• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

slm arkadaşlar biz nihayet eve gelebildik uzun ve yorucu bir gecenin ardından kan tahlili yapıldı ve çok şükür temiz çıktı gece boyu kap grafiği izlendi ve şimdi her ihtimale karşı emar ve emgmi ney ondan istediler kesin tanı koyabilmek için lütfen dualarınıza çok ihtiyacımız var kzıımda bişey çıkmasın çok korkuyorum mahvolurum ben ona bişey olursa bizi çok korkuttu kucağıma aldım ve birden ağlıcak gibi oldu ama daha ağlıyamadan mosmor oldu tıkandı yavrum hemen babası aldı ters çevirdik ağzına baktım falan rahat bir 20saniyede anca kendine eldi belkide geçmiştir çok korktuk resmen gitti çocuk tepki yok ses yok sonra bir çığlıkla açıldı ve aniden kakasını yaptı çok kötüydü allah kimselere yaşatmasın umarım şu tahlillerde temiz çıkarda içimiz rahatlar rabbim kimsenin evladına hastalık vermesin evlatlarımızı bize bağışlasın ben 24 saati geçkin uykusuzum ve çok mkötüyüm ama kızım için herşeye değer şimdi babası bakıcak ben biraz dinlenicem ne olur arkadaşlar dua edin yalvarırım sizlere geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkür ederim..arzucum fundacım sizlerede çok ayrı teşekkür ederim beni gece hiç yanlız bırakmadınız canlarımsınız bnm iyiki tanımışım iyiki varsınız hepinize iyi tatiller...
Canım çok geçmiş olsun güneşe inşallah önemli bişeyi yoktur.bütün dualarım sizinle..allahım tüm bebekleri korusun..
Daha ufakken memeye bu kadar duskun olmayan bebek simdi 2 saat surekli beni emmek istiyor . Sabaha karsi 4 te uyaniyor mutlaka koluma yatacak gogsum disarda olcak bi emcek bi uyucak . Donuyorum artik havalar sogudu . Yara olmaya basladi goguslerim.
aynen bizdede durum böyle burcu..saat 3 ten 4 ten sonra sürekli ıhııı ıhııı şeklinde sürekli memede uyumak istiyo..hele dün gece kendini aştı resmen kucağıma alıp emziriyorum.memeyi bırakıp üzerine yatıyo kaldırıncada ağlıyoo..
çok yorgunum bugün eğitimdeydim sana bakmak için girdim mehtap. çok şükür temiz çıkmış sonuçlar. dualarımız güneşle tabiki. allah birdaha yaşatmasın. kimbilir nası korkmuşsundur. çok çok geçmiş olsun..

biz öyleyiz uzun zamandır burcucum. önden fermuarlı bi polarım var üstüme onu giyiyorum içinede emzirme atleti önü hep açık meme dışarda öyle uyuyoruz sabaha kadar. bende üşüyorum çok. yapcak bişi yok cadı kıyameti koparıyo yoksa..

al işte bitane daha..nezamana kadar sürecek bu böyle acaba..

arkadaşlar hepinize dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ben pek bakamıyorum malum güneşi yalnız bırakmaya korkuyorum oyüzden devamlı yanımda onla ilgileniyorum güneş şimdilik iyi çok şükür gülüo oynuo inş birdaha yaşamayız böyle birşey yarın emar ve eeg için randevu alınıcak artık ne zmna bakılırsa inş o sonuçlarda temiz çıkarsa çok daha mutlu olucaz salı günüde kendi doktoruna götürücem birde orda baktırmayı düşünüyorum çok şükür kan temiz çıktı ama ben yinede bu işin peşini bırakmıcam neden olduğunu bilmek istiyorum allah kimseye yaşatmasın hala yazarken ağlıyorum okadar kötü bir durum rabbim bebeklerimize hiçbir hastalık kötülük vermesin inş kendinize iyi bakın ben cumartesi sabah 9dan beri ayakta olduum ve bu saate kadar 1saatlik uykuyla gezdiğim için iyice uçtum zor yazıyorum artık bende yatıyım lütfen dualarınızı eksik etmeyin sizleri tekrar haberdar edicem ve inş mutlu haberlerle gelicem birdaki yazdıımda...

arkadaşlar hepinize dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ben pek bakamıyorum malum güneşi yalnız bırakmaya korkuyorum oyüzden devamlı yanımda onla ilgileniyorum güneş şimdilik iyi çok şükür gülüo oynuo inş birdaha yaşamayız böyle birşey yarın emar ve eeg için randevu alınıcak artık ne zmna bakılırsa inş o sonuçlarda temiz çıkarsa çok daha mutlu olucaz salı günüde kendi doktoruna götürücem birde orda baktırmayı düşünüyorum çok şükür kan temiz çıktı ama ben yinede bu işin peşini bırakmıcam neden olduğunu bilmek istiyorum allah kimseye yaşatmasın hala yazarken ağlıyorum okadar kötü bir durum rabbim bebeklerimize hiçbir hastalık kötülük vermesin inş kendinize iyi bakın ben cumartesi sabah 9dan beri ayakta olduum ve bu saate kadar 1saatlik uykuyla gezdiğim için iyice uçtum zor yazıyorum artık bende yatıyım lütfen dualarınızı eksik etmeyin sizleri tekrar haberdar edicem ve inş mutlu haberlerle gelicem birdaki yazdıımda...

mehtap çok geçmiş olsun güneşe Rabbim tekrar yaşatmasın. hiç bir bebek hasta olmasın inş. sen tetkikleri yaptır için rahat olsun bişey çıkmaz gibi nasıl olduğunu okuyamadım ama tükürüğünü yutarken nefesini falan çeviremedi de ondan mı nefessizlikten morardı acep ? tekrar çok geçmiş olsun canım.

