• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

bende çıkıyorum birazdan, hepnizi ve kuzuları öperim, sorun çözüldü yarından itibaren muhabbete devam :)
herkese iyi akşamlar

allahım sen sabır ver diyerek başlıcam.. mehtap hadi gözünüz aydın diyim önce başlamadan... ya bu erkekler niye böyle. benimkinin canı sıkkın işe belli hayatta anlatmaz zaten. bi gergin bi sinirli işten gelmişim zaten yorgun argın.. ters ters tavırlar bilmem ne..neyse kızı sallarmısın dedim ben de ortalık topliim biraz tamam dedi. baktım uflaya puflaya sallıyo neyse boşver toplamiim ben sallim istersen dedim yok dedi. iyi dedim birazdan bi baktım bağrıyo gerizekalı uyusana artık dayağı yiceksin şimdi mafoldumben hay allahım anlatırken bile ellerim titriyo. nasıl sinirlendim anlatamam. gerizekalı sensin dicektim de olay büyümesin dedim kız uykulu korkar şimdi bağırır hayvan gibi sen çık dışarı istersen dedim çıktı kızımda hemencik uyudu. onun gerginliğinden uyumuyodu bence.. nası gerildim yaaa akşam akşam..

allahım sen sabır ver diyerek başlıcam.. mehtap hadi gözünüz aydın diyim önce başlamadan... ya bu erkekler niye böyle. benimkinin canı sıkkın işe belli hayatta anlatmaz zaten. bi gergin bi sinirli işten gelmişim zaten yorgun argın.. ters ters tavırlar bilmem ne..neyse kızı sallarmısın dedim ben de ortalık topliim biraz tamam dedi. baktım uflaya puflaya sallıyo neyse boşver toplamiim ben sallim istersen dedim yok dedi. iyi dedim birazdan bi baktım bağrıyo gerizekalı uyusana artık dayağı yiceksin şimdi mafoldumben hay allahım anlatırken bile ellerim titriyo. nasıl sinirlendim anlatamam. gerizekalı sensin dicektim de olay büyümesin dedim kız uykulu korkar şimdi bağırır hayvan gibi sen çık dışarı istersen dedim çıktı kızımda hemencik uyudu. onun gerginliğinden uyumuyodu bence.. nası gerildim yaaa akşam akşam..

saol cnm bnm yaaa sıkma canını cnm yaptığı çok büyük ayıp gerçekten bir insan bebeğine böyle konuşurmu yaa tmm sinirli ol istediğin kadar ama gerizekalı nedemek ayy bnm bile sinirim bozuldu cnm yaa neyse sıkma canınıdüzelir inş oda pişman olmuştur bi anlık sinirle demiştir sıkma canını sen nazına kendine iyi bak cnm..

hergün 9 da uyuyan çocuk şimdi uyudu daha..
stresten patlamak üzereyim.. nasıl bir dönemden geçiyoruz anlamadım bu neyin düzensizliği anlamadım.. gördüğüm kadarıyla hepsi aynı olmuş bu bizim sıpacıkların..
9 da uyuyunca hiç değilse accık oturup çay kahve içiyodum bişey yapıyodum şimdi hiç tadım kalmadı gidip sadece uyumak istiyorum..
canları sağ olsun yeterki..
ama zor oluyor işte.. hayır geç yatıyor bari geç kalksa nerdeeee... adam sanki 8:15 vapuruna yetişecek de önceden kalkıp hazırlancakmış gibi 7 dedin mi dikiliyor..
sinirlerim yıprandı bu 1 haftadır..
hiç bişey yapamıyorum.. sürekli ınnneeee ınnneeeeee şeklinde paçalarımdan çekiştiriyor.. hatta geçen gün bulaşıkları yerleştiriyodum makinaya, geldi arkamdan bi asıldı eşofmanıma donum bile indi yemin ederim birde katıla katıla güldü sıpam.. maskarası oldum küçük herifin resmen.. gül gül yerlere yapışcaktı sanki o derece...
allahım sen bizlere sabır güç ve sağlık verki onlara iyi bakabilelim..

Ya bi akşamları biz iş yaparken bakıyorlar bebeğe bi iş yapıyo havalarına giriyorlar ya ne sinir oluyorum.bir de bağırmış gelinime:gitme:
geçen benimkide bana kızdı yüksek sesle bişeyler dedi bağırdı çocuğun aklı çıktı dudakları büzmüş hıııı yapıyor bana bakarak ağladı ağlayacak.dövecektim nerdeyse ozaman onu.kötükedihüso isteyerek dememiştir tabide daha minicik onlar bişeyden anlamazlarki
stresten patlamak üzereyim.. nasıl bir dönemden geçiyoruz anlamadım bu neyin düzensizliği anlamadım.. gördüğüm kadarıyla hepsi aynı olmuş bu bizim sıpacıkların..
9 da uyuyunca hiç değilse accık oturup çay kahve içiyodum bişey yapıyodum şimdi hiç tadım kalmadı gidip sadece uyumak istiyorum..
ama zor oluyor işte.. hayır geç yatıyor bari geç kalksa nerdeeee... adam sanki 8:15 vapuruna yetişecek de önceden kalkıp hazırlancakmış gibi 7 dedin mi dikiliyor..
hiç bişey yapamıyorum.. sürekli ınnneeee ınnneeeeee şeklinde paçalarımdan çekiştiriyor.. hatta geçen gün bulaşıkları yerleştiriyodum makinaya, geldi arkamdan bi asıldı eşofmanıma donum bile indi yemin ederim birde katıla katıla güldü sıpam.. maskarası oldum küçük herifin resmen.. gül gül yerlere yapışcaktı sanki o derece...

