• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Öyle bir şey yapalımmı diye ben söylemiştim onu Hande.ama öyle kaldı.ama bence yapalım benvarım isterim yani[/QUOTE]

Bende bende hihoyyyt

oy oy oy maşallah... akıllı gelinim benim hemen sahiplendim e şimdi biz öykü gibi güzel e sizde yiğit gibi yakışıklı damat bulamazsınız oğlum biraz tembel ama artık idare edin
dürüm benimŞeniz
inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz canım ben birşey çıkacağını sanmıyorum tatlım sıkma kendini rahat ol

valla canım evde zeynep iş yerinde patron rahat bırakmıyor iyiyiz zeyno hiç durmuyor emekleme son hız devam ediyor onu için odasını ve oturduğumuz yeri halı kaplattım tutunup kalkıyor ki o çok fena hep dipdibe yaşıyoruz minacık nasıl düzeldi mi dişiniz de hayırlı olsun bizde 2 çıktı durdu

bu arada kızlar benim kızım hiç konuşmuyor gugu sesler çıkarıyor arada bir acayip anlaşılmaz şeyler söylüyor ama daha çok susuyor
aaaaaaa öykü çok güzel annane diyor melikeeesırnaşık şey
anne demeden anneye jest yaptı kuzum:1:

Sagol nevra peki o hamuru ballami yapistrdin birde onu acmaya ve ustunu duzeltmeye gerecler var aldinmi gerek yok mu cok sordum ama az kaldi d.gunune bu arada davetymiz ekte gormeyen varsa bakin bekliyrz d. Gunumuze

pelin
iyi öğrenki bizde senden kopya çekelim cnmsempatiksalakcinni

çok teşekkür ederim kızlar hepinize randevu 2 buçukta umarım güzel haberlerle dönerim gelir elmez yazıcam birazdan çıkıyım güneşi giydiriyim çantamızı hazırlıyısendende kopya çekeriz m karnını doyuriyim anca babamız gelir almaya 2gibi görüşüüz kızlar çok saolun
hayırlı haberlerle dönecek allahın izniyle cnm

merhaba adım SEDA..54kiloydum,,14 kilo aldım ve 68 oldum..doğumdan sonra 60 kiloydum şimdi 7 aydan beri emzirmiyorum o yüzden dikkat ettim biraz şu an 56 kiloyummm..belki de iyidir 3 evet ama ben çok zorlanıyorummm..
kaç yoksa pelin seni fena yapareyvahedigeldismilesırnaşık şey

kocişim yemege gelmek üzere, gidince gelirim kızlar öptümmmm
oyyyy ben o güzel o hanım gelinimin gugu diyen ağızlarını yerimmmmmm
konuşcak konuşcak sus diycen dünürüm zamanı gelince
:roflol:
Ben birara 5-6 aylikken dr a sormustm cok konysmyr diyede dr izlemeyle dokunmayla baska birseyle mesguldur baska seyler ogrenyrdur 2 gun hic konusmadan duryrmu dedi hyr gun icinde sessizliginden bahsedyrm demistim ok sorun yok dmsti simdi masallahi var gecicidir yani

konuşmaya başladıkların sus diyeceğiz ama susmayacaklar:smiley-cool:

güle güle nevracım afiyet olsun
hoş geldim müzeyyencim, benim kuzu sümüklü oldu sen nasılsın, yakışıklı oğulların nasıl?

Pelinnnnnnnnnnnn canım sen nerde oturuyorsun eşime desem beni getirse ne kadan güzel olur ben eşime bugünden itibaren şirinlik yapayım

Pelinnnnnnnnnnnn canım sen nerde oturuyorsun eşime desem beni getirse ne kadan güzel olur ben eşime bugünden itibaren şirinlik yapayım

bence yap ve bu fırsatı kaçırma derim, ikna kabiliyetini kullan şekerim
bende gitmek istiyorum ama çok zor :(

kızlar yazdım yazdım cevapla ya bastım ve sayfa görüntülenemiyor dedi.. of ya
bildiğim hatta o an uydurduğum bir sürü küfür saydırdım bilgisayara
iyice kafayı yedi..
şimdi o kadar şeyi nasıl geri yazcam yafff

selam herkese melis yeni bir huy çıkardı uykusu var deli gibi hemde gözleri kapanıyo resmen ama uyumamak için direniyo ağlama krizine giriyo resmen o kadar zor uyur olduki 2-3 gündür dün gündüz mesela uyutmaya çalışıyorum yok yırtıyo kendini bende tamam dedim uyuma yürütecine koydum bi baktım yürüteçtek uyuya kalmış içim gitti resmn niye böle oldu kızlar ya uykuya dalma problemimiz yoktu önceden tamam sık uyanır ama bu nerden çıktı çok yıpratıcı gerçekten bu kız beni sinir hastası yaptı valla ama canı sağolsun yeterki ne diyim:bbo:

selammmm,
hala sorun devam ediyor:( nasıl yapcez bilmiyorum
geçmişi hiç okuyamadım, umarım herşey yolundadır

şimdi bayinin bilgisayarından 5 dakika girdim şöye bir bakayım diye
son gördüğüm Güneşin nesi var geçmişe bakamadım, umarım önemli değildir, şimdiden çok geçmiş olsun...
NİLÜNŞeniz
selam kızlaar. nasılsınız kuzular nasıl?