Ay okurken başım döndü Allah sabır ve güç versin sana canım bol bol. Maaşallah Zeynep'e ilk zamanlardan beri böyle hareketli tatlı cadı:)
Bu arada bizde de ikeanın mama sandalyesi var bağlı değil miydi tablasına nasıl çıktı Allah korumuş bak ben de korktum şimdi.

sağol ebru çok cadı çok bu zeynep hanım:) bağlıydı canım nasıl yaptı bende anlamadım artık dahada sıktım kemeri bide bi kaç kez kontrol ediyorum takıntı oldu. bi ordayken bide beşikteyken aklım kalmıyodu ama şimdi hiç bir yerde bırakamıyorum . çünkü beşikten de parmaklıklarına tırmanmış yarı belini sarkıtmış şekilde yakaladım. nerde bırakcam bilmiyorum bunu gözüm hep üstünde arkamı dönemiyorum.

canberk paşa nasıl o da hareketli bi bebekti ne yaramazlıklar yapıyo :)

slm arkadaşlar biz nihayet eve gelebildik uzun ve yorucu bir gecenin ardından kan tahlili yapıldı ve çok şükür temiz çıktı gece boyu kap grafiği izlendi ve şimdi her ihtimale karşı emar ve emgmi ney ondan istediler kesin tanı koyabilmek için lütfen dualarınıza çok ihtiyacımız var kzıımda bişey çıkmasın çok korkuyorum mahvolurum ben ona bişey olursa bizi çok korkuttu kucağıma aldım ve birden ağlıcak gibi oldu ama daha ağlıyamadan mosmor oldu tıkandı yavrum hemen babası aldı ters çevirdik ağzına baktım falan rahat bir 20saniyede anca kendine eldi belkide geçmiştir çok korktuk resmen gitti çocuk tepki yok ses yok sonra bir çığlıkla açıldı ve aniden kakasını yaptı çok kötüydü allah kimselere yaşatmasın umarım şu tahlillerde temiz çıkarda içimiz rahatlar rabbim kimsenin evladına hastalık vermesin evlatlarımızı bize bağışlasın ben 24 saati geçkin uykusuzum ve çok mkötüyüm ama kızım için herşeye değer şimdi babası bakıcak ben biraz dinlenicem ne olur arkadaşlar dua edin yalvarırım sizlere geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkür ederim..arzucum fundacım sizlerede çok ayrı teşekkür ederim beni gece hiç yanlız bırakmadınız canlarımsınız bnm iyiki tanımışım iyiki varsınız hepinize iyi tatiller...

Daha ufakken memeye bu kadar duskun olmayan bebek simdi 2 saat surekli beni emmek istiyor . Sabaha karsi 4 te uyaniyor mutlaka koluma yatacak gogsum disarda olcak bi emcek bi uyucak . Donuyorum artik havalar sogudu . Yara olmaya basladi goguslerim.

mehtap'cım çok ama çok geçmiş olsun
dualarımız herzamanla güneş ve seninle canım
allahın izniyle sonuçlarınızın hepsi temiz çıkacak
buna inanıyorum ben
yavrularımız bizim canlarımızı
hepimiz snein duygularını anlaıyor
neler hissettiğini biliyoruz
rabbim böyle üzüntüleri hiçbirimize yaşatmasın

güneş için herşey güzel olacak mehtap ben inanıyorum buna

günaydın hanımlar giremedim kaç gündür keyifler nasıl okuyamadım geçmişi ama gözüm güneşe takıldı bilen var mı ne olmuş morardı filan diyor geçmişin derinliklerine mi gitsem

herkese günaydın
mehtap iyi olamsına çok sevindim güneşin dilerim bir dahayaşamazsınböyle bişey canım
kimse yaşamasın inş...

enhirde 7 30 da uyandı ama sonra yine uyudu az önce kalktık
bugün doktoragötürcem genel kontrolümüz var dilerim iyidir meleğim...

ordanda okula geçerim
öpüyorum sizleri

günaydın hanımlar giremedim kaç gündür keyifler nasıl okuyamadım geçmişi ama gözüm güneşe takıldı bilen var mı ne olmuş morardı filan diyor geçmişin derinliklerine mi gitsem
günaydın melikecim

herkese günaydın
mehtap iyi olamsına çok sevindim güneşin dilerim bir dahayaşamazsınböyle bişey canım
kimse yaşamasın inş...

