2009 Aralık Anneleri

ah nilgün bi dertleri bitti diyosun başka bişey başlıyo
sağlıkları yerinde olsunda bide kucakta dursunlar ne edelim

merhabalar kızlar nasılsınız bebişler nasıl yürümeler başladımı.herkes iidir umarım toprakta ii çok şükür yürümeyede başladık yavaş yavaş.ya toprağın yumurtalıkları yukardaymışçerkek anneleri bileniniz varmı bir yaşuına kadar inmezse ameliyatla indiriliyormuş ama bende ameliyattan oldum olası korkluyorum ya ..

çok huysuz haktan yaf
ille kucağımda durcak yerde durmayacak
yazamıyorum o yüzden (((
Aynılar işte benimkide öyle üstüme üstüme atlıyor mızır mızır kaldır beni tut kollarımdan yürüt yada kucağında tut diye.salona doğru bir koşuşumuz var görmeniz lazım allahım komiğime de gidiyor.ben de sürekli eline birşey veriyorum oyalansın diye,salatalık elma armut ekmek bisküvi ah bide yese kopar kopar at heryeri batırıyorsempatiksalakcinni

iyiyiz canım çok sağol.maşallah Toprak a.bizde daha tık yok annesi tutuyor onu hem ne gerek var:S
Bizim dr.bakmıştı bişey dememişti ama ben dayımın oğlundan biliyorum onda da vardı ameliyat olmuştu kolay birşeymiş o hatta aynı anda sünnet de ettirmişlerdi galiba,aradan çıkmıştı.inşallah gerek kalmaz canımolumunekankayizsmile

cnm bizede daha önceden kimse bişey dememişti.sanki sonradan yukarı çıktı.önceden normaldi tam da hatırlamıyoruz dikkatimizi çekmemişti.geçen ay doktor söyledi.dğnde götğrdğm cerraha oda öyle deyince ne bilym korktum dayının oğlu kaç yaşındaydı peki ameliyat oluncaaa

Görünüşde de farklılk varmı peki ben de merak ettim şimdi?
Ben de hayal meyal hatırlıyorum canm çok büyük değildim ama sanki 2-3 yaşlarında vardı o öyle hatırlıyorum.

nazan bende oyalansın diye sürekli eline bişeyler veriyorum
sadece alt 2 dişi olduğu halde ne verirsem vereyim silip süpürüyo kerata

fatma eşimin amca oğlunun bebeğindede vardı aynı durum. tıpkı nazanın dayı oğlu gibi sünnetle birlikte yaptılar ve çok kolay iyileşti
14 aylıktı çocuk
görünüşte belli olan bir şişlik oluyo diye biliyorum

slm herkese biz geldik doktorumuza durumu anlattım daha önce birkere güneş çok ağlarken 5saniye gibi bir süreyle tıkanıp çok az morarmıştı oyüzden doktorumuz büyük ihtimal katılma nöbeti geçirmiş olabilir dedi hastanede çocuk eegsi olmadığı için yaptıramadık sadece tıpta varmış çocuk eegsi o yüzden perşembe gününe kaldı eeg bu durumlarda kesin sonucu vericek olan eeg dedi o temiz çıkarsa bir problem yok dedi eeg çekildikten sonra tekrar sonuçlarımızıgöstermye gidicez ama biraz daha içim ferahladı inş perşembe günüde sonuçlar iyi çıkınca dahada rahatlıcam...birazda olsa ohh dedim bu arada kızıma eğitici köpek alldım fisher price sevdi gibi bi oynuo bir bırakıo bakalım inş sever:))

Ay mehtap ters çeviriyorum refleks gibi o an panikle ben hep. Doğrusunu yapabilmeliyim... Kusmuk kaçmasın diye hep yan yatırıyorduk oysa hep biliyorum...

Görünüşde de farklılk varmı peki ben de merak ettim şimdi?
Ben de hayal meyal hatırlıyorum canm çok büyük değildim ama sanki 2-3 yaşlarında vardı o öyle hatırlıyorum.

yok cnm şişlik yok sadece o torbaları boş içinde yumurtalar yok belli alt kımı küçük yani üste kasık kısmındaymış yumurtalıklar bklm bir doktora daha göstereceğim oda olsun derse ameliyat sünnetle beraber yaptıtırız belki bizde öpüyorum hepinizi çıkmam lazımm kendiize ii bakın hasta olan tüm bebişlere acil şifalarrr.
umarım cnm eggsi temiz çıkar senin bebişnindeee.iyi akşamlar hepinizeeee

