ben çıkıyorum herkerse iyi akşamlar.. güzel anneleri ve tatlı kuzularını kocaman öpüyorummm opuyorumnanaktan
çok huysuz haktan yaf
ille kucağımda durcak yerde durmayacak
yazamıyorum o yüzden(((
Aynılar işte benimkide öyle üstüme üstüme atlıyor mızır mızır kaldır beni tut kollarımdan yürüt yada kucağında tut diye.salona doğru bir koşuşumuz var görmeniz lazımçok huysuz haktan yaf
ille kucağımda durcak yerde durmayacak
yazamıyorum o yüzden(((
merhabalar kızlar nasılsınız bebişler nasıl yürümeler başladımı.herkes iidir umarım toprakta ii çok şükür yürümeyede başladık yavaş yavaş.ya toprağın yumurtalıkları yukardaymışçerkek anneleri bileniniz varmı bir yaşuına kadar inmezse ameliyatla indiriliyormuş ama bende ameliyattan oldum olası korkluyorum ya ..
Aynılar işte benimkide öyle üstüme üstüme atlıyor mızır mızır kaldır beni tut kollarımdan yürüt yada kucağında tut diye.salona doğru bir koşuşumuz var görmeniz lazımallahım komiğime de gidiyor.ben de sürekli eline birşey veriyorum oyalansın diye,salatalık elma armut ekmek bisküvi ah bide yese kopar kopar at heryeri batırıyorsempatiksalakcinni
iyiyiz canım çok sağol.maşallah Toprak a.bizde daha tık yok annesi tutuyor onu hem ne gerek var:S
Bizim dr.bakmıştı bişey dememişti ama ben dayımın oğlundan biliyorum onda da vardı ameliyat olmuştu kolay birşeymiş o hatta aynı anda sünnet de ettirmişlerdi galiba,aradan çıkmıştı.inşallah gerek kalmaz canımolumunekankayizsmile
cnm bizede daha önceden kimse bişey dememişti.sanki sonradan yukarı çıktı.önceden normaldi tam da hatırlamıyoruz dikkatimizi çekmemişti.geçen ay doktor söyledi.dğnde götğrdğm cerraha oda öyle deyince ne bilym korktum dayının oğlu kaç yaşındaydı peki ameliyat oluncaaa
ahh cnm sizede çok geçmiş olsun evet gerizekalılıar verdikleri gün aslında 2ay sonra ama bir tanıdık vasıtasıyla babam o kadar erkene aldırabilmiş tıp fakultesi işte hep öyle oralar oyüzden en iyi özel gidiosun herşeyin 1 kaç günde halledip çıkıosun inş yarın doktorumuz ne uygun görürse hemn yaptırır sonuçları alır çıkarız ve size mutlu haberlerle gelirim...birde arkadaşlar aklınızda bulunsun çocukta herangi bir durumda yani allah korusun bzm yaşadığımız gibi veya işte boğazına birşey takılır öğürür gibi olur hemen yan çeviricekmişiz ama ilk önce nefesini kontrol edip ağzına falan bakıp onadan sonra...
Aynılar işte benimkide öyle üstüme üstüme atlıyor mızır mızır kaldır beni tut kollarımdan yürüt yada kucağında tut diye.salona doğru bir koşuşumuz var görmeniz lazımallahım komiğime de gidiyor.ben de sürekli eline birşey veriyorum oyalansın diye,salatalık elma armut ekmek bisküvi ah bide yese kopar kopar at heryeri batırıyorsempatiksalakcinni
iyiyiz canım çok sağol.maşallah Toprak a.bizde daha tık yok annesi tutuyor onu hem ne gerek var:S
Bizim dr.bakmıştı bişey dememişti ama ben dayımın oğlundan biliyorum onda da vardı ameliyat olmuştu kolay birşeymiş o hatta aynı anda sünnet de ettirmişlerdi galiba,aradan çıkmıştı.inşallah gerek kalmaz canımolumunekankayizsmile
Görünüşde de farklılk varmı peki ben de merak ettim şimdi?
