slm günaydın arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür ederim çok şükür şuan iyiyiz ama ben iyice panik atak halindeyim çocuk her sustuğunda ağlıcanda korkumdan ne yapcamı şaşırıyorum rabbim kimselere yaşatmasın inş randevumuz ayın 20sindeymiş emar ve eeg için ama ben yarın doğum yaptığım hastanedende randevu alıcam orayada götürücem 1yere güvenemiyorum hiç birzmn inş sonuçlarımız temiz çıkarda derin bir ohh çekerim ama ayın 20sinde kadar nasıl dayanıcam o ayrı bir konu((
slm günaydın arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür ederim çok şükür şuan iyiyiz ama ben iyice panik atak halindeyim çocuk her sustuğunda ağlıcanda korkumdan ne yapcamı şaşırıyorum rabbim kimselere yaşatmasın inş randevumuz ayın 20sindeymiş emar ve eeg için ama ben yarın doğum yaptığım hastanedende randevu alıcam orayada götürücem 1yere güvenemiyorum hiç birzmn inş sonuçlarımız temiz çıkarda derin bir ohh çekerim ama ayın 20sinde kadar nasıl dayanıcam o ayrı bir konu((
biraz önce baharla konuştuk
cumaresi akşamı trafik kazası geçirmişler
ara sokakdan hızla çıkan bir taksici vurmuş
üstelik beren de arabadaymış
şükürler olsun berende birşey yok
bahar başı kaburgalar bacakları ezikler morluklar ve kesikler içindeymiş
eşinin bacakları arabaya sıkışmış
rabbim beterinden korusun
çpok üzgün baharım
berende sürekli uykusunda sıçrıyormuş
yavrum kaza anındada çok ağlamış
sabah sabah kötü haber vermek istemezdim kızlar
bahar bu hafta kk ya giremem kızlara haber ver dedi
Üff çok kötü oldum. Ben nete giremiyorum gündüz feci durumdayım. Kızım sürekli ama sürekli mızırtı halinde. Başım kazan. Uykusuzluk, yorgunluk bitirdi...Gün hayırlı aydınlık olsun artık inşallah arkadaşım. Topikimizde nazar var. Arkadaşlarımıza ve bebeklerimize tekrar geçmiş olsun diyorum. Acil şifalar diliyorum ben de. Dualarımız sizlerle arkadaşlarım.
günaydın cnm
naz nasıl oldu
iyimisin?
Mehtap gece uyuduğum o bikaç saatte rüyamda gördüm seni. Nolur bol bol dua et sıkılma. Sonra hasta olursun. Bizlere yaz düşünme kötüsünü. Herşey normal göreceksin. Nefret verdikleri güne bak....Panikle ilk doğduğu an dünyada yaşadık senin durumu . Bişi deniyormuş unuttum. Nefessiz kaldı dünya. Eşim farketti ben yatıyordum malum o an hemşireyi çağırdı... Dün bir de akşam (sürekli ağlıyor zaten) birden öğürme yaptı bir çay kaşığı kadar çıkardı ama çok panikledik. Anlamıyorsun garip durumlar oluyor..Ters çevirmeseydik nolurdu düşünmek istemiyorum. Eşim bilemedi ne yapacağını o panikle içerde olsam.....Dua ediyorum.
Aman allahım ya... ALlahım sen beterlerinden esirge.. çok çok üzüldüm ya.. sinirlerim bozuldu iyice.. meral çok selam söyle bahara.. nedicemi bilemedim çok şükür ki ve iyiki dha kötü bişey olmamış.. allah korumuş..biraz önce baharla konuştuk
cumaresi akşamı trafik kazası geçirmişler
ara sokakdan hızla çıkan bir taksici vurmuş
üstelik beren de arabadaymış
şükürler olsun berende birşey yok
bahar başı kaburgalar bacakları ezikler morluklar ve kesikler içindeymiş
eşinin bacakları arabaya sıkışmış
rabbim beterinden korusun
çpok üzgün baharım
berende sürekli uykusunda sıçrıyormuş
yavrum kaza anındada çok ağlamış
sabah sabah kötü haber vermek istemezdim kızlar
bahar bu hafta kk ya giremem kızlara haber ver dedi
al benden de benzer bir hafta sonu... ne kusuru şekerim hepimiz burda rahatlıyoruzSelam arkadaşlar
Herkes çok yorgun aynı benim gibi sanırım.Sabah kalkarken bıraksalar kaç gün uyurum acaba diye düşündüm okadar zor kalktım ki...