Testisler anne karnındayken belli bir haftadan sonra torbalarına iniyor diye biliyorum ben Fatma, hatta bizim doktor ultrasonda bakıp söylemişti testisler yerine inmiş diye sonradan olur mu ancak bilemiyorum.
Yalnız dr da anlatmıştır belki bu ameliyat geciktirilirse eğer ilerde infertiliteye neden olabiliyor bu durum çünkü spermler vücut ısısında yaşayamıyorlar o yüzden eğer gerekiyorsa ameliyatı geciktirmemek lazımmış tabii inşallahh gerek kalmaz ve kendiliğinden yerleşir torbaya çok basit bir işlem olsa da sonuçta ameliyat lafı bile koruktuyor anne olarak bizleri.

oh iyi şükür inşallah perşembe günüde sonuçlar temzi çıkarda ki ben öyle ıkacak diye düşünüyorum, rahat bir nefes alırsın

güzel günlerde oynasın oyuncağıylada güneş kuzu :)

Mehtap hiçbir şey çıkmayacak bak göreceksin eegde de ama tabii içinin iyice rahatlaması için sonuçları eline alman lazım.
Ağlamaya başladı ve kakasını yaptı demiştin ya acaba gaz mı sıkıştırdı bir anda diye de düşünüyorum ben. CADIARZU

bende ilk defa duydum, bizimkine doktor birşey demedi ama normal dedi, olsaydı söylerdi herhalde,
fatmacım ameliyat lafı evet korkutuyor ama RABBİM dert verip derman aratmasın, anlattıklarına göre basit bir ameliyatsa sünnette aradan çıkar işte
sen yinede moralini bozma, neler var neler herşey bzim için

ELEKTRİKLER GİTTİ çıktım sonrada arkadaş geldi giremedim
bizimde öyle melike ben takıyorum o bozmaya çalışıyor 2 eline birer parça alıp birbirine vuruyor bir yandan bağırıyor küplerden kule yapıyorum gelip yıkıyoırum kuleyi bitirmeme hiç izin vermiyor alkış yapıp gülüyor küpleri içine geçiriyo tak tak ses geliyorya sallıyor ses çıkarıyor bende komşularda gördüm aldım onlara gidince oynuyordu
hmmm ben de mi alsam acaba yaa

doğru diyosun aslında da bebişle de ne kadar gezilir :sinifsinif:
mertefede almıyormu biberon
evet yağmurda öyle alıp duruyo eline ben pek sevmedim su oluğunu ama o bayıldı maşallah diyeyimde nazarım değmesin
opuyorumnanaktan
bu biberondan bizdede var . doğöadan önce almıştım o zaman kullanamadık . deneyim bakalım belkim şimdik sever ..
inşallah sever genelde herkesde olumlu sonuç verdi
bence alıştırmak kötü olur her zaman evin içinde araba
bizim bebek arabamız arabanın bagajında duruyor evim 5. kat çok şükür uykuya dalma sorunumuz yok uykusu gelince yağmur koltuktan yastığı çekip yere düşürüyor sonra kafasını dayıyor ııı eeee gibi sesler çıkarıp sallanmaya çalışıyo al beni ıuyut beni diyor yani
ayrıca bu biberonda 40 tl imiş,

ya almazsaaaaaaaaaaaa????????? 40 tl çöpe
aynen nilgün bende öyle oldum o kadarda para verdik ya almazsa dedim çok şükür aldı 15-20 tl verdimde bu 40 tl ben 34 e aldım hepsiburada.com dan :)
daha küçükloer zaten yıkmaları lazımmışl bu aylarda zeka gelişimi için çok öenmliymiş legolar bu tarz oyuncaklar
bende bir çekmecede saklıyorum ebru biberonları dayımın kızı 1 yaşına gelince alır merak etme demişti süt içmeye başlıyacak daha demişti o zamanlar kullanırım diye umut ediyorum :Saruboceq:
çok şükür güneş korkuttu bizi yaramaz kız ısır annesi onu benm yer,me şu tatlı yanaklarından emi opuyorumnanaktan
o köpekcik benmde çok hoşuma gidiyor ama oynamaz diye korkuyorum

oyyyyy ne çok yazdımmm

yok cnm gazla nefes borusunun kesinlikle hiç bir bağlantısı yok ilk bzmkilerde öle dedi ama deil işte cnm doktor katılma nöbetidir muhtemelen dedi ama bakalım inş eegde temiz çıksında içim rahatlasın iyice...

tmm canancım öperim çok saolun hepinzi geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için acaip gerginim şuan hissdeyorum yani kasıldım resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…