• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

mehtapcım dün seni arayacaktım ama işlerin yoğunluğundan aklımdan çıkış. eve gidince de mümkün olmadı .. haberlerin iyi olmasına sevindim. eegsi temiz çıkar inşll. bununla kalmış olur..

günaydııınnnn.

Herkese günaydınnnnn.. ya dün akşam burak kendi rekorunu kırdı.. akannehir saat 20:30 muhallebisi yiyip uyudu . saat 23 gibi sütünü içti. buraya kadar herşey normaldi. ben banyoya girdim o sırada uyanmış. babası yatağında piş pişlemiş.. olmamış almış kucağına sallamaya başlamış. bi çıktım banyodan bunlar salonda karanlıkta oturuyoo.. neyse aldım sallamaya başladım . bizimki cin kesilmiş tabii uyurmu emziğiyle konuşuyoo .. karanlıkta sağa sola bakınıyo.. sallıyorum diye bana kızıyo ayakları göğsümde tekmeliyo indirince ıhh ıhh diye kızıyoo böyle 2,5 kadar uğraştık en sonunda bana geldiler.. yarı uyur vaziyette attım yatağında ne yapıyorsan yap dedim.. eşime de ağlasa bile sakın gidip gözükme dedim.. döne döne dalmış kendi kendine ...yeni bi huymu bu acaba yaaa.. bilmiyorumkismile kafamçokkarıştı[/QUOTE]

olsun cnm olurmu öle şey önemli değil allah sabır versin bizlere vallaha bi haller oldu bu bebişlere bu aralar....

maşallah toprak kuzusuna .. bizimki ellerinden tutunca adım atıyoo bide her yere tırmanmaya çalışıyoruz.. fatmacım inşll. ameliyatlık bi durum olmadan iner .. basit ameliyatmış ama korkutuyo bizleri işte..

günaydın canımm . hoş geldin.. nasıl oldun .. umut paşamız nasıl ..

Herkese günaydınnnnn.. ya dün akşam burak kendi rekorunu kırdı.. akannehir saat 20:30 muhallebisi yiyip uyudu . saat 23 gibi sütünü içti. buraya kadar herşey normaldi. ben banyoya girdim o sırada uyanmış. babası yatağında piş pişlemiş.. olmamış almış kucağına sallamaya başlamış. bi çıktım banyodan bunlar salonda karanlıkta oturuyoo.. neyse aldım sallamaya başladım . bizimki cin kesilmiş tabii uyurmu emziğiyle konuşuyoo .. karanlıkta sağa sola bakınıyo.. sallıyorum diye bana kızıyo ayakları göğsümde tekmeliyo indirince ıhh ıhh diye kızıyoo böyle 2,5 kadar uğraştık en sonunda bana geldiler.. yarı uyur vaziyette attım yatağında ne yapıyorsan yap dedim.. eşime de ağlasa bile sakın gidip gözükme dedim.. döne döne dalmış kendi kendine ...yeni bi huymu bu acaba yaaa.. bilmiyorumkismile kafamçokkarıştı

FATMA geçmişten haberdar değilim şekerim Toprak'a çok geçmiş olsun basit bir işlemle hallediyorlar tatlım merak etme... ama anne olup merak etmemek mümkün olmuyor değil mi :teselli:

NEVRA iyiydim de dünden bu yana yine hasta gibiyim... psikolojik galiba... evde kalma isteğimden dolayı olsa gerek :sinifsinif: yoksa 1000lik bi kutu antibiyotik bitirmek üzereyim yani tekrar hastalanıyor olmam neredeyse imkansız :umursamaz:

uykularını alıp oyun oynamak istiyorlar nevracım bizim paşa da bu ara öyle... gecenin bir vakti uyumayacakmış oyun oynayacakmışız gamyoncuiremsu odanın ışığını açmadan sözde iki dakika oynuyoruz gönlü oluyor hemen uykusu geliyor zaten uyutuyorum :1:

günaydınlar kızlar herkeslere
BİLGE hoşşgeldin....
MERAL evet bizimki erken başladı..
FATMA selam...
ay Allahım bırakmıyoki yazayım ya.. saldırı şeklinde sürekli.

