2009 Aralık Anneleri

evet cnm resmen dondu çocuk...
mehtapçım allah bidaha yaşatmasın kötü bi olay gerçekten..önemli bişey olacağını sanmıyorum ben sende içini ferah tut..zeyno daha 2 aylık filandı buna benzer bişey yaşadık bizde altını değiştiriyordum mızıklanıyordu oda biranda sesi gitti morardı nefes alamadı bi süre çok korkuttu bizi..çok ağlayıp ağlamaktan katıldı desem değil okadar ağlamadı çünkü biranda oldu..elim ayağım titredi tabi inanılmaz korktum..neyseki bidha böyle bişey olmadı allah yaşatmasın hiçbirimizin bebeğine..

valla nazan hepsi aynı şu ara mevsim değişikliğimi etkiledi kuzucukları acaba..az önce uyandı bizimkide uzandım yanına pış pışladım biraz kapadı gözlerini babasına dedim gelde sen yat yanında pış pış yap dalsın iyice..kaltım yanından 5 dk. geçmedi yine başladı ağlamaya ama nasıl sanırsın bişey oluyo çocuğa yine yattım yanına hemen sustu sıpa..

herkese selam kızlar

baharı okudum çok çok geçmişler olsun dilerim en kısa zamanda herşey yoluna gier sağlıklarına kabuşurlar...allahım sen koru demekten başka ne denir bilmiyorum

sibel naz nasıl yoğunluktan giremiyom...
ama ykaında minik laptoplardan alcam evdeki büyük okula taşınması zor...bu ahfta alırım büyük ihtimal o zaman yetişcem size: )

bugün nehiri doktorra götürdüm kilosu boyu ehreşeyi çok iyi dedi sevnidm:)
çok hareketli dedim bevet dedi öyle...ama gayet iyi dedi maşallah bebeğime dedim çıktım koşa koşa anneme bıraktım okula geldimkiiiii
veliler beni sardı:))))) özeld ers diye araya başklarını sokup gödneriyorlar artık:)
yok dedim asla alamam zamanım kalmıyor bir ahftadır aynı kişiler yarabbim yönlendiriyim diyorum yok ancak bir saat verebilirim o da yetmez diyorum olur diyorlar ...anam babam kopyalıcam kendimi :) 3 grubum var artı cçtesi hafta sonu krusları başlıyor okulda 9-12 hafta sonu c.tesi 9 dan 5 e kadar full çakılı dersteyi yani allahtan ahfta içi nehirle rahat rahat vakit geçiriyorum özellikle hafta içi almadım yoksa oda dolacaktı...birde pazar 4-7 arası nehir uykudayken gidiyorum geliyorum oda iyi denk geliyor:)
diğer günler benim:) ayy yoruldum yazarken...ev işleriniide düzene koydummu tamamdır zaten bişey yapmıyorum kadın bulursam alcam arada

bu arada öznuru gördüm sanki burda zeynep nasıl canım siz ne alemdesiniz?

Son düzenleme:
senem naber nasıl gidiyor okul derslerle bayaa yoğun başladın sanırım nehir hanım nasıllar? yaramazlıklar yapıyo mu?

merhaba canım evet biraz yoğun ama dert değil sağlık olsun yeter ki...
nehir iyi uyudu :) senin melek nasıl? sen ansılsın

iyi zeynepte bende onun peşinde koşturup duruyorum. hiç dur durak bilmiyo sürekli hareket halinde . çok darlanıyorum bazen ama Allah sağlık versin inş. geçici bu süreç

sabahınn 6 sında kalkmış bırı olarakkk gunaydınnnnn
azra akşam 7 de erkenden uyuduğu ıcın sabahın korunde dıkılıyoruz,,,uyuyo dediğime bakmayın tabı 2 saate bı bazen bı saate bı uyanıyoruzz bakıyoruz anne yanımda mı aman gıdıpte dınlenmesın yanımda dursun dıye bı yokluyoruz sonra tekrar uyku:)

çokkkkkkkkkkk hoş orada yorum yapamadım ama bayıldım inşallah diğer dişleri rahat sancısız çıksın

