nee kıtabıııııı?????bilge senin söylediğin kitabı aldım carlos gonzalez müthiş bir kitap sağolasın artık savaş yapmıyoruz evde daha rahatız ikimizde
günaydınnnnnnnnnnn :) hepiciğinize
Bige canım hoşgeldinnn, düzeldin mi?
geçmiş olsun canım neden tansiyon mu
nee kıtabıııııı?????
kımler evde daha rahattt,,noluyooooo:1ninca:
gunaydınnnnnnnnnnnnn nasılsınn
mısafır kabul edermısın :))şakkıdı
geçmış olsun bayadır gıremıyodum bılgsayar bozuktu,,haberım yok,,inş onemlı bışeyın yoktur cook geçmışler olsunn
ee en azından oyle yapalım onunda ogle ıznı falan varsa cıkar fastfood da bışıler yer otururuz yuz yuuze goruşmuş oluruz,,guzel olur bence yanııııı:)gezek bırı olaraktan gezme olsunda ne olursa olsun modunda dolanıyorumda:))bayanssulusmile
bilgeee hoşgeldinn nasısın canımmŞeniz
bende aldım ondan sevdi gibi ama daha tam anlamıyor aynı noktaya sürekli basıyor şarkılar yarım yarım 50 kere çalıyor ama en azından tutup tutup öpüyor
valla arzucuğum bunlara birşey oldu toptan en sakin belki benim kızımdı o da cozuttu o yapışıklığı hiç söylemiyorum kızım tamam göbeğimiz beraber kesildi ama yeter artık bak o adamda baban git biraz da ona eziyet et diyorum yok bababa diye diye benim peşimde
canımmmmmmmmmmmm hoşgeldin kaç kere elime telefonu aldım seni aramak için ama hep birşeyler çıktı işte acayip gergin günler geçiyor gazeteciler sardılar patrona iyi misin çok geçmiş olsun valla gözün yiyorsa gir geçmişe ama bilemem
helva?????????????
Gunaydinnn bige hosgeldinnnn kendin gelmissin aklin evde kalmis gerci
carlos gonzales çocuğum yemek yemiyor bilge söylüyordu aldım ısrar etmemeyi ve yemezse aç kalmayacağını öğrendim çok güzel bir anlatımı var ve başkalrının yazdıklarını okuyunca aaaaa aynen zeynep diyorum adam bir başlıyor anlatmaya ne hatalar yapıyor muşum oluyor
günaydın herkese
biz tüm gece uyanıktık
haktan baya bi kötü oldu gece tıkandı hırıltı öksürük hadi dedik kalktık 2de acile gittik vent. buhar, sıvı buhar verdiler iğne yaptılar ilaç yazdılar gönderdiler
çok ağladı kuzum hem iğnede hem buharda
şimdide sesi bozuk ara ara öksürüyo hırıltı daha az((
dua edin teyzeleri iyileşsin oğlum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?