enhirde 7 30 da uyandı ama sonra yine uyudu az önce kalktık
bugün doktoragötürcem genel kontrolümüz var dilerim iyidir meleğim...

ordanda okula geçerim
öpüyorum sizleri

güzel haberlerle dönersiniz inş senemcim

biraz önce baharla konuştuk
cumaresi akşamı trafik kazası geçirmişler
ara sokakdan hızla çıkan bir taksici vurmuş
üstelik beren de arabadaymış

şükürler olsun berende birşey yok
bahar başı kaburgalar bacakları ezikler morluklar ve kesikler içindeymiş
eşinin bacakları arabaya sıkışmış

rabbim beterinden korusun
çpok üzgün baharım
berende sürekli uykusunda sıçrıyormuş
yavrum kaza anındada çok ağlamış

sabah sabah kötü haber vermek istemezdim kızlar
bahar bu hafta kk ya giremem kızlara haber ver dedi

çpok üzgün baharım

ahhh canlarım yaa çok üzüldüm pür dikkat kullanıyorum arabayı ama karşıda ki önemli yavrucak nasıl korkmuştur Allah tan daha kötüsü olmamış rabbim herkesi kazalardan belalardan korusun konuşursan geçmiş olsun dileklerimizi iletirsin eşinde kırık filan yoktur inşallah

mehtap çok geçmiş olsun canım .dualarımız güneşle umarım herşey tertemiz çıkar yavrunun

çpok üzgün baharım

hay allah ya . noluyo bizim topiğe kara bulutlar dolanıo üstümüzde. çok geçmiş olun baharada. ucuz atlatmışlar. morelim bpzuldu sabah sabah:2:

mehtapa ulaştım sonunda sonuçlar temiz çıkmış çok şükür arzu epilepsi değilmiş mehtap daha rahatlamış Allah hiç birimizin evladına böyle bişeyle karşılaştırmasın bi anne için çok zorr..

Oh Allahımmm şükürler olsun. Sanki benim evladım hepinizinki. Ağlıyorum yaa. Arzunun mesajını okudum yaşlar indi boğazım düğümlendi. Hemen seninkine geçince düzeldim. Nasıl olur böyle bir bağlılık sizlere düşünün. Nolur bunun da sonu olmasın.:(:(:(Nolur mehtap gelişmeleri yaz hemen. Şuan forumun devamını okumaktayım.

çpok üzgün baharım

haydaaa çok geçmiş olsun noldu bizim topice ciddin ya.. hay allahım. canım ya nası korkmuştur tabi.. allahtan ciddi bişey yok..

herkese günaydın bu arada...

haydaaa çok geçmiş olsun noldu bizim topice ciddin ya.. hay allahım. canım ya nası korkmuştur tabi.. allahtan ciddi bişey yok..

Üff çok kötü oldum. Ben nete giremiyorum gündüz feci durumdayım. Kızım sürekli ama sürekli mızırtı halinde. Başım kazan. Uykusuzluk, yorgunluk bitirdi...Gün hayırlı aydınlık olsun artık inşallah arkadaşım. Topikimizde nazar var. Arkadaşlarımıza ve bebeklerimize tekrar geçmiş olsun diyorum. Acil şifalar diliyorum ben de. Dualarımız sizlerle arkadaşlarım.

slm günaydın arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür ederim çok şükür şuan iyiyiz ama ben iyice panik atak halindeyim çocuk her sustuğunda ağlıcanda korkumdan ne yapcamı şaşırıyorum rabbim kimselere yaşatmasın inş randevumuz ayın 20sindeymiş emar ve eeg için ama ben yarın doğum yaptığım hastanedende randevu alıcam orayada götürücem 1yere güvenemiyorum hiç birzmn inş sonuçlarımız temiz çıkarda derin bir ohh çekerim ama ayın 20sinde kadar nasıl dayanıcam o ayrı bir konu:(((

Arkadaşlar gene unutmadan msn listemi göçürttüğümü belirtiyorum. Msn listesinde olduğum arkadaşlarım yazarlarsa yeniden ekleyebilirim.

ahhh canlarım yaa çok üzüldüm pür dikkat kullanıyorum arabayı ama karşıda ki önemli yavrucak nasıl korkmuştur Allah tan daha kötüsü olmamış rabbim herkesi kazalardan belalardan korusun konuşursan geçmiş olsun dileklerimizi iletirsin eşinde kırık filan yoktur inşallah
kırık yokmuş çok şükür melikecim

rabbim herkezi kazalardan belalardan korusun:Saruboceq:

bilge gene yok mu
çarşamba gelecek cnm
mehtap çok geçmiş olsun canım .dualarımız güneşle umarım herşey tertemiz çıkar yavrunun

hay allah ya . noluyo bizim topiğe kara bulutlar dolanıo üstümüzde. çok geçmiş olun baharada. ucuz atlatmışlar. morelim bpzuldu sabah sabah:2:
valla tülaycım seninmi benimmi
konuşurken bacaklarımda derman kalmanı biran
içim öyle fena olduki:çok üzgünüm:

günaydın cnm
naz nasıl oldu
iyimisin?

Back