çok teşekkür ederizzz.. amin tüm bebişlerimizin dişleri sancısız çıkar inşll.

nevraaaaa sende ne cevherler varmış valla bravo... istanbuldamıydın sen canım arkadaşımmmmPPkaydirigubbakcemile3

evet canım istanbuldayım .. Fatihte oturuyorum.. olumunekankayizsmile

perde süper valla nazancım.. salonuma uysaydı hiç düşünmez hemen bende yaptırırdım..
çok şık ...

günaydınn canımmm .. burak' ta aynı şekilde 8 ' de uyuyoo sabah 6' da kalkıyoo. Biz artık alarm filan kurmuyoruz... Kurulu saat gibi mübarek..

Herkese günaydınnn. Yaa yine yağmur var .. akannehir Hava kapalı tam uyku havası .. mirmirmirmir Evde olmak vardı şimdi.. alacaksın kahveni yada çayını . battaniyene sarılıp oturacaksın pencerenin yanına hafifte müzik off offf ... eskiden bu keyifler çook eskiden.... kaydirigubbakcemile3

alalaaa topiğimize nolmuş gormeyelı kımsecıkler yok muu burdaaa

canım bende hala perde yaptıramadım . hatta perde bölümüne topik bile açtım ama. bu kruveze perdeler benim cama olmuyor küçük küçük 3 tane cam olunca kötü durur dedi herkez. katlamalı istemiyorum. tek seçenek ip perde kalıyor bakalım onunda ölçüsünü aldırıp maliyet çıkaracam .

tülayyyyyy günaydınnnnn opuyorumnanaktan

günaydın canımmm gel öpücemŞenizŞenizŞeniz

yaaaaaaaaaaaaaa çok hoş bende tuğra beğeniyorum ama salonumda katlamalı cve stor var 3 senelik evliyken böyle yaptırmaya kalksam kociş boşar beni heralde ama iyi düşün tatlım

ahhhhh ahhhh hayali bile güzel evde bile olsak bebiklerin peşinde koşmaktan ne çay kahve ne hafif müzxik

günaydın 2009 aralığının en güzel anneleri ve en tatlı en sevimli en akıllı en uyumayan bebekleri

günaydın herkeseee, çok uykum var yaaa (((
kuzum hasta oldu
burnu akıyo hapşırıyo (((
sıcak çorba içirdim limonlu, ıhlamur içirdim, pedi..s verdim uyuyo şimdi kuzum

kuzum hasta oldu

geçmiş olsun yakışıklı kuzuma kıyamaz kayınvalidesi ona geçmiş olsun canım inş. hemen atlatır

Son düzenleme:

buda benim camlarım fikir veren olur inş.kaldım kararsızlıkta. napcem bilmiyorum. ecrinin doğumgününe kadar halledeyim diyorum ama.fikri olan varmıakannehiraynı camdan bi,de sağda var .3 küçük cam:bbo:

herkese günaydın nevracım bnm numaramı isteyen sendin sanırım ama ben senin profilini göremiorum sadece istatistikler özüküo neden bilmiorum ama

günaydın melikecimm ama hayali bi güzell değil mii. : ))

kuzum hasta oldu

yasemincim günaydın .. çok geçmiş olsun haktanıma .. kıyamam kuzuma . burnu tıkalıysa otribebe' yi kesinlikle tavsiye ederim. çok rahatlatıyoo ..

canım perdeciden fikir almayı denedinmi.. biraz maliyetliymiş ama eve gelip fikir veren firmalar var ..

Günaydın herkese....

günaydınnn ....

ben o şelale saçlara
ay o hilal kaşlara
o süzme bal dudaklara öp öp öp doyamadım
sütten ak o gerdana
bir çıkar ki meydana
gel de uyma şeytana bak bak bak duramadım

mehtap arkadaş değilseniz sayfasını göremezsin nevranın,
handeee nasılsın canıııım, ne zamandır karşılaşamıyoruz senle
meraaaaaal nabeeeeer olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…