Canım çok geçmiş olsun güneşe inşallah önemli bişeyi yoktur.bütün dualarım sizinle..allahım tüm bebekleri korusun..slm arkadaşlar biz nihayet eve gelebildik uzun ve yorucu bir gecenin ardından kan tahlili yapıldı ve çok şükür temiz çıktı gece boyu kap grafiği izlendi ve şimdi her ihtimale karşı emar ve emgmi ney ondan istediler kesin tanı koyabilmek için lütfen dualarınıza çok ihtiyacımız var kzıımda bişey çıkmasın çok korkuyorum mahvolurum ben ona bişey olursa bizi çok korkuttu kucağıma aldım ve birden ağlıcak gibi oldu ama daha ağlıyamadan mosmor oldu tıkandı yavrum hemen babası aldı ters çevirdik ağzına baktım falan rahat bir 20saniyede anca kendine eldi belkide geçmiştir çok korktuk resmen gitti çocuk tepki yok ses yok sonra bir çığlıkla açıldı ve aniden kakasını yaptı çok kötüydü allah kimselere yaşatmasın umarım şu tahlillerde temiz çıkarda içimiz rahatlar rabbim kimsenin evladına hastalık vermesin evlatlarımızı bize bağışlasın ben 24 saati geçkin uykusuzum ve çok mkötüyüm ama kızım için herşeye değer şimdi babası bakıcak ben biraz dinlenicem ne olur arkadaşlar dua edin yalvarırım sizlere geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkür ederim..arzucum fundacım sizlerede çok ayrı teşekkür ederim beni gece hiç yanlız bırakmadınız canlarımsınız bnm iyiki tanımışım iyiki varsınız hepinize iyi tatiller...
aynen bizdede durum böyle burcu..saat 3 ten 4 ten sonra sürekli ıhııı ıhııı şeklinde sürekli memede uyumak istiyo..hele dün gece kendini aştı resmen kucağıma alıp emziriyorum.memeyi bırakıp üzerine yatıyo kaldırıncada ağlıyoo..Daha ufakken memeye bu kadar duskun olmayan bebek simdi 2 saat surekli beni emmek istiyor . Sabaha karsi 4 te uyaniyor mutlaka koluma yatacak gogsum disarda olcak bi emcek bi uyucak . Donuyorum artik havalar sogudu . Yara olmaya basladi goguslerim.
çok yorgunum bugün eğitimdeydim sana bakmak için girdim mehtap. çok şükür temiz çıkmış sonuçlar. dualarımız güneşle tabiki. allah birdaha yaşatmasın. kimbilir nası korkmuşsundur. çok çok geçmiş olsun..
biz öyleyiz uzun zamandır burcucum. önden fermuarlı bi polarım var üstüme onu giyiyorum içinede emzirme atleti önü hep açık meme dışarda öyle uyuyoruz sabaha kadar. bende üşüyorum çok. yapcak bişi yok cadı kıyameti koparıyo yoksa..
al işte bitane daha..nezamana kadar sürecek bu böyle acaba..