banada soylesene açımm bende ebru
Tühh bak az önce görseydim söylerdim sana da ben yedim bitti bile:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada soylesene açımm bende ebru
özendim, imrendim ne güzel oh mis gibi döşersin de gönlüne göre kendi eviniz olunca.
Ben de değiştirmek istiyorum yaaa ama zor.
Bu arada bakıcı işi tamamdır kadının yanında çalıştığı eczacı bayanla görüştüm biz bil fiil yedi sene çalıştık çok memnundum ben çok merhametli ve saygılı bir insandır kızımı da çok sevdi bence kaçırmayın dedi ben de biraz önce arayıp tamam diyoruz dedim kendisine allahım oğlumun yüzü suyu hürmetine inşallah iyi bir insandır da gerçekten gözüm arkada kalmaz gerçi teyzem de olacak ama olsun
Tühh bak az önce görseydim söylerdim sana da ben yedim bitti bile:)
Özendim, imrendim ne güzel oh mis gibi döşersin de gönlüne göre kendi eviniz olunca.
Bu arada bakıcı işi tamamdır kadının yanında çalıştığı eczacı bayanla görüştüm biz bil fiil yedi sene çalıştık çok memnundum ben çok merhametli ve saygılı bir insandır kızımı da çok sevdi bence kaçırmayın dedi ben de biraz önce arayıp tamam diyoruz dedim kendisine Allahım oğlumun yüzü suyu hürmetine inşallah iyi bir insandır da gerçekten gözüm arkada kalmaz gerçi teyzem de olacak ama olsun
Hadi yaa biz de on gün geç çıkmıştık çünkü satın aldığımız evdekilerde yeni ev almışlardı onlarda o evin boşalmasını bekliyorlardı ve o on günlük kira bedelini vermiştik evimizi sattığımız kişilere sizinkiler ne rahat oturmuşlar öyle.
inşallah öyledir, merhametli olması önemli, gerç yanında teyzen olacakmış, ama bir süre sonra belki tek kalır, teyzenin işi olur...
umarım çok memnun kalırsınız, Rabbim hayırlısını versin ebrucum, canberkiin şansına çok çok memnun kalın
Hadi hayirli olsun ebru birde afiyet olsun :))
Sağolun arkadaşlar inşallah bu kadar kolay olacağını hiç tahmin etmiyordum Allah yanıltmaz inşallah.rabbim inşallah gönlüne göre bir bakıcı vermiştir cnm
Tavuk şiş söylemesi ayıpbilmiyorumkismileNE YEDİN YAAAAAAAAcokacimcoook
hadi canım hayırlısı inşallah sevindim sizin adınıza. herşey sorunsuz devam eder senin de aklın kalmaz evde umarım. bence de böyle bir referanstan sonra gözün arkada kalmasın. bakarsınız belli bir süre karşılıklı güven ve duygusal bağlar oluşunca tek de bırakırsın teyzeni de bağlamazsın işi olduğunda.
yaa sorma aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor 2 sene önce 3 ay için 1500 tl kira ödedik ekstra onlar yüzünden. manyağın tekiydi adam. yazık karısı bile 5 yerinden ameliyat olmuş daha 40 yaşındaydı. ben biraz uğraşsam çıkarırdım ama eşimin başı derde girecek diye oluruna bıraktık mecbur. şükür bugünlerimize.
Daha güzelleri sizin olsun inşallah.Özendim, imrendim ne güzel oh mis gibi döşersin de gönlüne göre kendi eviniz olunca.
Bu arada bakıcı işi tamamdır kadının yanında çalıştığı eczacı bayanla görüştüm biz bil fiil yedi sene çalıştık çok memnundum ben çok merhametli ve saygılı bir insandır kızımı da çok sevdi bence kaçırmayın dedi ben de biraz önce arayıp tamam diyoruz dedim kendisine Allahım oğlumun yüzü suyu hürmetine inşallah iyi bir insandır da gerçekten gözüm arkada kalmaz gerçi teyzem de olacak ama olsun
Taktım mı tam takarımmmsempatiksalakcinnitaktı perdeye ya sanki perdeyle iş bitecek, anlatmaya bak, boya badana yapılacak perde dikilecek iş bitecek
inşallah tam zevkine göre bir perde bulursun Nazan zemuszemus
ne biberonmuş herkeste var dur bide ben bakayım şuna bizimkide almaz ya,
Hadi yaa biz de on gün geç çıkmıştık çünkü satın aldığımız evdekilerde yeni ev almışlardı onlarda o evin boşalmasını bekliyorlardı ve o on günlük kira bedelini vermiştik evimizi sattığımız kişilere sizinkiler ne rahat oturmuşlar öyle.