BİLGE hoşşgeldin....
FATMA selam...

hoşbuldum canım
amaaaaaaaaan arzu yazmayıver... yeter ki cüce mutlu olsun nolcak yani olumunekankayizsmile biz bekleriz annesi sen onu mutlu et kaydirigubbakcemile5

ben servise binerken anneanneyle camdan bakıyorlardı el falan salladım ama hiç umursamadı... niye? çünkü annenin dışarda olması gibi bir ihtimali düşünmedi :)))) ay ay afakanlar basıyor nasıl bir kriz yaratabileceğini düşününce

ankaraya helvacı açılmasını talep ediyorum meral bennnnnnnnn cokacimcoook

HEMEN BİR ŞUBE AÇIN CNM
TADI DAMAĞINDA KALDI DİMİİİİİ

günaydın

ay of ağlayıp duruyo yaaaaaaa mafoldumben konuşturmadı annemle mama sandalyesinde oturmıycakmış :umursamaz:
KUZUUUUUUUUUMMMM
3000.sayfa oluyoruz haydi 3000 e gidelim:)))))
MAŞALLAH:nazar:
BİLGE hoşşgeldin....
FATMA selam...
GÜNAYDIN

FATMA geçmişten haberdar değilim şekerim Toprak'a çok geçmiş olsun basit bir işlemle hallediyorlar tatlım merak etme... ama anne olup merak etmemek mümkün olmuyor değil mi :teselli:

NEVRA iyiydim de dünden bu yana yine hasta gibiyim... psikolojik galiba... evde kalma isteğimden dolayı olsa gerek :sinifsinif: yoksa 1000lik bi kutu antibiyotik bitirmek üzereyim yani tekrar hastalanıyor olmam neredeyse imkansız :umursamaz:

uykularını alıp oyun oynamak istiyorlar nevracım bizim paşa da bu ara öyle... gecenin bir vakti uyumayacakmış oyun oynayacakmışız gamyoncuiremsu odanın ışığını açmadan sözde iki dakika oynuyoruz gönlü oluyor hemen uykusu geliyor zaten uyutuyorum :1:

evde olmaya alıştın tabii .. kaydirigubbakcemile3 sabah umuttu bırakıp işe gelmek zor olmuştur. ben cuma izinliydi. C.tesi burakğın diş buğdayını yaptık. 3 gün evde geçirdiken sonra P.tesi işe gelmek çok zor geldi bana da .. akannehir büyüdükçe huylarıda değişmeye başladı bunların.. allah yardımcımız olsun .. dikkat et kendine canım ..

KUZUUUUUUUUUMMMM

MAŞALLAH:nazar:

bak yaaaaaaaa yine mesajımın içine yazmışın... tadı damağımda kaldı tabii kalma mı aklinialirimsmile bi de tahinliler haşhaşlılar vs vardı helvadan gayrı... eskişehire mi yerleşsek :delphin: çibörek, tahinli, haşhaşlı, helva yaşar gideriz ne yemek yaparım ne bi şi aklinialirimsmile

evde olmaya alıştın tabii .. kaydirigubbakcemile3 sabah umuttu bırakıp işe gelmek zor olmuştur. ben cuma izinliydi. C.tesi burakğın diş buğdayını yaptık. 3 gün evde geçirdiken sonra P.tesi işe gelmek çok zor geldi bana da .. akannehir büyüdükçe huylarıda değişmeye başladı bunların.. allah yardımcımız olsun .. dikkat et kendine canım ..

hayırlı olsun diş buğdayınız... foto koydun mu nevra?

bak yaaaaaaaa yine mesajımın içine yazmışın... tadı damağımda kaldı tabii kalma mı aklinialirimsmile bi de tahinliler haşhaşlılar vs vardı helvadan gayrı... eskişehire mi yerleşsek :delphin: çibörek, tahinli, haşhaşlı, helva yaşar gideriz ne yemek yaparım ne bi şi aklinialirimsmile

evet canım yükledim resimleri...

herkese gunaydınnnn
kızlarr bebşlerle hangı oyunları oynuyosunuzz?azra hanım aynı ounlarımızdan sıkılmaya başladı ,,fıkır versenız bızeee??

