Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ii cnm nolsun yiğitte ii eve alışmaya çalışıo kalabalığa kucaga alıştı orda bi güzel şimdide sürekli beni gezdir modunda bakalım napcaz artık büyüdüler bel mi dayanmıo valla hele yiğitte biraz ağır maşallah
Gunaydinnnn cok sukur minanin 3. Disi gozuktu huysuzlukta ondamdi
Demkki
Nevra bende 1 yaskurabiyesini yapmak istyrm minamin kizima benim elimden bisey hazirlamak icin kurabiye tarifini banada atarmisin birde hazir seker hamuru alip kaplamak zor olurmu ya bilemedim cesaret verin bana cok istyrm yapmak
dişiniz hayırlı olsun diş çok huysuzluk yapıo hakkaten yiğitin de 6tane var sanırım 2 tane daha çıkıo beyazlamış baya allah yardımcıları olsun onlarında bizimde
cnm evine hoşgeldin
yiğit oğlan aşırı ilgiden şımarmış anlaşılan
valla yavrular büyüdüler e ağırlaştılar ne kol kalıyor ne de bel cnm
gözünüz aydın pelincim
maşşalh kuzuma benim
bizim kızda dişi patlayacağı akşam çok huysuzlanıyor o kadar cnm
bizim kız 5. patlattı teyzesi
selam handecim
evet yasmin 38 geçmeden ateş düşürücü verme ama kontrollü de elden bırakma nm
valla pelin bende doğum günü için yapmayı istiyorum
bakalım üstesinden gelebilirmiyiz cnm
:1hug: aaaaa olurmu sevgicim lütfen
gel öpiyim Şenizzaten uzun yollardan geldin bi daha öpiyimŞeniz
sen ağlama dayanamam
ağlama göz bebeğim sana kıyamam
al yüreğim senin olsun
yüreğin bende kalırsa dayanamammmmmmmalkisalkisalkis
:roflol::roflol::roflol:
yerim ben canberk kuzusunu
anasınıda uykusuz bırakırmış
gez gez nereye kadar yasemincim
tabi hasta olur oğluşum
şaka bir yana evet benim çevremdede herkez hasta
helede çalışan insanlar daha fazla risk altında
sen sık sık ateşini ölç
38 geçerse ateş düşürücüyü o zaman ver
inan öyle oldu pelin teyzesi
sen bana mail adresini atsana
birkaç fotosunu föndereyim sanaopuyorumnanaktan
öykücük tam bir canavar oldu sevgicim
dün ellerini bırakıp birkaç saniye dengede durma antremanları yapmaya başladı
emeklemiyor sanki koşuyor bir görsen:roflol:
benimde dünürüm yok sevgi ama:kedi:
:roflol: ilahi pelin ne zaman gelecek diye bekliyordum bu soruları
boşver catlasın o sinirinden.. :tomato: nazar değmesin güzelimm.. maşallah. allah neşeni daim etsin..
amin canı inşll. sağlıkla o günler gelsin yapacaklarımız paylaşırız yine ...
burak saat 19:30 gibi muhallebisini yer 20:00 - 20:30 gibi uyur uyurken 90cc devam sütü içer arandan 3 saat geçer mızıklar yine 90 cc süt çer.. böyle 3 saatte bi sabaha kadar devam eder.. yani bizim oğlanı kaşık maması tok tutmuyoo anlamadım niye ... : ))
kızlar biz öğleden sonra doktora gidicez ne olur bize dua edin iyi haberlerle gelelim...
kızlar biz öğleden sonra doktora gidicez ne olur bize dua edin iyi haberlerle gelelim...
nbr melike gorusemiyrz artik zeyno nasil
valla aynen öyle ben burağı taşımakta zorlanıyorum .. Bian önce yürüselerde kucakta taşımaktan kurtulsak ..
Hayırlı olsun yeni incinizz
şimdi atıyorum canım .. şeker hamurunu kolay yoğuruluyoo .. Oyun hamuru gibi .. Başta zorlanıyorsun ama sonradan elin alışır yaparsın yani .. Kaplamak değilde süslemesi uğraştırıyoo .. Herkes anasının karnında öğrenmiyo yaa kesin yaparsın .ben mesela o kurabiyeleri netten resimde görüpte yaptım..
Hayırlı olsun sizinde dişiniz sğrısız sızısızçabucak çıkar inşll.
Maşallah öykücüğümee hayırlı olsun inciniz...
Alyanin annesi hosgeldinn ismin ne kac kilo almistin kaci gitti sorusuna cvp bekliyor kizlar :)) ya emzirmeyincede mi kalkacaklar ama 3 iyi ya masallah de sus bence :))
ben birara 5-6 aylikken dr a sormustm cok konysmyr diyede dr izlemeyle dokunmayla baska birseyle mesguldur baska seyler ogrenyrdur 2 gun hic konusmadan duryrmu dedi hyr gun icinde sessizliginden bahsedyrm demistim ok sorun yok dmsti simdi masallahi var gecicidir yani