Ben de hayal meyal hatırlıyorum canm çok büyük değildim ama sanki 2-3 yaşlarında vardı o öyle hatırlıyorum.
nazan bende oyalansın diye sürekli eline bişeyler veriyorum
sadece alt 2 dişi olduğu halde ne verirsem vereyim silip süpürüyo kerata
fatma eşimin amca oğlunun bebeğindede vardı aynı durum. tıpkı nazanın dayı oğlu gibi sünnetle birlikte yaptılar ve çok kolay iyileşti
14 aylıktı çocuk
görünüşte belli olan bir şişlik oluyo diye biliyorum
merhabalar kızlar nasılsınız bebişler nasıl yürümeler başladımı.herkes iidir umarım toprakta ii çok şükür yürümeyede başladık yavaş yavaş.ya toprağın yumurtalıkları yukardaymışçerkek anneleri bileniniz varmı bir yaşuına kadar inmezse ameliyatla indiriliyormuş ama bende ameliyattan oldum olası korkluyorum ya ..
slm herkese biz geldik doktorumuza durumu anlattım daha önce birkere güneş çok ağlarken 5saniye gibi bir süreyle tıkanıp çok az morarmıştı oyüzden doktorumuz büyük ihtimal katılma nöbeti geçirmiş olabilir dedi hastanede çocuk eegsi olmadığı için yaptıramadık sadece tıpta varmış çocuk eegsi o yüzden perşembe gününe kaldı eeg bu durumlarda kesin sonucu vericek olan eeg dedi o temiz çıkarsa bir problem yok dedi eeg çekildikten sonra tekrar sonuçlarımızıgöstermye gidicez ama biraz daha içim ferahladı inş perşembe günüde sonuçlar iyi çıkınca dahada rahatlıcam...birazda olsa ohh dedim bu arada kızıma eğitici köpek alldım fisher price sevdi gibi bi oynuo bir bırakıo bakalım inş sever:))
Mehtap hiçbir şey çıkmayacak bak göreceksin eegde de ama tabii içinin iyice rahatlaması için sonuçları eline alman lazım.slm herkese biz geldik doktorumuza durumu anlattım daha önce birkere güneş çok ağlarken 5saniye gibi bir süreyle tıkanıp çok az morarmıştı oyüzden doktorumuz büyük ihtimal katılma nöbeti geçirmiş olabilir dedi hastanede çocuk eegsi olmadığı için yaptıramadık sadece tıpta varmış çocuk eegsi o yüzden perşembe gününe kaldı eeg bu durumlarda kesin sonucu vericek olan eeg dedi o temiz çıkarsa bir problem yok dedi eeg çekildikten sonra tekrar sonuçlarımızıgöstermye gidicez ama biraz daha içim ferahladı inş perşembe günüde sonuçlar iyi çıkınca dahada rahatlıcam...birazda olsa ohh dedim bu arada kızıma eğitici köpek alldım fisher price sevdi gibi bi oynuo bir bırakıo bakalım inş sever:))
yok cnm şişlik yok sadece o torbaları boş içinde yumurtalar yok belli alt kımı küçük yani üste kasık kısmındaymış yumurtalıklar bklm bir doktora daha göstereceğim oda olsun derse ameliyat sünnetle beraber yaptıtırız belki bizde öpüyorum hepinizi çıkmam lazımm kendiize ii bakın hasta olan tüm bebişlere acil şifalarrr.
umarım cnm eggsi temiz çıkar senin bebişnindeee.iyi akşamlar hepinizeeee
bizimde öyle melike ben takıyorum o bozmaya çalışıyor 2 eline birer parça alıp birbirine vuruyor bir yandan bağırıyor küplerden kule yapıyorum gelip yıkıyoırum kuleyi bitirmeme hiç izin vermiyor alkış yapıp gülüyor küpleri içine geçiriyo tak tak ses geliyorya sallıyor ses çıkarıyor bende komşularda gördüm aldım onlara gidince oynuyorduhmmmmmmm çok mu uzak mesafeye göre şirinlik yapmam lazım şimdi çok uzak diye fazla yaparım şirinlikler boşa gitmesin şansa o hafta ctesi izinliyim bakalım ona o tarafta gidecek bir yerde bulmam lazım al arabayı git derse sokağa çıkma yasağı uygulatmanız lazım
ben lego doğmadan almıştım takamıyor ama çıkarmayı beceriyor bütün gece ben diziyorum o eline alıp tek tek ayırıp atıyor hatta ne atması resmen fırlatıyor tüm ev lego oluyor
mertefede almıyormu biberonhmmm ben de mi alsam acaba yaa
doğru diyosun aslında da bebişle de ne kadar gezilir :sinifsinif:
evet yağmurda öyle alıp duruyo eline ben pek sevmedim su oluğunu ama o bayıldı maşallah diyeyimde nazarım değmesinben de aldım bundan biberon emziğini canı isterse tutuyor. ama su oluğunu çok seviyor. bütün gün elinde lıkır lıkır su içiyor. hatta emeklerken sıralarken de ağzında sıkıştırıp gidiyor çok tatlı oluyor kuçu kuçu olmuş benim oğlum diye seviyorumkaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanbende yerde sallayamıyorum belim ve ayaklarım çok ağrıyoo ..1 saat sallıyorum resmen koltukta sallıyorum genelde ..
