Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mehtap sevindim rahatlamana
eminim perşembede iyi sonuçlarla döneceksin daha çok rahatlayacağız
allahım sen sabır ver diyerek başlıcam.. mehtap hadi gözünüz aydın diyim önce başlamadan... ya bu erkekler niye böyle. benimkinin canı sıkkın işe belli hayatta anlatmaz zaten. bi gergin bi sinirli işten gelmişim zaten yorgun argın.. ters ters tavırlar bilmem ne..neyse kızı sallarmısın dedim ben de ortalık topliim biraz tamam dedi. baktım uflaya puflaya sallıyo neyse boşver toplamiim ben sallim istersen dedim yok dedi. iyi dedim birazdan bi baktım bağrıyo gerizekalı uyusana artık dayağı yiceksin şimdi mafoldumben hay allahım anlatırken bile ellerim titriyo. nasıl sinirlendim anlatamam. gerizekalı sensin dicektim de olay büyümesin dedim kız uykulu korkar şimdi bağırır hayvan gibi sen çık dışarı istersen dedim çıktı kızımda hemencik uyudu. onun gerginliğinden uyumuyodu bence.. nası gerildim yaaa akşam akşam..
Ya bi akşamları biz iş yaparken bakıyorlar bebeğe bi iş yapıyo havalarına giriyorlar ya ne sinir oluyorum.bir de bağırmış gelinime:gitme:allahım sen sabır ver diyerek başlıcam.. mehtap hadi gözünüz aydın diyim önce başlamadan... ya bu erkekler niye böyle. benimkinin canı sıkkın işe belli hayatta anlatmaz zaten. bi gergin bi sinirli işten gelmişim zaten yorgun argın.. ters ters tavırlar bilmem ne..neyse kızı sallarmısın dedim ben de ortalık topliim biraz tamam dedi. baktım uflaya puflaya sallıyo neyse boşver toplamiim ben sallim istersen dedim yok dedi. iyi dedim birazdan bi baktım bağrıyo gerizekalı uyusana artık dayağı yiceksin şimdi mafoldumben hay allahım anlatırken bile ellerim titriyo. nasıl sinirlendim anlatamam. gerizekalı sensin dicektim de olay büyümesin dedim kız uykulu korkar şimdi bağırır hayvan gibi sen çık dışarı istersen dedim çıktı kızımda hemencik uyudu. onun gerginliğinden uyumuyodu bence.. nası gerildim yaaa akşam akşam..
hergün 9 da uyuyan çocuk şimdi uyudu daha..
stresten patlamak üzereyim.. nasıl bir dönemden geçiyoruz anlamadım bu neyin düzensizliği anlamadım.. gördüğüm kadarıyla hepsi aynı olmuş bu bizim sıpacıkların..
9 da uyuyunca hiç değilse accık oturup çay kahve içiyodum bişey yapıyodum şimdi hiç tadım kalmadı gidip sadece uyumak istiyorum..
canları sağ olsun yeterki..
ama zor oluyor işte.. hayır geç yatıyor bari geç kalksa nerdeeee... adam sanki 8:15 vapuruna yetişecek de önceden kalkıp hazırlancakmış gibi 7 dedin mi dikiliyor..
sinirlerim yıprandı bu 1 haftadır..
hiç bişey yapamıyorum.. sürekli ınnneeee ınnneeeeee şeklinde paçalarımdan çekiştiriyor.. hatta geçen gün bulaşıkları yerleştiriyodum makinaya, geldi arkamdan bi asıldı eşofmanıma donum bile indi yemin ederim birde katıla katıla güldü sıpam.. maskarası oldum küçük herifin resmen.. gül gül yerlere yapışcaktı sanki o derece...
allahım sen bizlere sabır güç ve sağlık verki onlara iyi bakabilelim..
