• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

melike evet cnm bzm güneşte aynen heryerine basıo şarkılar yarım yarım tekrarlayıp duruo:)))inş cnm yarın hayırlısıyla şu temiz sonucu alıyım havalara uçucam yaa inan patlıyorum kendimi çok kasıyorum evde iş var birsürü ama inan elimi sürmek istemiyorum şimdi güneşe zar zor çorba yapıorum onu içiriyimde yatırcam inş öğlene doğru...bende daha bişey yemedim kendimde bi kahvaltı yapıyım...

Son düzenleme:
bilge senin söylediğin kitabı aldım carlos gonzalez müthiş bir kitap sağolasın artık savaş yapmıyoruz evde daha rahatız ikimizde

günaydınnnnnnnnnnn :) hepiciğinize

Bige canım hoşgeldinnn, düzeldin mi?

başım donuyoo acayıp,,uykusuzluktan sanırım,,kendımı ıyı hıssetmıyorum:((

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
serinus, crstal18+, fd7+, frezya_tg, MotherandBaby+, nincebayrak+, oznurss+, samantha81, Tweety75+, yasil_haktanemin+

hoppa bütün kızlar toplandık toplandık sorduk bu bebelere neden dellendi dellendi

walla ben geceyi konuşmak bile istemiyrum, en son oğlum bende insanım, sabah işe gitcemi uyumam lazım deyip duruyordumsempatiksalakcinni

Fatma canini Sikmak istemem ama muhakkak ameliyat olmasi gerekirmis kisirliga nedenmis tedavi edilmemesi cnm okumazsan mesaji firsat bulup arayacagim

bilge senin söylediğin kitabı aldım carlos gonzalez müthiş bir kitap sağolasın artık savaş yapmıyoruz evde daha rahatız ikimizde
nee kıtabıııııı?????
kımler evde daha rahattt,,noluyooooo:1ninca:
günaydınnnnnnnnnnn :) hepiciğinize

Bige canım hoşgeldinnn, düzeldin mi?

gunaydınnnnnnnnnnnnn nasılsınn
mısafır kabul edermısın :))şakkıdı

Son mesajimda kiymete olsun ben kactim mina ilgi istyr kiymet tabikide cnm tek tek isim yazmadim karar verirsen gelmeye ozelden yazayim cebimi

geçmiş olsun canım neden tansiyon mu

saol canım yok tansıyonum yokta başım cook doonuyo ,,unutmak ıstıyorum ılgımı dagıtmaya calışıyorum ama yok fecı donuyo,,,uykusuzluktan sanırım,,,azrayı babasına devredıp gıdıp bıraz yatıcam yoksa kımseye bı faydam dokunmıcak bu halde

ha bu arada kayınvalidem burda hala cuma cumartesi izinliyim daha başlamadım perşembe cuma çalışmayakaydirigubbakcemile2

nee kıtabıııııı?????
kımler evde daha rahattt,,noluyooooo:1ninca:

gunaydınnnnnnnnnnnnn nasılsınn
mısafır kabul edermısın :))şakkıdı

carlos gonzales çocuğum yemek yemiyor bilge söylüyordu aldım ısrar etmemeyi ve yemezse aç kalmayacağını öğrendim çok güzel bir anlatımı var ve başkalrının yazdıklarını okuyunca aaaaa aynen zeynep diyorum adam bir başlıyor anlatmaya ne hatalar yapıyor muşum oluyor

geçmış olsun bayadır gıremıyodum bılgsayar bozuktu,,haberım yok,,inş onemlı bışeyın yoktur cook geçmışler olsunn
ee en azından oyle yapalım onunda ogle ıznı falan varsa cıkar fastfood da bışıler yer otururuz yuz yuuze goruşmuş oluruz,,guzel olur bence yanııııı:)gezek bırı olaraktan gezme olsunda ne olursa olsun modunda dolanıyorumda:))bayanssulusmile

sağol canım üşüttüm gece yerlerde yattığımız için sevgili oğlumla!! ama antibiyotik ve burun damlasına rağmen bugün iyice hasta gibi hissediyorum ki günlerdir evde oğluşla azarken domuz gibiydim kaydirigubbakcemile3
güzel olur hakikaten ben çok gezenti değilimdir ama arada çıkmayı severim esas benim sıpa gezentinin önde gideni ona uyup ben de çıkıyorum mecburen

bilgeee hoşgeldinn nasısın canımmŞeniz

iyi gibiyim tülaycım ya sen nasılsın?