MÜZEYYENŞeniz

günaydın herkeseee, çok uykum var yaaa :((((
kuzum hasta oldu
burnu akıyo hapşırıyo :((((
sıcak çorba içirdim limonlu, ıhlamur içirdim, pedi..s verdim uyuyo şimdi kuzum
kıyamam ben yavrumaa yaa geçmiş olsun canım
fotoraf0016h.jpg

buda benim camlarım fikir veren olur inş.kaldım kararsızlıkta. napcem bilmiyorum. ecrinin doğumgününe kadar halledeyim diyorum ama.fikri olan varmıakannehiraynı camdan bi,de sağda var .3 küçük cam:bbo:
hımm3 küçük pencere ama perdelik bütün sanırım. parça parça olursa kötü durmaz mı?

ben o şelale saçlara
ay o hilal kaşlara
o süzme bal dudaklara öp öp öp doyamadım
sütten ak o gerdana
bir çıkar ki meydana
gel de uyma şeytana bak bak bak duramadım
bayılıyorum ben de bu şarkıya melikee zemuszemushihoyyyt

merhaba günaydın.. ben aranıza yeni katıldım..benim kızımda 5 aralık 2009 da dünyaya geldi..yeni olduğum için iyi kullanamıyabilirim..belki de yanlış yerde yazıyorda olabilirim...fakat başlık 2009 aralık anneleri olunca bu kısma yazıyorum arkadaşlar benim kızım emmiyor,biberon alıyor..benim sıkıntım gece 3 kere kalkıyorum..çok yorucu oluyor artık acaba azaltmak mümkün mü?? deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurumm..
hoşgeldin canım. sen şimdi 3 kere kalkıyorum diye şikayet ediyorsun ya bence hiiiç iyi etmiyorsun:))) ben 3 kere yatabiliyorum ancak yatağıma. gece toplam 2 saat yatağımda uyuyorsam 6-7 saat berkay memede veya kucakta omuzda pışpışla yarı oturur vaziyette uyuyr uyanık halde geçiriyorum. yaklaşık 2 aydır bu durum böyle:((

herkeslere günaydın biz evimize döndük..ne yazıkki:((annesi yakınında oturanlar ne şanslı ya
hoşgeldiniz canım geçmiş olsun sana bu arada sağlığın iyidir umarım. ay evet allaha şükür annemle aramız 10 dk yürüyerek.

arkadaşlar günaydınnnn.. yoğunluktan dolayı gerşye dönük okuyamadım.. size birşey soracağım
kızımın dr u : bu yıla kadar 2 yaş altı çocuklara grip aşısı vurmuyordum ancak, hafta sonu bir semine re katıldım bu yıl ağır bi grip salgını olacakmış ve 2 yaş altı çocuklara da grip aşısı vurulması gerekiyor .. sizi zorlamıyorum yaptırmak zorundasınız demiyorum ama tavsiye ediyorum dedi....
dr u ile konuşan var mı?
bu konuda ne düşünüyorsunuz...?
aranızda yaptıracak olan var mı???

çok sordum ama :) hepinize iyi ve sağlıklı günler diliyorum.

yorumlarınızı bekliyorum...

ben de yarın kontrole götürücem sorayım bi.
ii cnm nolsun yiğitte ii eve alışmaya çalışıo kalabalığa kucaga alıştı orda bi güzel şimdide sürekli beni gezdir modunda bakalım napcaz artık büyüdüler bel mi dayanmıo valla hele yiğitte biraz ağır maşallah:nazar:
al bizden de o kadar ne bel dayanıyor ne kol dayanıyor ben neyse de anneciğim 1,55 boyunda 50 kilo ufacık tefecik bir kadıncağız o haliyle tombalak berkayı akşama kadar gezdir eğle yedir uyut hakkını ödeyemem valla.
Gunaydinnnn cok sukur minanin 3. Disi gozuktu huysuzlukta ondamdi
Demkki

hadi gözünüz aydıın. hayırlı olsun inciniz.

gözünüz aydın pelincim
maşşalh kuzuma benim
bizim kızda dişi patlayacağı akşam çok huysuzlanıyor o kadar cnm
bizim kız 5. patlattı teyzesi:1:
öykücüğün de incisi hayırlı olsun meralcimm. kalanları da sorunsuz çıkarırlar inşallah. bizim de 5. patladı 6. yolda.