ay ne güldüm Arzu yaptığının komik olduğunun da farkında ha akıllı bıdıkkaydirigubbakcemile3
ben de 9gibi durmadı demek erken uyucak bu gece dedim sevindim gittim uyutmaya emzirdim salladım uyudu bende bi dalmışım tam ayağımdan indirdim uyandı haydaa dedim yine sallıcam yatıramadım bile.gittik odaya 10da yeniden uyutayım dedim ee ee ee tepeme tırmanıyordu zorla 10.30da uyuttum.sonra 1saat içinde de 3 kez uyandı:sinifsinif: bu ne yaa niye hepsi böyle acaba bu dönem:bbo:mafoldumben

herkese ii geceler her zamanki gibi benim geldiğim vakitte kimse yok:(
bizde hepimizin geçtiği dönemden geçiyoruz maş. hiç bi yavyu sektirmiyo bu dönemi demek ki. huysuz mızık ve sürekli yapışık dolaşıyoruz.iştahımız sıfırın altında. hatta işi ilerletti 3 kaşık yiyo 4.kaşığı istemiyo zorlayınca da kusuyo .hem yediği 3 lokmayı hemde bi önceki öğününü yani hiç bişey yemiyo desem yeridir. gözle görülür bi değişiklik yok bana göre de zeyenpte cuma kontrole götürücem bence ne kilo aldı nede uzadı belki azcık o da kıyafetlerden anlaşılıyo. çok sinirlerim bozuk ne zaman düzene girecek yada ne zaman ağzına açıcak yemek yerkende ben ona kaşığı yetiştiremiycem:( vallahi dişlerimi sıkmaktan bütün ağzım çenem dişlerim sızlıyo .

sevgi yeni okudum daha hayırlısı böyleymiş. geçmiş olsun .Allah yiğite hayırlı ömürler versin inş.

yasemin haktan paşa sümüklü kzu olmuş. ciddi bişey değildir umarım. tez zamanda musluklar kurur:)

mehtap maş. güneşe bişey çıkmamış . eeg den de bişey çıkmıycak bak sen gönlünü ferah tut.dualarımız seninle...

minanın yeni incisi hayırlı olsun. herkes davetli mi pelin yani bende bende? bide şeker hamurlu kurabiyelerden bahsetmişsiniz. ben hamuru nişastayla normal merdaneyle açıyorum daha pürüzsüz oluyo. eğer hep yapıcaksan böyle şeyler aparatları almakta fayda var çok zevkli başlasan bırakamazsın ama vakit yok falan bende çok ara verdim ama diş buğdayında azcıkta olsa keyif aldım.ben kurabyelere hamuru balla monteliyorum daha sağlam oluyo yoksa bazen yanlrdan kalkma yapabliyo.üstüne koyacaklarımı da suyla yapıştırıyorum. alıcaksan beyaz şeker hamuru al karışık renkli satılanlar da var ama hepsini bitiremezsin falan diye istersen gıda boyalarından al her renk elde edebilirsin başka zaman yapmam diyosan biraz maliyetli olabilir bu şekilde aklına takılan bişey olursa görünce cevaplarım

sibel erkeklerin böyle zaman zaman densizlikleri tutuyo . Allah sabır versin diyorum başka da bişey diyemiyorum anladın sen onu:)

topikte şimdi toprakla ecrinnaz mı yrümeye başladı var mı başka yürüyen. bizmki de taytay duruyo 2 adım falan atıyo gerisi yok

