yuhhh diyesim geldi kusura bakma hasta hasta öpülürmü ya düşünmesi lazım lmaz:>lmaz:
bu arada ben paspası bitirdim gözleri yapılıp dikilcek sadece akşam yaparım artık arkadaşlar gelicek öğlen yarın eklerim inşallah :hulya::hulya::hulya:
canancım maşallahhhhhhhhhhhh diyorum sana
Ay tam yazıcam yeni sayfa ekleniyor ne çok konuşuyorsunuz yaw:))
Bilgee hoş geldin Umut Paşa ya da sana da geçmiş olsun şu anki kırıklığında dediğin gibi kesin psikolojikmandır ee on günün üzerine zor tabii kuzudan ayrılmak.
çok zor valla ebrucum bir de beyefendi rahata alıştı anne ver meme anne ver meme... yemek yemiyordu neredeyse hiç... şimdi de benim memeler oldu montofon kıvamında akannehir lakin sağmıycam sağsam da faydası yok benim sıpanın beklemiş sütü çorbanın içinde bile içmediği bu sürede kesinlik kazandı
SAHİBİNDEN BUZLUK DOLUSU ANNE SÜTÜ VAR... KALİTESİ İYİ İYİ BAKILMIŞ MONTOFON ANNEDEN
KIZLAR CİDDİ DİYORUM Bİ SEBEPTEN SÜTÜ OLMAMIŞ YENİ DOĞUM YAPMIŞ TANIDIĞINIZ VARSA MEMNUNİYETLE VERİRİM SÜTLERİ YOKSA LAVABOYA GİDİCEK mafoldumben
1:
iiyiyimiş bu köpek ya
süper süper evin eğlencesi... biz önce eşimle oynayıp keşfettik sonra oğlana verdik sositososito ve hepsiburada da piyasadan oldukça ucuz