günaydınlar nasılsınız arkadaşlarrr .tüm bebkler huysuz bu aralar desenize
ben senin herifini döverim sibelcimÇok üzgünüm çoookallahım sen sabır ver diyerek başlıcam.. mehtap hadi gözünüz aydın diyim önce başlamadan... ya bu erkekler niye böyle. benimkinin canı sıkkın işe belli hayatta anlatmaz zaten. bi gergin bi sinirli işten gelmişim zaten yorgun argın.. ters ters tavırlar bilmem ne..neyse kızı sallarmısın dedim ben de ortalık topliim biraz tamam dedi. baktım uflaya puflaya sallıyo neyse boşver toplamiim ben sallim istersen dedim yok dedi. iyi dedim birazdan bi baktım bağrıyo gerizekalı uyusana artık dayağı yiceksin şimdi mafoldumben hay allahım anlatırken bile ellerim titriyo. nasıl sinirlendim anlatamam. gerizekalı sensin dicektim de olay büyümesin dedim kız uykulu korkar şimdi bağırır hayvan gibi sen çık dışarı istersen dedim çıktı kızımda hemencik uyudu. onun gerginliğinden uyumuyodu bence.. nası gerildim yaaa akşam akşam..
arda bu işlere erken başlamış arzucum:roflol:hergün 9 da uyuyan çocuk şimdi uyudu daha..
stresten patlamak üzereyim.. nasıl bir dönemden geçiyoruz anlamadım bu neyin düzensizliği anlamadım.. gördüğüm kadarıyla hepsi aynı olmuş bu bizim sıpacıkların..
9 da uyuyunca hiç değilse accık oturup çay kahve içiyodum bişey yapıyodum şimdi hiç tadım kalmadı gidip sadece uyumak istiyorum..
canları sağ olsun yeterki..
ama zor oluyor işte.. hayır geç yatıyor bari geç kalksa nerdeeee... adam sanki 8:15 vapuruna yetişecek de önceden kalkıp hazırlancakmış gibi 7 dedin mi dikiliyor..
sinirlerim yıprandı bu 1 haftadır..
hiç bişey yapamıyorum.. sürekli ınnneeee ınnneeeeee şeklinde paçalarımdan çekiştiriyor.. hatta geçen gün bulaşıkları yerleştiriyodum makinaya, geldi arkamdan bi asıldı eşofmanıma donum bile indi yemin ederim birde katıla katıla güldü sıpam.. maskarası oldum küçük herifin resmen.. gül gül yerlere yapışcaktı sanki o derece...
allahım sen bizlere sabır güç ve sağlık verki onlara iyi bakabilelim..
günaydıngünaydınnnnnnn
geçmişi okumayı denemeli miyim sempatiksalakcinni
selam fatmacımgünaydınlar nasılsınız arkadaşlarrr .tüm bebkler huysuz bu aralar desenize
valla 10 gün aradan sonra çalışmaya başladım allah bugün anneme kolaylık versin!!! benimki bir naz bir kapris bir sinir vaziyetinde bu aralar bir de bugün beni bulamayınca anamın bittiği gündür delikafadulden
mehtap sobeeeeee
günaydın
hoşgeldin cnm
geçmişe hiiiiiiç dalma gel bugünden bahsedelim bizolumunekankayizsmile
hakikaten seni bulamayınca ne yapacak acabaasempatiksalakcinni
haber alınca paylaş bizimlede bige
günaydın herkese...
merhabalar kızlar nasılsınız bebişler nasıl yürümeler başladımı.herkes iidir umarım toprakta ii çok şükür yürümeyede başladık yavaş yavaş.ya toprağın yumurtalıkları yukardaymışçerkek anneleri bileniniz varmı bir yaşuına kadar inmezse ameliyatla indiriliyormuş ama bende ameliyattan oldum olası korkluyorum ya ..
slm herkese biz geldik doktorumuza durumu anlattım daha önce birkere güneş çok ağlarken 5saniye gibi bir süreyle tıkanıp çok az morarmıştı oyüzden doktorumuz büyük ihtimal katılma nöbeti geçirmiş olabilir dedi hastanede çocuk eegsi olmadığı için yaptıramadık sadece tıpta varmış çocuk eegsi o yüzden perşembe gününe kaldı eeg bu durumlarda kesin sonucu vericek olan eeg dedi o temiz çıkarsa bir problem yok dedi eeg çekildikten sonra tekrar sonuçlarımızıgöstermye gidicez ama biraz daha içim ferahladı inş perşembe günüde sonuçlar iyi çıkınca dahada rahatlıcam...birazda olsa ohh dedim bu arada kızıma eğitici köpek alldım fisher price sevdi gibi bi oynuo bir bırakıo bakalım inş sever:))
günaydınnnnnnn
geçmişi okumayı denemeli miyim sempatiksalakcinni
günaydınlar nasılsınız arkadaşlarrr .tüm bebkler huysuz bu aralar desenize
fatma
tülay
günaydın
günaydın herkese...