çok konuştum bütün bebeleri mıncıklıyorum . herkese deliksiz ii uykular inş. pc bakmaya vakit bulamıyoruz çok yoğunuz gündüzleri gelemiyorum . haydi eyvallah

günaydınnnnnnn
geçmişi okumayı denemeli miyim sempatiksalakcinni

günaydınlar nasılsınız arkadaşlarrr .tüm bebkler huysuz bu aralar desenize

valla 10 gün aradan sonra çalışmaya başladım allah bugün anneme kolaylık versin!!! benimki bir naz bir kapris bir sinir vaziyetinde bu aralar bir de bugün beni bulamayınca anamın bittiği gündür delikafadulden

ben senin herifini döverim sibelcimÇok üzgünüm çoook

arda bu işlere erken başlamış arzucum:roflol:

günaydınnnnnnn
günaydın
hoşgeldin cnm
geçmişe hiiiiiiç dalma gel bugünden bahsedelim bizolumunekankayizsmile

selam fatmacım
toprak'dan bahsetmişsin cnm
hiç canını sıkma
yumurtalıklarının inmemesi sık rastlanılan birşey değil ama çok basit bir operasyonlara hemen hallediyor
rabbim tez zamanda şifasını versin yavrumun

valla 10 gün aradan sonra çalışmaya başladım allah bugün anneme kolaylık versin!!! benimki bir naz bir kapris bir sinir vaziyetinde bu aralar bir de bugün beni bulamayınca anamın bittiği gündür delikafadulden

hakikaten seni bulamayınca ne yapacak acabaasempatiksalakcinni
haber alınca paylaş bizimlede bige

günaydın
hoşgeldin cnm
geçmişe hiiiiiiç dalma gel bugünden bahsedelim bizolumunekankayizsmile

hakikaten seni bulamayınca ne yapacak acabaasempatiksalakcinni
haber alınca paylaş bizimlede bige

ben servise binerken anneanneyle camdan bakıyorlardı el falan salladım ama hiç umursamadı... niye? çünkü annenin dışarda olması gibi bir ihtimali düşünmedi :)))) ay ay afakanlar basıyor nasıl bir kriz yaratabileceğini düşününce

ankaraya helvacı açılmasını talep ediyorum meral bennnnnnnnn cokacimcoook

günaydın herkese...

günaydın

ay of ağlayıp duruyo yaaaaaaa mafoldumben konuşturmadı annemle mama sandalyesinde oturmıycakmış :umursamaz:

merhabalar kızlar nasılsınız bebişler nasıl yürümeler başladımı.herkes iidir umarım toprakta ii çok şükür yürümeyede başladık yavaş yavaş.ya toprağın yumurtalıkları yukardaymışçerkek anneleri bileniniz varmı bir yaşuına kadar inmezse ameliyatla indiriliyormuş ama bende ameliyattan oldum olası korkluyorum ya ..

maşallah toprak kuzusuna .. bizimki ellerinden tutunca adım atıyoo bide her yere tırmanmaya çalışıyoruz.. fatmacım inşll. ameliyatlık bi durum olmadan iner .. basit ameliyatmış ama korkutuyo bizleri işte..

slm herkese biz geldik doktorumuza durumu anlattım daha önce birkere güneş çok ağlarken 5saniye gibi bir süreyle tıkanıp çok az morarmıştı oyüzden doktorumuz büyük ihtimal katılma nöbeti geçirmiş olabilir dedi hastanede çocuk eegsi olmadığı için yaptıramadık sadece tıpta varmış çocuk eegsi o yüzden perşembe gününe kaldı eeg bu durumlarda kesin sonucu vericek olan eeg dedi o temiz çıkarsa bir problem yok dedi eeg çekildikten sonra tekrar sonuçlarımızıgöstermye gidicez ama biraz daha içim ferahladı inş perşembe günüde sonuçlar iyi çıkınca dahada rahatlıcam...birazda olsa ohh dedim bu arada kızıma eğitici köpek alldım fisher price sevdi gibi bi oynuo bir bırakıo bakalım inş sever:))

mehtapcım dün seni arayacaktım ama işlerin yoğunluğundan aklımdan çıkış. eve gidince de mümkün olmadı .. haberlerin iyi olmasına sevindim. eegsi temiz çıkar inşll. bununla kalmış olur..

günaydınnnnnnn

günaydın canımm . hoş geldin.. nasıl oldun .. umut paşamız nasıl ..

fatma
tülay
günaydın

günaydın herkese...

günaydııınnnn.

Herkese günaydınnnnn.. ya dün akşam burak kendi rekorunu kırdı.. akannehir saat 20:30 muhallebisi yiyip uyudu . saat 23 gibi sütünü içti. buraya kadar herşey normaldi. ben banyoya girdim o sırada uyanmış. babası yatağında piş pişlemiş.. olmamış almış kucağına sallamaya başlamış. bi çıktım banyodan bunlar salonda karanlıkta oturuyoo.. neyse aldım sallamaya başladım . bizimki cin kesilmiş tabii uyurmu emziğiyle konuşuyoo .. karanlıkta sağa sola bakınıyo.. sallıyorum diye bana kızıyo ayakları göğsümde tekmeliyo indirince ıhh ıhh diye kızıyoo böyle 2,5 kadar uğraştık en sonunda bana geldiler.. yarı uyur vaziyette attım yatağında ne yapıyorsan yap dedim.. eşime de ağlasa bile sakın gidip gözükme dedim.. döne döne dalmış kendi kendine ...yeni bi huymu bu acaba yaaa.. bilmiyorumkismile kafamçokkarıştı

Back