Alyanin annesi hosgeldinn ismin ne kac kilo almistin kaci gitti sorusuna cvp bekliyor kizlar :)) ya emzirmeyincede mi kalkacaklar ama 3 iyi ya masallah de sus bence :))
:roflol:kaydirigubbakcemile3:sm_cool:
kızlar biz öğleden sonra doktora gidicez ne olur bize dua edin iyi haberlerle gelelim...
bütün dualarımız sizinle iyi haberlerle döneceğinize canı gönülden inanıyorum mehtapcım.

gecmişe baktımda yeni gördüm çok gecmiş olsun umarım bişey çıkmaz allaha sığın inan iyi haberlerle döncen inş..allahım hiç bi bebeği hasta etmesin edersede dermansız hastalık vermesinn:gitme:
aaamiiinnnnn:Saruboceq:
ben fazla takmıyorum ama annem durup durup bu kız niye konuşmuyor diyor aynısını basmıyor diye yapmıştı başımın etini yemişti hatta kızıyorum diye teyzen sordu bir dr a götürün dedi demişti kızmıştım şimdi de kızdım dün 1.5 yaşına kadar 1 kelime söylemezse sorun var demektir demiştim
dur canım daha yaa ayberk 1 yaşından sonra başlamıştı anne mama baba falan demeye berkay 6 aylık başladı çocuktan çocuğa değişiyor
selammmm,
hala sorun devam ediyor:( nasıl yapcez bilmiyorum
geçmişi hiç okuyamadım, umarım herşey yolundadır

şimdi bayinin bilgisayarından 5 dakika girdim şöye bir bakayım diye
son gördüğüm Güneşin nesi var geçmişe bakamadım, umarım önemli değildir, şimdiden çok geçmiş olsun...
nilgüüüünn özlettin canım yaa düzelsin artık şu bilgisayar nasılsın? gökkuş nasıl nilay nasıl canım?Şeniz
Çok sağol canım.amiiinnn.haftaya çarşambaya boşaltacaklarmış evi bu haftaydı haftaya kaldı.sonra 1-2 hafta içinde de biz taşınırızzemuszemus

Öyle bir şey yapalımmı diye ben söylemiştim onu Hande.ama öyle kaldı.ama bence yapalım benvarım isterim yani
ahh nasıl sabırsızlanıyorsundur sen şimdi:)) allah sağlıkla mutlulukla taşınıp yerleşmeyi nasip etsin.
öyle bir çekiliş olursa ben de varım canım

hoşbuldummmmmmmmmmmm canım

biz iyiyiz gece uyumadık, kalktı oturdu adam yaw, sizde ne var ne yok???

[

al bizden de o kadar yaa uyuştum artık uykusuzluğa alıştım artık leyle leyla dolanıyorum ortalardakafamçokkarıştısempatiksalakcinni

oooooo meraaaaal sevgiiiiiii hayırlı olsun kertmişiniz yavrularıııı alkisalkisalkis
kızımı istemedi hala amaCADIARZU
acaba kertildilermiki:uhm:

dişiliği kullan bacımsempatiksalakcinni
hoşbuldummmmmmmmmmmm canım

biz iyiyiz gece uyumadık, kalktı oturdu adam yaw, sizde ne var ne yok???
o adamı yerim bencokacimcoook

[

meralim nasılsın canım, öykü kuzusu nasıl?
canım benim
öyküm maşallh bomba gibi
5. dişi patlatıyoruz ve tay tay durma antremanları yapıyoruz
bir kaç saniye ayakta duruyor sıpam

selam herkese melis yeni bir huy çıkardı uykusu var deli gibi hemde gözleri kapanıyo resmen ama uyumamak için direniyo ağlama krizine giriyo resmen o kadar zor uyur olduki 2-3 gündür dün gündüz mesela uyutmaya çalışıyorum yok yırtıyo kendini bende tamam dedim uyuma yürütecine koydum bi baktım yürüteçtek uyuya kalmış içim gitti resmn niye böle oldu kızlar ya uykuya dalma problemimiz yoktu önceden tamam sık uyanır ama bu nerden çıktı çok yıpratıcı gerçekten bu kız beni sinir hastası yaptı valla ama canı sağolsun yeterki ne diyim:bbo:
benimki hep uykuya dalma da problemliydi tatlım
sıkma canını
büyüyücekler ve biz bu hallerini çok arıyacağız

hadi ben gittim, gelince açabilirsem görüşürüz öptümmmmm

kaçırdımmı seni:1shok:

oy kıyamam yaaa yavrumaa
ah funda, haktan doğduğu günden beri öyle
10ay oldu tek bir kere bile itirazsız, ağlamadan ,uyumamak için savaşmadan uyuduğunu bilmiyorum. tek bir kere bile kendiliğinden uyuduğunu bilmiyorum.

allah hepimize sabır güç kuvvet versin kızlar valla yoksa bu 2009 aralık anneleri topiği yetmeyecek yakında 2009 ARALIK ANNELERİ RUH VE SİNİR HASTALIKLARI MERKEZİ falan açmak gerekecek.

NİLÜNŞeniz

MÜZEYYENŞeniz

MERALCİİİMMŞenizopuyorumnanaktan

Back