mehtapçım allah bidaha yaşatmasın kötü bi olay gerçekten..önemli bişey olacağını sanmıyorum ben sende içini ferah tut..zeyno daha 2 aylık filandı buna benzer bişey yaşadık bizde altını değiştiriyordum mızıklanıyordu oda biranda sesi gitti morardı nefes alamadı bi süre çok korkuttu bizi..çok ağlayıp ağlamaktan katıldı desem değil okadar ağlamadı çünkü biranda oldu..elim ayağım titredi tabi inanılmaz korktum..neyseki bidha böyle bişey olmadı allah yaşatmasın hiçbirimizin bebeğine..evet cnm resmen dondu çocuk...
Uyudu diye banyoya girdim.bir süre sonra çığlık çığlığa sesini duydum kesilir gibi oldu devam edecektim banyoya yok çok ağlıyordu eşim duymuyomu ki diye düşündüm apartopar çıktım banyodan ama baya ağladı yavrumiç çeke çeke ağlıyordu,babası susturamamış..kucağıma almamla sustu.emdi uyudu bakalım ne zaman kalkacak yine.niye böyle yapıyor acaba
senem naber nasıl gidiyor okul derslerle bayaa yoğun başladın sanırım nehir hanım nasıllar? yaramazlıklar yapıyo mu?
merhaba canım evet biraz yoğun ama dert değil sağlık olsun yeter ki...
nehir iyi uyudu :) senin melek nasıl? sen ansılsın
çokkkkkkkkkkk hoş orada yorum yapamadım ama bayıldım inşallah diğer dişleri rahat sancısız çıksın
nevraaaaa sende ne cevherler varmış valla bravo... istanbuldamıydın sen canım arkadaşımmmmPPkaydirigubbakcemile3
sabahınn 6 sında kalkmış bırı olarakkk gunaydınnnnn
azra akşam 7 de erkenden uyuduğu ıcın sabahın korunde dıkılıyoruz,,,uyuyo dediğime bakmayın tabı 2 saate bı bazen bı saate bı uyanıyoruzz bakıyoruz anne yanımda mı aman gıdıpte dınlenmesın yanımda dursun dıye bı yokluyoruz sonra tekrar uyku:)
arkadaşlar buraya yazmam çok saçma ama aklıma takılıyor karar veremiyorum,
yeni ev alıyoruz ya biz salona perde yaptıracam ne modelde olsun karar veremedim aslında tam da bilmiyorum da ne nedir isimlerini falan.katlamalı uçları boncuklular hoşuma gidiyor ama bir yandan da çok süslü geliyor,düz yere kadar uzanan perdeler de hoşuma gidiyor daha sade geliyor.hiç karar veremiyorum.boncuklularda çok tutuyor bildiğim kadarıyla..napsam bilemedim pişman olmak istemiyorum sonradan.herşy içime sinsin istiyorjum.akıl verirmisiniz
tülayyyyyy günaydınnnnn opuyorumnanaktan
anacım nazancım sen niye böyle şeyler düşünüyon bakem heee???
niye buraya yazman saçma olsun bacım, buraya yazmayıp bize sormayancan da gidip kime soracan..
efenim şimdi
ben bu ara şu perdeleri beğen,yorum du resim bulup ekliyim..
canım resim bulamadım tam dediğimi tarif edeyim
hani iki yana toplanmış fransız danteli gibi tül ortadan bir aksesuar sarkıyo meslea osmanlı tuğrası gibi..
anlatabildimmi bilmiyom ama.. yine ben arıyım resim..
ben onları çok beğeniyorum.. perdeleri yeni yaptırmış olmasam vallahi koşa koşa kocişin başının etini yiye yiye yaptırcam ama hem kira hem yeni
çok teşekkür ederizzz.. amin tüm bebişlerimizin dişleri sancısız çıkar inşll.
evet canım istanbuldayım .. Fatihte oturuyorum.. olumunekankayizsmile
perde süper valla nazancım.. salonuma uysaydı hiç düşünmez hemen bende yaptırırdım..
çok şık ...
günaydınn canımmm .. burak' ta aynı şekilde 8 ' de uyuyoo sabah 6' da kalkıyoo. Biz artık alarm filan kurmuyoruz... Kurulu saat gibi mübarek..
Herkese günaydınnn. Yaa yine yağmur var .. akannehir Hava kapalı tam uyku havası .. mirmirmirmir Evde olmak vardı şimdi.. alacaksın kahveni yada çayını .battaniyene sarılıp oturacaksın pencerenin yanına hafifte müzik off offf ... eskiden bu keyifler çook eskiden.... kaydirigubbakcemile3
günaydın herkeseee, çok uykum var yaaa(((
kuzum hasta oldu
burnu akıyo hapşırıyo(((
sıcak çorba içirdim limonlu, ıhlamur içirdim, pedi..s verdim uyuyo şimdi kuzum
geçmiş olsun yakışıklı kuzuma kıyamaz kayınvalidesi ona geçmiş olsun canım inş. hemen atlatır
yaaaaaaaaaaaaaa çok hoş bende tuğra beğeniyorum ama salonumda katlamalı cve stor var 3 senelik evliyken böyle yaptırmaya kalksam kociş boşar beni heralde ama iyi düşün tatlım
ahhhhh ahhhh hayali bile güzel evde bile olsak bebiklerin peşinde koşmaktan ne çay kahve ne hafif müzxik
günaydın 2009 aralığının en güzel anneleri ve en tatlı en sevimli en akıllı en uyumayan bebekleri
günaydın herkeseee, çok uykum var yaaa(((
kuzum hasta oldu
burnu akıyo hapşırıyo(((
sıcak çorba içirdim limonlu, ıhlamur içirdim, pedi..s verdim uyuyo şimdi kuzum
buda benim camlarım fikir veren olur inş.kaldım kararsızlıkta. napcem bilmiyorum. ecrinin doğumgününe kadar halledeyim diyorum ama.fikri olan varmıakannehiraynı camdan bi,de sağda var .3 küçük cam:bbo:
Günaydın herkese....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?