bende aldım ondan sevdi gibi ama daha tam anlamıyor aynı noktaya sürekli basıyor şarkılar yarım yarım 50 kere çalıyor ama en azından tutup tutup öpüyor

valla arzucuğum bunlara birşey oldu toptan en sakin belki benim kızımdı o da cozuttu o yapışıklığı hiç söylemiyorum kızım tamam göbeğimiz beraber kesildi ama yeter artık bak o adamda baban git biraz da ona eziyet et diyorum yok bababa diye diye benim peşimde

canımmmmmmmmmmmm hoşgeldin kaç kere elime telefonu aldım seni aramak için ama hep birşeyler çıktı işte acayip gergin günler geçiyor gazeteciler sardılar patrona iyi misin çok geçmiş olsun valla gözün yiyorsa gir geçmişe ama bilemem

helva?????????????

ay o köpekten bizde de var... belli şarkılara bayılıyor dans ediyor sıpa ama fazla dokunmatik yapmışlar oyuncakların arasında kalırsa (yerde yatıyoruz oyuncak havuzumuz da hemen ayakucumuzda) gecenin bir yarısı "hadi şarkı söyleyelim ve oyun oynayalım" diye başlıyor salak it sırnaşık şey

aaaaaaaaa ben de bir tek benim oğlum anasına baba diyor sanıyordum delikafadulden

allaha bin şükür melikecim iyiyim... hayırdır patron - gazeteci ne iş? senin patron patlıyor mu yoksa kurtuluyor musun??? aklinialirimsmile

ya geçen haftasonu annem eskişehire gitti de... helvalar vs almış gelmiş meralle onu konuşuyorduk akıllara zarar şeyler... zaten çiböreğe (ya da çiğ börek diyelim) de bayılırım sırf onlar uğruna eskişehire mi taşınsam diyorum obezgül olarak cokacimcoook

Gunaydinnn bige hosgeldinnnn kendin gelmissin aklin evde kalmis gerci :(

aynen öyle pelin bedenime sahipler ama ruhuma asla kötükedihüso

carlos gonzales çocuğum yemek yemiyor bilge söylüyordu aldım ısrar etmemeyi ve yemezse aç kalmayacağını öğrendim çok güzel bir anlatımı var ve başkalrının yazdıklarını okuyunca aaaaa aynen zeynep diyorum adam bir başlıyor anlatmaya ne hatalar yapıyor muşum oluyor

acılen benımde almam lazım demek kı
cokacimcoook

günaydın herkese
biz tüm gece uyanıktık
haktan baya bi kötü oldu gece tıkandı hırıltı öksürük hadi dedik kalktık 2de acile gittik vent. buhar, sıvı buhar verdiler iğne yaptılar ilaç yazdılar gönderdiler
çok ağladı kuzum hem iğnede hem buharda
şimdide sesi bozuk ara ara öksürüyo hırıltı daha az :(((
dua edin teyzeleri iyileşsin oğlum :(((

ben kaçar arkadaşalr,,azramı uyutayımda yatayım bıraz ıyıce fenalaşmadan
herkese opucuklerr

günaydın herkese
biz tüm gece uyanıktık
haktan baya bi kötü oldu gece tıkandı hırıltı öksürük hadi dedik kalktık 2de acile gittik vent. buhar, sıvı buhar verdiler iğne yaptılar ilaç yazdılar gönderdiler
çok ağladı kuzum hem iğnede hem buharda
şimdide sesi bozuk ara ara öksürüyo hırıltı daha az :(((
dua edin teyzeleri iyileşsin oğlum :(((

cook cok geçmış olsun canım ya
kıyamam ben ona,,nazara m geldı tatlım benım..
cok tehlıkelı aylardayız rabbım bebıl
şlerımız korusun hastalıklardan

Back