Haftasonum çok yoğun geçti.Cumartesi abimin nişanı vardı,dün eşimin doğum günüydü.Cuma akşamı 9senedir görmediğim lise arkadaşım mesaj attı.buraya akrabalarına gelmiş.görüşelim diye.nişan günü görüşemezdim,mecbur pazara anlaştım.nişan günü ev işi ütü yaptım biraz.bebeği ablama bırakıp kuaföre gittim,dönüşte aldık eve geldik.kaç saat hiç uyumamış.eve geldik hazırlanıp çıkacaz acelemiz var.uyuyacağı tuttu:)sonra uyandı koştur koştur nişana gittik.gece 12gibi geldik.tabi ev yine dağılmış.arkadaşım da 1de gelirim ddedi.mecbur osaattten sonra ev topladım yine toz aldım gece gece.2buçuktaa yattım.arkadaşım geldi 5e doğru gitti.eşimin doğum günüydü.teyzemler ablamdaydı doğrudürüst göremedim diye aklımda ordaydı.sonra 5gibi görümcemler aramış eşimi abi evdyseniz size geliyoruz çıktık yola demişler o da gelin demiş.akannehir bir saatte ancak geldiler 10dak.yoldan.hediye almışlar galiba..neyse saat oldumu 6.yemek saati.pat diye geldiler.allahtan balık vardı evde onu kızarrtıık çorba salata falan...çay yaptım.gitseler diye bekliyorum ağlamak geldi içimden.memleketten teyzemle kızı gelmiş,annem ablam hep biraradalar.bizde de onlar var...neyse 9gibi gittiler.eşim anladı üzüldüğümü.hadi hemen çıkalım ablana gidelim dedi.bebişi giydirdim fırladık.ordan da yine gece 12de geldik..yine yatmam 1buçuk gibi oldu.gece kaç kez kalktım bilmiyorum.sabah da erken kalktık.okadar yorgun uykusuz hissediyorumki anlatamam(
çok yazdım kusura bakmayın anlatmak istedim:gitme:
al benden de benzer bir hafta sonu... ne kusuru şekerim hepimiz burda rahatlıyoruz
bazen kahvaltı karışımı hazırlardan vermeyi deniyorum bazen deIvır zıvır derken ne yiyor Arzu?hiç verme bence gösterme de.kahvaltıyı normal veriyorsun sen sanırım.ezerek mama olarak denesen yer belki.ona da alışmaları iyi değil aslında ama yumurta peyniri yemeleri geerekiyor ben de öyle veriyorum ama normal yese çok isterdim
Selam arkadaşlar
Herkes çok yorgun aynı benim gibi sanırım.Sabah kalkarken bıraksalar kaç gün uyurum acaba diye düşündüm okadar zor kalktım ki...
Haftasonum çok yoğun geçti.Cumartesi abimin nişanı vardı,dün eşimin doğum günüydü.Cuma akşamı 9senedir görmediğim lise arkadaşım mesaj attı.buraya akrabalarına gelmiş.görüşelim diye.nişan günü görüşemezdim,mecbur pazara anlaştım.nişan günü ev işi ütü yaptım biraz.bebeği ablama bırakıp kuaföre gittim,dönüşte aldık eve geldik.kaç saat hiç uyumamış.eve geldik hazırlanıp çıkacaz acelemiz var.uyuyacağı tuttu:)sonra uyandı koştur koştur nişana gittik.gece 12gibi geldik.tabi ev yine dağılmış.arkadaşım da 1de gelirim ddedi.mecbur osaattten sonra ev topladım yine toz aldım gece gece.2buçuktaa yattım.arkadaşım geldi 5e doğru gitti.eşimin doğum günüydü.teyzemler ablamdaydı doğrudürüst göremedim diye aklımda ordaydı.sonra 5gibi görümcemler aramış eşimi abi evdyseniz size geliyoruz çıktık yola demişler o da gelin demiş.akannehir bir saatte ancak geldiler 10dak.yoldan.hediye almışlar galiba..neyse saat oldumu 6.yemek saati.pat diye geldiler.allahtan balık vardı evde onu kızarrtıık çorba salata falan...çay yaptım.gitseler diye bekliyorum ağlamak geldi içimden.memleketten teyzemle kızı gelmiş,annem ablam hep biraradalar.bizde de onlar var...neyse 9gibi gittiler.eşim anladı üzüldüğümü.hadi hemen çıkalım ablana gidelim dedi.bebişi giydirdim fırladık.ordan da yine gece 12de geldik..yine yatmam 1buçuk gibi oldu.gece kaç kez kalktım bilmiyorum.sabah da erken kalktık.okadar yorgun uykusuz hissediyorumki anlatamam(
çok yazdım kusura bakmayın anlatmak istedim:gitme:
kızlar bişey sorsam size..
arda uzun bir zamandır ne kahvaltı ediyo ne meyve yiyo
1 ay olmuştur..
zaten hareketlilerde zayıfladı gibi geliyo ayın 17 sinde doktora gidicez inşallah kontrole gtmemiştir 2 aydır.. bana ne önerirsiniz.. sürekli ittiriyo yemekleri..bizim yediğimiz ıvır zıvıra bayılıyo ben öyle istemiyorumsinirlerim çok bozuk ne yapayım
bazen kahvaltı karışımı hazırlardan vermeyi deniyorum bazen de
mesela iki gündür iki çay kaşığı labne yarım ceviz rendesi bir tatlı kaşığı pekmez yarım muz devam sütüyle karıştırıp eziyorum mama gibi işte
yemedi sıpa haşlanmış yumurtayı yemiyo
tereyağında beyaz peynirli yumurtayı yiyo biraz
ıvır zıvır derken abur cubur asla vermiyorum da mesela börek yiyoruz istiyo
bizim yediğimiz yemeklerden istiyo onları diyorum
yani ona hazırladıklarımı diilde bizimkileri istiyo
limon mesela adam bayılıyo ya ağzını buruştura bruştura emiyo ama yine de istiyo
muz severdi artık itiyo
sıkılmıştır muzla şeftaliden diye kavanozlardan aldım bi kaç tane yeterki yesin diye onuda pek yemiyo sıpa ..
önceden iyi yiyordu nazar mı değdi iştahımı gitti ne oldu anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?