of ne güzel olurdu burada yaşasaydınız bigeeeeeeeopuyorumnanaktan
seni aradığımda adresinide alayım ben ara ara sana helva haşhaşlı tahinlilerden gönderirim cnm benim

of ne güzel olurdu burada yaşasaydınız bigeeeeeeeopuyorumnanaktan
seni aradığımda adresinide alayım ben ara ara sana helva haşhaşlı tahinlilerden gönderirim cnm benim

kaydirigubbakcemile3 delüüü sempatiksalakcinni gönderme kendin getir opuyorumnanaktan

bılgeeeeeeeeeeeeeeeeee
selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
napıyosun nasılsın,,,bızım goruşme işi ne oldu?
ya bıgun nılgunude al gelınn banaa yaaaa artıkım

bılgeeeeeeeeeeeeeeeeee
selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
napıyosun nasılsın,,,bızım goruşme işi ne oldu?
ya bıgun nılgunude al gelınn banaa yaaaa artıkım

yalan oldu valla fatma :)))))
nilgün şu sıralar perşembe cuma çalışmayıp haftasonu çalışıyor bildiğim kadarıyla... ama ben sadece haftasonu evdeyim... son 10 gündür zaten hastalık mastalık evdeydim de şimdi kısmetse normal tempoya dönücem ama biraz kırgınlık var üzerimde. özet: tümüyle iyileşmem gerek ki sizlere ve bebişlere geçmesin kaydirigubbakcemile5
sonrasında da bir cumartesi antareste buluşup nilgüne uğramak gibi bir seçenek olabilir belki

yalan oldu valla fatma :)))))
nilgün şu sıralar perşembe cuma çalışmayıp haftasonu çalışıyor bildiğim kadarıyla... ama ben sadece haftasonu evdeyim... son 10 gündür zaten hastalık mastalık evdeydim de şimdi kısmetse normal tempoya dönücem ama biraz kırgınlık var üzerimde. özet: tümüyle iyileşmem gerek ki sizlere ve bebişlere geçmesin kaydirigubbakcemile5
sonrasında da bir cumartesi antareste buluşup nilgüne uğramak gibi bir seçenek olabilir belki

geçmış olsun bayadır gıremıyodum bılgsayar bozuktu,,haberım yok,,inş onemlı bışeyın yoktur cook geçmışler olsunn
ee en azından oyle yapalım onunda ogle ıznı falan varsa cıkar fastfood da bışıler yer otururuz yuz yuuze goruşmuş oluruz,,guzel olur bence yanııııı:)gezek bırı olaraktan gezme olsunda ne olursa olsun modunda dolanıyorumda:))bayanssulusmile

valla 10 gün aradan sonra çalışmaya başladım allah bugün anneme kolaylık versin!!! benimki bir naz bir kapris bir sinir vaziyetinde bu aralar bir de bugün beni bulamayınca anamın bittiği gündür delikafadulden

bilgeee hoşgeldinn nasısın canımmŞeniz

fatma
tülay
günaydın

günaydın canımmm gel senide öpem bicikŞeniz

benim kızım 32 kere kalkmaktan dün gece vaz geçti anasını accık uyuttu 15 kere kalktı yaşasın yaşasınsempatiksalakcinni

slm herkese biz geldik doktorumuza durumu anlattım daha önce birkere güneş çok ağlarken 5saniye gibi bir süreyle tıkanıp çok az morarmıştı oyüzden doktorumuz büyük ihtimal katılma nöbeti geçirmiş olabilir dedi hastanede çocuk eegsi olmadığı için yaptıramadık sadece tıpta varmış çocuk eegsi o yüzden perşembe gününe kaldı eeg bu durumlarda kesin sonucu vericek olan eeg dedi o temiz çıkarsa bir problem yok dedi eeg çekildikten sonra tekrar sonuçlarımızıgöstermye gidicez ama biraz daha içim ferahladı inş perşembe günüde sonuçlar iyi çıkınca dahada rahatlıcam...birazda olsa ohh dedim bu arada kızıma eğitici köpek alldım fisher price sevdi gibi bi oynuo bir bırakıo bakalım inş sever:))

bende aldım ondan sevdi gibi ama daha tam anlamıyor aynı noktaya sürekli basıyor şarkılar yarım yarım 50 kere çalıyor ama en azından tutup tutup öpüyor

ben tahlilinin temiz çıkacağına inanıyorum canım perşembe haberi alınca kutlamayı yaparız

bende çıkıyorum birazdan, hepnizi ve kuzuları öperim, sorun çözüldü yarından itibaren muhabbete devam :)
herkese iyi akşamlar

