• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

bence tak uyduruk 2 guneşlik sonra gezıp dolaşıp ıyıce dusunup al perdelerını tasınıp yerlesınce sımdı acele etme nazan

biz de evisahibinden almıştık adam parayı alıncaya kadar satınca bir haftada boşaltıcam diye taahhüt etti ama parayı verdik tapumuzu aldık nerdee 3 ayda zorla çıkardık adam bedavaya oturdu evimizde. biz de boş yere 3 ay kira ödedik oturduğumuz eve (aslında oturamıyorduk çünkü üstümüze baz istasyonu kurdurmuştu ev sahibi. ben de ayberkden dolayı tedirgin olduğum için annemde kalıyorduk) inşallah sizin ras gider de söz verdikleri zamanda boşaltırlar evi. sen de içine sinerek yaparsın herşeyini.

Hadi yaa canım bak şimdi içim huzursuz oldu.cuma tapu işlemleri yapılacak.haftasonu çıkacaklardı ama eşimi dr.a götürecem istanbula demiş.haftasonu ne dr.uysabilmiyorumkismile çarşamba boşltırız demiş.yani inşallah

Tam kararımı perdecide veririm ben artık:)Gerçi onda da eve gelip takılana kadar acaba başkasını mı seçseydim diye düşünür dururum eşime de kendime de kafayı yediririm sempatiksalakcinni
:1::1::1: bende bi bakayım resim toplıyayım sana yarın nöbetçi eşim mail atarım
birkaçgundur alıyor benım kı bıberon nukun ama aklımda olsun bırakırsa alayım kesın canan sagol cnm

nuk da almıştık biz onuda beğenmedi valla eşim diyo şu biberonlara verdiğimiz paralarla :1::1:

yağmura lego takımı aldık 40 parça birde küpler aldık playskool renkli küpler bayıldı haberiniz olsun tak çıkar kule yap yık çok eğleniyoruz tavisye ederim

benimki hep uykuya dalma da problemliydi tatlım
sıkma canını
büyüyücekler ve biz bu hallerini çok arıyacağız

Doğru söylüyosun canım ama ağlamaktan yoruluyor artık hali kalmıyor üzülüyorum kızımı öyle görünce:sinifsinif:

oy kıyamam yaaa yavrumaa
ah funda, haktan doğduğu günden beri öyle
10ay oldu tek bir kere bile itirazsız, ağlamadan ,uyumamak için savaşmadan uyuduğunu bilmiyorum. tek bir kere bile kendiliğinden uyuduğunu bilmiyorum.

Sıpalar büyüsünler soralım bunların hesabını yasemin :emir_bebek:

allah hepimize sabır güç kuvvet versin kızlar valla yoksa bu 2009 aralık anneleri topiği yetmeyecek yakında 2009 ARALIK ANNELERİ RUH VE SİNİR HASTALIKLARI MERKEZİ falan açmak gerekecek.

Canım hiç güleceğim yoktu vallakaydirigubbakcemile3 ihtiyacım var oaraya gitmeye sinir sistemim çöktü resmen

hepsi aynı canımm . huy değiştirdiler resmen gözü kapalı ağlıyoo sallıyorum onu diye ..

Allah allah niye böyle oldular acaba büyüdükçe uykusu düzelir dediler şimdi aklı erdikçe uyumamak için daha çok direniyoya bu çocuk büyütenler yanlış bilgi veriyolar kardeşim ya da bizim bebekler anormalkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
melıke sen sırınlık yap uzak bıraz dıye ekle enısteye ına ednce ben nerde oldugumu yazayım yoksa yazarsam dırek vazgecebılırsın o yuzden sen eşını ıkna et önce duymadan nerde oldugumu canımcım

hmmmmmmm çok mu uzak mesafeye göre şirinlik yapmam lazım şimdi çok uzak diye fazla yaparım şirinlikler boşa gitmesin şansa o hafta ctesi izinliyim bakalım ona o tarafta gidecek bir yerde bulmam lazım al arabayı git derse sokağa çıkma yasağı uygulatmanız lazım

:1::1::1: Bende bi bakayım resim toplıyayım sana yarın nöbetçi eşim mail atarım

nuk da almıştık biz onuda beğenmedi valla eşim diyo şu biberonlara verdiğimiz paralarla :1::1:

