• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

selam kızlaar. nasılsınız kuzular nasıl?

hoş geldin canım .. biz iyiyiz her zamanki huysuzluğumuz .. akşamları uyutasay kadar canım çıkıyo salla salla bacaklarım kopuyo resmen .. senin paşalar nasıl ..

selam herkese melis yeni bir huy çıkardı uykusu var deli gibi hemde gözleri kapanıyo resmen ama uyumamak için direniyo ağlama krizine giriyo resmen o kadar zor uyur olduki 2-3 gündür dün gündüz mesela uyutmaya çalışıyorum yok yırtıyo kendini bende tamam dedim uyuma yürütecine koydum bi baktım yürüteçtek uyuya kalmış içim gitti resmn niye böle oldu kızlar ya uykuya dalma problemimiz yoktu önceden tamam sık uyanır ama bu nerden çıktı çok yıpratıcı gerçekten bu kız beni sinir hastası yaptı valla ama canı sağolsun yeterki ne diyim:bbo:

hepsi aynı canımm . huy değiştirdiler resmen gözü kapalı ağlıyoo sallıyorum onu diye ..

hadi ben gittim, gelince açabilirsem görüşürüz öptümmmmm

güle güle canı inşl. girebilirsin tekrar.. gökay kuzunu öp benim içinde ..

allah hepimize sabır güç kuvvet versin kızlar valla yoksa bu 2009 aralık anneleri topiği yetmeyecek yakında 2009 ARALIK ANNELERİ RUH VE SİNİR HASTALIKLARI MERKEZİ falan açmak gerekecek.

MERALCİİİMMŞenizopuyorumnanaktan

canııııııııımmmmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmile

açım aç... şimdi evdekileri yersem akşama kalmaz dur ben bir yemeksepetine bakayım..
ay tembellik ne zor şey yarabbimm.

hoş geldin canım .. biz iyiyiz her zamanki huysuzluğumuz .. akşamları uyutasay kadar canım çıkıyo salla salla bacaklarım kopuyo resmen .. senin paşalar nasıl ..

hepsi aynı canımm . huy değiştirdiler resmen gözü kapalı ağlıyoo sallıyorum onu diye ..

güle güle canı inşl. girebilirsin tekrar.. gökay kuzunu öp benim içinde ..

çok şükür ki sağlıkları iyi canım ikisinin de. aynen berkayın huysuzluğunu tarşf edecek kelime bulamıyorum. sürekli annee annee ve annannee annanne şeklinde mızıklayarak ordan oraya atıyor kendini. uyutmak da tam bir işkence emerken uyuyor ama meme ağızdan çıkmayacak sabaha kadar öyle uyuyacak beyfendi göğsümden ayırıp yalancı emzik veriyorum yatırıyorum 10 dk sonra ateşe atmışlar gibi ağlayarak uyanıyor. alıp ayağımda sallıyorum kendini ayağımdan aşağı atıyor korkuyorum karyoladan düşecek diye belimde sorun var ben yere oturamıyorum uzun süre. oturursam da sonra birkaç gün ağrısını çekiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum valla ben bu sıpayla.

kıyamam ben yavrumaa yaa geçmiş olsun canım

hımm3 küçük pencere ama perdelik bütün sanırım. parça parça olursa kötü durmaz mı?

bayılıyorum ben de bu şarkıya melikee zemuszemushihoyyyt

hoşgeldin canım. sen şimdi 3 kere kalkıyorum diye şikayet ediyorsun ya bence hiiiç iyi etmiyorsun:))) ben 3 kere yatabiliyorum ancak yatağıma. gece toplam 2 saat yatağımda uyuyorsam 6-7 saat berkay memede veya kucakta omuzda pışpışla yarı oturur vaziyette uyuyr uyanık halde geçiriyorum. yaklaşık 2 aydır bu durum böyle:((

hoşgeldiniz canım geçmiş olsun sana bu arada sağlığın iyidir umarım. ay evet allaha şükür annemle aramız 10 dk yürüyerek.

ben de yarın kontrole götürücem sorayım bi.

al bizden de o kadar ne bel dayanıyor ne kol dayanıyor ben neyse de anneciğim 1,55 boyunda 50 kilo ufacık tefecik bir kadıncağız o haliyle tombalak berkayı akşama kadar gezdir eğle yedir uyut hakkını ödeyemem valla.

hadi gözünüz aydıın. hayırlı olsun inciniz.

öykücüğün de incisi hayırlı olsun meralcimm. kalanları da sorunsuz çıkarırlar inşallah. bizim de 5. patladı 6. yolda.

:roflol:kaydirigubbakcemile3:sm_cool:

bütün dualarımız sizinle iyi haberlerle döneceğinize canı gönülden inanıyorum mehtapcım.

aaamiiinnnnn:Saruboceq:

dur canım daha yaa ayberk 1 yaşından sonra başlamıştı anne mama baba falan demeye berkay 6 aylık başladı çocuktan çocuğa değişiyor

nilgüüüünn özlettin canım yaa düzelsin artık şu bilgisayar nasılsın? gökkuş nasıl nilay nasıl canım?Şeniz

ahh nasıl sabırsızlanıyorsundur sen şimdi:)) allah sağlıkla mutlulukla taşınıp yerleşmeyi nasip etsin.
öyle bir çekiliş olursa ben de varım canım

al bizden de o kadar yaa uyuştum artık uykusuzluğa alıştım artık leyle leyla dolanıyorum ortalardakafamçokkarıştısempatiksalakcinni

galiba biraz moralim düzeldi söylediklerinizden güç aldımm...ben rutin olandan bahsetmiştim tabii benimde sizin gibi yatmadığım zamanlar oluyor...özellikle dişler başladıktan sonra..sizinki de zor tabiii..belki de bu dönemi atlattıktan sonra kolay olacak..

canııııııııımmmmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmile

öykü yü kertmişsiniz yiğitle hayırlısı olsun şekercimm:3:

galiba biraz moralim düzeldi söylediklerinizden güç aldımm...ben rutin olandan bahsetmiştim tabii benimde sizin gibi yatmadığım zamanlar oluyor...özellikle dişler başladıktan sonra..sizinki de zor tabiii..belki de bu dönemi atlattıktan sonra kolay olacak..

ahh ahh keşke benim de öyle arada yatmadığım zamanlar olsa da her gece 3 kere kalksam canım. inşallah bebişlerimiz sağlıkla bugünleri atlatacak biz de ileride ayy ne günlerdi yaa neler çektirdi bize bu sıpalar diye hatırlıycaz eski günleri. (tabi hatırlayacak akıl bırakırlarsa-tatlicadiarzu-delikafadulden)

çok şükür ki sağlıkları iyi canım ikisinin de. Aynen berkayın huysuzluğunu tarşf edecek kelime bulamıyorum. Sürekli annee annee ve annannee annanne şeklinde mızıklayarak ordan oraya atıyor kendini. Uyutmak da tam bir işkence emerken uyuyor ama meme ağızdan çıkmayacak sabaha kadar öyle uyuyacak beyfendi göğsümden ayırıp yalancı emzik veriyorum yatırıyorum 10 dk sonra ateşe atmışlar gibi ağlayarak uyanıyor. Alıp ayağımda sallıyorum kendini ayağımdan aşağı atıyor korkuyorum karyoladan düşecek diye belimde sorun var ben yere oturamıyorum uzun süre. Oturursam da sonra birkaç gün ağrısını çekiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum valla ben bu sıpayla.

evet yaaa gece ben çıkarıyorum zorla memeyi ağzından memede bırak sabaha kadar hem emsin hem uyusun hepsi aynı modelllllllllllll

pelin biberon geldi dün akşam
su oluğunu pek beğenmedim ama yaüğmur sevdi içiyor
biberon ağzı orta akış sanırım sibel senin dediğin uç değil ama güzel kavradı yağmur bugün ilk defa ıhlamur içti maşallah su içti diğer biberonları verince ısırmaya çalkışıyordu bunu hemen emmeye başladı

ay çok kişi yazmamış ama bi yazan upuzun yazmış alıntı yapmaya üşendim.
Müzeyyen canım heveslenmezmiyim bu hafta sonu çıkacaklardı çarşambaya kaldı sinir oldum eşimde durdun durdun 3gün daha duramıyormusun diyo ama ay sabrım kalmadı artık.daha onlar boşaltacaklarda biz boya temizlik yapacazda perde dikilecek de amann ölme eşeğim ölmeeeeeeeeeee

dizi izliyorum perde görmek için sapıttım benlaelaelaelaelae

karar veremedinmi hala :)
iyi araştır valla bir kere alınıyor uzun sürekli kullanıyorsun sütlü kahve tonları olanlar çok beğeniyorum bu ara batıya gideyim farbelada yaptırıcam salonuma :lepi:

pelin biberon geldi dün akşam
su oluğunu pek beğenmedim ama yaüğmur sevdi içiyor
biberon ağzı orta akış sanırım sibel senin dediğin uç değil ama güzel kavradı yağmur bugün ilk defa ıhlamur içti maşallah su içti diğer biberonları verince ısırmaya çalkışıyordu bunu hemen emmeye başladı

hangi biberon bu Canan? benmki hiç su içmez oldu yine.yazın sıcakta içmeye başlamıştı bıraktı yine:(

ay çok kişi yazmamış ama bi yazan upuzun yazmış alıntı yapmaya üşendim.
Müzeyyen canım heveslenmezmiyim bu hafta sonu çıkacaklardı çarşambaya kaldı sinir oldum eşimde durdun durdun 3gün daha duramıyormusun diyo ama ay sabrım kalmadı artık.daha onlar boşaltacaklarda biz boya temizlik yapacazda perde dikilecek de amann ölme eşeğim ölmeeeeeeeeeee

biz de evisahibinden almıştık adam parayı alıncaya kadar satınca bir haftada boşaltıcam diye taahhüt etti ama parayı verdik tapumuzu aldık nerdee 3 ayda zorla çıkardık adam bedavaya oturdu evimizde. biz de boş yere 3 ay kira ödedik oturduğumuz eve (aslında oturamıyorduk çünkü üstümüze baz istasyonu kurdurmuştu ev sahibi. ben de ayberkden dolayı tedirgin olduğum için annemde kalıyorduk) inşallah sizin ras gider de söz verdikleri zamanda boşaltırlar evi. sen de içine sinerek yaparsın herşeyini.

karar veremedinmi hala :)
iyi araştır valla bir kere alınıyor uzun sürekli kullanıyorsun sütlü kahve tonları olanlar çok beğeniyorum bu ara batıya gideyim farbelada yaptırıcam salonuma :lepi:

Tam kararımı perdecide veririm ben artık:)Gerçi onda da eve gelip takılana kadar acaba başkasını mı seçseydim diye düşünür dururum eşime de kendime de kafayı yediririm sempatiksalakcinni

melıke sen sırınlık yap uzak bıraz dıye ekle enısteye ına ednce ben nerde oldugumu yazayım yoksa yazarsam dırek vazgecebılırsın o yuzden sen eşını ıkna et önce duymadan nerde oldugumu canımcım

Back