ohhhhhhhhhh nihayet özledik seni

allahım sen sabır ver diyerek başlıcam.. mehtap hadi gözünüz aydın diyim önce başlamadan... ya bu erkekler niye böyle. benimkinin canı sıkkın işe belli hayatta anlatmaz zaten. bi gergin bi sinirli işten gelmişim zaten yorgun argın.. ters ters tavırlar bilmem ne..neyse kızı sallarmısın dedim ben de ortalık topliim biraz tamam dedi. baktım uflaya puflaya sallıyo neyse boşver toplamiim ben sallim istersen dedim yok dedi. iyi dedim birazdan bi baktım bağrıyo gerizekalı uyusana artık dayağı yiceksin şimdi mafoldumben hay allahım anlatırken bile ellerim titriyo. nasıl sinirlendim anlatamam. gerizekalı sensin dicektim de olay büyümesin dedim kız uykulu korkar şimdi bağırır hayvan gibi sen çık dışarı istersen dedim çıktı kızımda hemencik uyudu. onun gerginliğinden uyumuyodu bence.. nası gerildim yaaa akşam akşam..

:oklava: canı sıkkındı birşeye heralde eminim sonra kendisi de çok pişman olmuştur ama iyi yapmışsın cevap vermeyip yarı uykulu iyice alt üst olacaktı naz bende bazen sınıra gelince bağırıyorum mesela dün gece 12 de uyandı ve saat 3 te biz odada yerde oyun oynuyorduk düşün 0 2-2.5 saat uyumamak için neler yaptı benim uykum var bir kaç kez bağırdım ne istiyorsun yeter artık filan diye ağladı üzüldüm ama sonuçta o kazandı oyuncaklarına kavuştu ben eşimle kavga ettim ve işe uykusuz geldim

hergün 9 da uyuyan çocuk şimdi uyudu daha..
stresten patlamak üzereyim.. nasıl bir dönemden geçiyoruz anlamadım bu neyin düzensizliği anlamadım.. gördüğüm kadarıyla hepsi aynı olmuş bu bizim sıpacıkların..
9 da uyuyunca hiç değilse accık oturup çay kahve içiyodum bişey yapıyodum şimdi hiç tadım kalmadı gidip sadece uyumak istiyorum..
canları sağ olsun yeterki..
ama zor oluyor işte.. hayır geç yatıyor bari geç kalksa nerdeeee... adam sanki 8:15 vapuruna yetişecek de önceden kalkıp hazırlancakmış gibi 7 dedin mi dikiliyor..
sinirlerim yıprandı bu 1 haftadır..
hiç bişey yapamıyorum.. sürekli ınnneeee ınnneeeeee şeklinde paçalarımdan çekiştiriyor.. hatta geçen gün bulaşıkları yerleştiriyodum makinaya, geldi arkamdan bi asıldı eşofmanıma donum bile indi yemin ederim birde katıla katıla güldü sıpam.. maskarası oldum küçük herifin resmen.. gül gül yerlere yapışcaktı sanki o derece...
allahım sen bizlere sabır güç ve sağlık verki onlara iyi bakabilelim..

valla arzucuğum bunlara birşey oldu toptan en sakin belki benim kızımdı o da cozuttu o yapışıklığı hiç söylemiyorum kızım tamam göbeğimiz beraber kesildi ama yeter artık bak o adamda baban git biraz da ona eziyet et diyorum yok bababa diye diye benim peşimde

günaydınnnnnnn
geçmişi okumayı denemeli miyim sempatiksalakcinni

canımmmmmmmmmmmm hoşgeldin kaç kere elime telefonu aldım seni aramak için ama hep birşeyler çıktı işte acayip gergin günler geçiyor gazeteciler sardılar patrona iyi misin çok geçmiş olsun valla gözün yiyorsa gir geçmişe ama bilemem

ben servise binerken anneanneyle camdan bakıyorlardı el falan salladım ama hiç umursamadı... niye? çünkü annenin dışarda olması gibi bir ihtimali düşünmedi :)))) ay ay afakanlar basıyor nasıl bir kriz yaratabileceğini düşününce

ankaraya helvacı açılmasını talep ediyorum meral bennnnnnnnn cokacimcoook

günaydın

helva?????????????

gece uynama mevzusuna gelınceeeeee
azra sultan gıcıklık yapmayıp karnını doyurursa gun içinde,,bıeşyler yıyerek gece 3 bucuk saate bı kalkıyo emmeye,,yanı3 kere falan sabaha kadar ama ısrarla yemedığıı için saat başı kalkıyoruz nerdeyse gecelerı
bı tek tarhana corbasını oyunlarla falan kabu edıyo,onu yıyıp yatırdığım zaman guzel uyuyo ama hergun de tarhana verıp ondan da soğutmak ıstemıyorum..:((

Back