Yağmura lego takımı aldık 40 parça birde küpler aldık playskool renkli küpler bayıldı haberiniz olsun tak çıkar kule yap yık çok eğleniyoruz tavisye ederim

ben lego doğmadan almıştım takamıyor ama çıkarmayı beceriyor bütün gece ben diziyorum o eline alıp tek tek ayırıp atıyor hatta ne atması resmen fırlatıyor tüm ev lego oluyor

melıke atasehır mc donaldsa 5 dk istanbul giriş gişelerine 10 dk ıkea umranıyeye 10 dk ıkeanın oldugu yerde meydan avm var orda sınamaya gıdebılır eşin bız kucukken burculara gıttıgımızde eşim sınamaya gıtmişti yemek falan yemıstı sonrada boylee 3 saat oyalanmıstı

Son düzenleme:
bu biberon Nazan

yağmurda bir haftadır susuz içiremedik bardakla falan bununla içyor

ben de aldım bundan biberon emziğini canı isterse tutuyor. ama su oluğunu çok seviyor. bütün gün elinde lıkır lıkır su içiyor. hatta emeklerken sıralarken de ağzında sıkıştırıp gidiyor çok tatlı oluyor kuçu kuçu olmuş benim oğlum diye seviyorumkaydirigubbakcemile3

çok şükür ki sağlıkları iyi canım ikisinin de. aynen berkayın huysuzluğunu tarşf edecek kelime bulamıyorum. sürekli annee annee ve annannee annanne şeklinde mızıklayarak ordan oraya atıyor kendini. uyutmak da tam bir işkence emerken uyuyor ama meme ağızdan çıkmayacak sabaha kadar öyle uyuyacak beyfendi göğsümden ayırıp yalancı emzik veriyorum yatırıyorum 10 dk sonra ateşe atmışlar gibi ağlayarak uyanıyor. alıp ayağımda sallıyorum kendini ayağımdan aşağı atıyor korkuyorum karyoladan düşecek diye belimde sorun var ben yere oturamıyorum uzun süre. oturursam da sonra birkaç gün ağrısını çekiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum valla ben bu sıpayla.

bende yerde sallayamıyorum belim ve ayaklarım çok ağrıyoo ..1 saat sallıyorum resmen koltukta sallıyorum genelde ..

:1::1::1: bende bi bakayım resim toplıyayım sana yarın nöbetçi eşim mail atarım

yağmura lego takımı aldık 40 parça birde küpler aldık playskool renkli küpler bayıldı haberiniz olsun tak çıkar kule yap yık çok eğleniyoruz tavisye ederim

bende aldım playskool renkli küplerini burakta çok sevdi. Hala oynuyoo.. Legoyla oynuyoo ondanda mı alsam acabaa..

Doğru söylüyosun canım ama ağlamaktan yoruluyor artık hali kalmıyor üzülüyorum kızımı öyle görünce:sinifsinif:

Sıpalar büyüsünler soralım bunların hesabını yasemin :emir_bebek:

Canım hiç güleceğim yoktu vallakaydirigubbakcemile3 ihtiyacım var oaraya gitmeye sinir sistemim çöktü resmen

Allah allah niye böyle oldular acaba büyüdükçe uykusu düzelir dediler şimdi aklı erdikçe uyumamak için daha çok direniyoya bu çocuk büyütenler yanlış bilgi veriyolar kardeşim ya da bizim bebekler anormalkaydirigubbakcemile3

zamane çocuğu bunların hepsi zamane çocuğu kandıramıyorsun hiç bişeyle büyüyünce ne yapacaklar merak ediyorumm..

ay çok kişi yazmamış ama bi yazan upuzun yazmış alıntı yapmaya üşendim.
Müzeyyen canım heveslenmezmiyim bu hafta sonu çıkacaklardı çarşambaya kaldı sinir oldum eşimde durdun durdun 3gün daha duramıyormusun diyo ama ay sabrım kalmadı artık.daha onlar boşaltacaklarda biz boya temizlik yapacazda perde dikilecek de amann ölme eşeğim ölmeeeeeeeeeee

Özendim, imrendim ne güzel oh mis gibi döşersin de gönlüne göre kendi eviniz olunca.

Ben de değiştirmek istiyorum yaaa ama zor.