Sağolun arkadaşlar inşallah bu kadar kolay olacağını hiç tahmin etmiyordum Allah yanıltmaz inşallah.
Tavuk şiş söylemesi ayıpbilmiyorumkismile
Özendim, imrendim ne güzel oh mis gibi döşersin de gönlüne göre kendi eviniz olunca.
ben bir tavsiyede bulunucam eğer çocuğunuzun arabası varsa onun içine koyup evin içinde gezdirerek uyutabilirsinizzz...Alya 9 .ayından sonra uykusu gelmesine rağmen uyumamak için direniyordu,,ağlıyordu..ben arabasında koridorda gezdiriyordum ve uyuya kalıyordu bir deneyin istersenizz..hala öyle uyutuyoruum..
ayrıca bu biberonda 40 tl imiş,
ya almazsaaaaaaaaaaaa????????? 40 tl çöpe
Bizimki de bardağı görünce çıldırıyor öyle içmek istiyor ama döküyor her yere beceremiyor tam.
Bir de kamışla kutu sütlerden içiyor bayılıyor öyle içmeye bizde de bir yığın biberon doldu koca bir tencerenin içi biberon ve uçlarıyla dolu ama asla almıyor,artık biberon.
Canberk bir şey takmayı beceremiyor birbirine daha ancak takılanı söksün.
Sağolun arkadaşlar inşallah bu kadar kolay olacağını hiç tahmin etmiyordum Allah yanıltmaz inşallah.
Tavuk şiş söylemesi ayıpbilmiyorumkismile
Nilgunnnn ben o nilayin bicir bicir konusan agzini yerimmm ama birde kapanista gokayinda sesini duydum iyi oldu :))
Bizimki de bardağı görünce çıldırıyor öyle içmek istiyor ama döküyor her yere beceremiyor tam.
Bir de kamışla kutu sütlerden içiyor bayılıyor öyle içmeye bizde de bir yığın biberon doldu koca bir tencerenin içi biberon ve uçlarıyla dolu ama asla almıyor,artık biberon.
Canberk bir şey takmayı beceremiyor birbirine daha ancak takılanı söksün.
kızlar resim yüklediiiiiiim :)))))))))
afiyet , bal , şeker olsun canım
Teşekürlerrrafiyet bal olsun ebrucum
İnşallah canım öyledir.hayırlısı olsun ebrucuğumm inşll. dedikleri gibi merhametli iyi birisidir. teyzende var yanında bişey olmaz gerçi.. sen gönlünü rahat tut ..
canım tatilde sürekli arabasında uyudu.. gör bütün resimleri arabasında sanki bebek arabasının reklam filminde oynuyoomuş gibi .. arayıp söleyecem sponsor olsunlar bize.. bedavaya reklam yapıp duruyorum .
evdede onda yatmasına kıyamıyorum. alınca uyanıyoo hemen açıyoo gözlerinii sonra herşey baştan başlıyoo...
ben alırken 35 tl di.
sonrma yaa bizimki de bardaktan içmeye bayılıyoo .. özellikle de kadehten .. beceremiyorda dişlerini vura vura bi içişi var alem bunlar yaa..
Allah nedir bu bıdıkların telefon ve kumanda hastalıkları acaba hepsi böyle bunların di mi bizde bozuk bir telefon var onu veriyorum yüzüne bakmıyor illaki kullandığımızı istiyor.heee evet bağrıyordu telefonu alcam diye,
sen gözündeki ışığı, sevinci görseydin bide
nasıl mutlu oldu nasıl mutlu oldu anlatamam o danda telefon açık olsaydıda keke konuşabilseydiniz,
kesin o duygu geçerdi sana
tekrar tşk ederim gerçekten
Aynen ancak vuruyor birbirine ve de jet hızıyla söküyor ama takmayı hiç beceremedi henüz.Allah gönlüne göre birini çıkardı karşına inşallah sende memnun kalırsın teyzende yanında en azından tam tanıyana güvenene kadar
zeynepte uğraşıyor iki parçayı birbirine vuruyor takmak için ama sökme çok hoş
bakıyım yakışıklı damadıma
Teşekürlerrr
İnşallah canım öyledir.
Yav ben korkuyorum bardağı ısırmaya falan çalışıyor o yüzden plastik bardaklardan aldım ikeadan arada onlarda veriyorum hevesini alsın diye.
Allah nedir bu bıdıkların telefon ve kumanda hastalıkları acaba hepsi böyle bunların di mi bizde bozuk bir telefon var onu veriyorum yüzüne bakmıyor illaki kullandığımızı istiyor.
Aynen ancak vuruyor birbirine ve de jet hızıyla söküyor ama takmayı hiç beceremedi henüz.