunuz ki nazarınız değmemiştir benim tosbağama

kızlar yav iyiki varsınız heee

zsa hoşgeldin canım
karşılaşamadık senle bi hoşgeldin desem
kuzunun adı ne?
çok tatlı görünüyo avatarında :)

günaydın geçmişe bvakamıdm fazla
yasemin geçmiş olsun canım noldu haktana kıyamam :(
bilge hoşgeldin canım sen naısl oldun umut nasıl herşey yolundadır umarım
kızlar gecebn gün bana şu sabiha paktunanın kitabı geldi güzel ben beğendim aslında çoçuklar büyünce üye olmak lazım o tarz dergikere kitaplara ya eşimelede konuştuk o da doğru diyor bakalıöm 2 yaşına gelsinlerde inşallah yağmurun altını almam lazım kokular geliyor :bbo:

yeri belirleyelim saati zaten telefonlaşıp halletmek gerekecek malum kalkmaları gerektiği zaman davul gibi uyuyor bu bebeler -tatlicadiarzu-

evet ama avm olmasın ya bu havada çok kalabalık oluyor, ya bize gelin ya fatmalara gidelim

bende gitmek istiyorum Eskişehire
bigeyle gelin nilgüncüm
sizi ağırlamatan şeref duyarım
şaka yapıyorsun demi meralcim canımcım :)

kız benim dayım ve teyzem var ankarad'da
bayramdan sonra gelmeyi çok istiyordum ama kısmet olmadı
annanem ankara araştırma hastanesinde 10 gün ameliyat oldu
onu görmeyi çok arzu ettim ama arabamızı değiştiriyoruz
eski aracımızı 10 gün önce sattık
yeni araç cuma gümrükte olacak ancak 1 hafta sonra teslim alırız

hızlı trenide çocukla benim gözüm yemedi

ama çok isterim cnm
havalar soğudu belki yaza size süpriiiiiiiiiiiizzzzzzz yaparımyerimseniben

Back