bende aldım playskool renkli küplerini burakta çok sevdi. Hala oynuyoo.. Legoyla oynuyoo ondanda mı alsam acabaa..
zamane çocuğu bunların hepsi zamane çocuğu kandıramıyorsun hiç bişeyle büyüyünce ne yapacaklar merak ediyorumm..
inşallah sever genelde herkesde olumlu sonuç verdibu biberondan bizdede var . doğöadan önce almıştım o zaman kullanamadık . deneyim bakalım belkim şimdik sever ..
bence alıştırmak kötü olur her zaman evin içinde arababen bir tavsiyede bulunucam eğer çocuğunuzun arabası varsa onun içine koyup evin içinde gezdirerek uyutabilirsinizzz...Alya 9 .ayından sonra uykusu gelmesine rağmen uyumamak için direniyordu,,ağlıyordu..ben arabasında koridorda gezdiriyordum ve uyuya kalıyordu bir deneyin istersenizz..hala öyle uyutuyoruum..
aynen nilgün bende öyle oldum o kadarda para verdik ya almazsa dedim çok şükür aldı 15-20 tl verdimde bu 40 tl ben 34 e aldım hepsiburada.com dan :)ayrıca bu biberonda 40 tl imiş,
ya almazsaaaaaaaaaaaa????????? 40 tl çöpe
daha küçükloer zaten yıkmaları lazımmışl bu aylarda zeka gelişimi için çok öenmliymiş legolar bu tarz oyuncaklarBizimki de bardağı görünce çıldırıyor öyle içmek istiyor ama döküyor her yere beceremiyor tam.
Bir de kamışla kutu sütlerden içiyor bayılıyor öyle içmeye bizde de bir yığın biberon doldu koca bir tencerenin içi biberon ve uçlarıyla dolu ama asla almıyor,artık biberon.
Canberk bir şey takmayı beceremiyor birbirine daha ancak takılanı söksün.
çok şükür güneş korkuttu bizi yaramaz kız ısır annesi onu benm yer,me şu tatlı yanaklarından emi opuyorumnanaktanslm herkese biz geldik doktorumuza durumu anlattım daha önce birkere güneş çok ağlarken 5saniye gibi bir süreyle tıkanıp çok az morarmıştı oyüzden doktorumuz büyük ihtimal katılma nöbeti geçirmiş olabilir dedi hastanede çocuk eegsi olmadığı için yaptıramadık sadece tıpta varmış çocuk eegsi o yüzden perşembe gününe kaldı eeg bu durumlarda kesin sonucu vericek olan eeg dedi o temiz çıkarsa bir problem yok dedi eeg çekildikten sonra tekrar sonuçlarımızıgöstermye gidicez ama biraz daha içim ferahladı inş perşembe günüde sonuçlar iyi çıkınca dahada rahatlıcam...birazda olsa ohh dedim bu arada kızıma eğitici köpek alldım fisher price sevdi gibi bi oynuo bir bırakıo bakalım inş sever:))
Mehtap hiçbir şey çıkmayacak bak göreceksin eegde de ama tabii içinin iyice rahatlaması için sonuçları eline alman lazım.
Ağlamaya başladı ve kakasını yaptı demiştin ya acaba gaz mı sıkıştırdı bir anda diye de düşünüyorum ben. CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?