Bu arada bakıcı işi tamamdır kadının yanında çalıştığı eczacı bayanla görüştüm biz bil fiil yedi sene çalıştık çok memnundum ben çok merhametli ve saygılı bir insandır kızımı da çok sevdi bence kaçırmayın dedi ben de biraz önce arayıp tamam diyoruz dedim kendisine Allahım oğlumun yüzü suyu hürmetine inşallah iyi bir insandır da gerçekten gözüm arkada kalmaz gerçi teyzem de olacak ama olsun

ay çok kişi yazmamış ama bi yazan upuzun yazmış alıntı yapmaya üşendim.
Müzeyyen canım heveslenmezmiyim bu hafta sonu çıkacaklardı çarşambaya kaldı sinir oldum eşimde durdun durdun 3gün daha duramıyormusun diyo ama ay sabrım kalmadı artık.daha onlar boşaltacaklarda biz boya temizlik yapacazda perde dikilecek de amann ölme eşeğim ölmeeeeeeeeeee

taktı perdeye ya sanki perdeyle iş bitecek, anlatmaya bak, boya badana yapılacak perde dikilecek iş bitecek

inşallah tam zevkine göre bir perde bulursun Nazan zemuszemus

bu biberondan bizdede var . doğöadan önce almıştım o zaman kullanamadık . deneyim bakalım belkim şimdik sever ..

ne biberonmuş herkeste var dur bide ben bakayım şuna bizimkide almaz ya,

bende yerde sallayamıyorum belim ve ayaklarım çok ağrıyoo ..1 saat sallıyorum resmen koltukta sallıyorum genelde ..

bende aldım playskool renkli küplerini burakta çok sevdi. Hala oynuyoo.. Legoyla oynuyoo ondanda mı alsam acabaa..

zamane çocuğu bunların hepsi zamane çocuğu kandıramıyorsun hiç bişeyle büyüyünce ne yapacaklar merak ediyorumm..

ben bir tavsiyede bulunucam eğer çocuğunuzun arabası varsa onun içine koyup evin içinde gezdirerek uyutabilirsinizzz...Alya 9 .ayından sonra uykusu gelmesine rağmen uyumamak için direniyordu,,ağlıyordu..ben arabasında koridorda gezdiriyordum ve uyuya kalıyordu bir deneyin istersenizz..hala öyle uyutuyoruum..

Özendim, imrendim ne güzel oh mis gibi döşersin de gönlüne göre kendi eviniz olunca.

Ben de değiştirmek istiyorum yaaa ama zor.

Bu arada bakıcı işi tamamdır kadının yanında çalıştığı eczacı bayanla görüştüm biz bil fiil yedi sene çalıştık çok memnundum ben çok merhametli ve saygılı bir insandır kızımı da çok sevdi bence kaçırmayın dedi ben de biraz önce arayıp tamam diyoruz dedim kendisine Allahım oğlumun yüzü suyu hürmetine inşallah iyi bir insandır da gerçekten gözüm arkada kalmaz gerçi teyzem de olacak ama olsun

inşallah öyledir, merhametli olması önemli, gerç yanında teyzen olacakmış, ama bir süre sonra belki tek kalır, teyzenin işi olur...

umarım çok memnun kalırsınız, Rabbim hayırlısını versin ebrucum, canberkiin şansına çok çok memnun kalın

biz de evisahibinden almıştık adam parayı alıncaya kadar satınca bir haftada boşaltıcam diye taahhüt etti ama parayı verdik tapumuzu aldık nerdee 3 ayda zorla çıkardık adam bedavaya oturdu evimizde. biz de boş yere 3 ay kira ödedik oturduğumuz eve (aslında oturamıyorduk çünkü üstümüze baz istasyonu kurdurmuştu ev sahibi. ben de ayberkden dolayı tedirgin olduğum için annemde kalıyorduk) inşallah sizin ras gider de söz verdikleri zamanda boşaltırlar evi. sen de içine sinerek yaparsın herşeyini.

Hadi yaa biz de on gün geç çıkmıştık çünkü satın aldığımız evdekilerde yeni ev almışlardı onlarda o evin boşalmasını bekliyorlardı ve o on günlük kira bedelini vermiştik evimizi sattığımız kişilere sizinkiler ne rahat oturmuşlar öyle.

ayrıca bu biberonda 40 tl imiş,

ya almazsaaaaaaaaaaaa????????? 40 tl çöpe

bu biberon Nazan

yağmurda bir haftadır susuz içiremedik bardakla falan bununla içyor

Bizimki de bardağı görünce çıldırıyor öyle içmek istiyor ama döküyor her yere beceremiyor tam.
Bir de kamışla kutu sütlerden içiyor bayılıyor öyle içmeye bizde de bir yığın biberon doldu koca bir tencerenin içi biberon ve uçlarıyla dolu ama asla almıyor,artık biberon.

Canberk bir şey takmayı beceremiyor birbirine daha ancak takılanı söksün.

Back