Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba hayat.bebeklerımız aynı gun gelmıs sanırım-8 aralık:ecrin_bebek:.benım kuzenımın oğlu 16 aylıkkken diş çıkardı.boyu,gelişimi,hareketlerı herseyı cok ıyıydı ama gec oldu.kış gelmış sanırım turkıyeye;d vit ve gunese dıkkatkaydirigubbakcemile5yok funda iştahsızlık huzurlsuzluk var ama diş yok ortada daha teşrif etmedi kendileri olumunekankayizsmile
ay bugün kadının biri ne dedi bilionmu
dişler çıksın dersiniz dişler çıkar başlar çürümeye sobrada çürüklerle uğrasırsınız dertleri bitmiyorki dedi :1shok:
mehtap yeni öğrendim okudum
çok çok geçmiş olsun içim titredi okurken bende aramak isterim seni özelden cebini fırsatın olunca yazarsan sevinrim...dularlarımız tabiki güenş bebekle..allah esirgesin korusun onları...bir daha yaşamayın dilerim böyle zor bir durum...![]()
slm arkadaşlar biz nihayet eve gelebildik uzun ve yorucu bir gecenin ardından kan tahlili yapıldı ve çok şükür temiz çıktı gece boyu kap grafiği izlendi ve şimdi her ihtimale karşı emar ve emgmi ney ondan istediler kesin tanı koyabilmek için lütfen dualarınıza çok ihtiyacımız var kzıımda bişey çıkmasın çok korkuyorum mahvolurum ben ona bişey olursa bizi çok korkuttu kucağıma aldım ve birden ağlıcak gibi oldu ama daha ağlıyamadan mosmor oldu tıkandı yavrum hemen babası aldı ters çevirdik ağzına baktım falan rahat bir 20saniyede anca kendine eldi belkide geçmiştir çok korktuk resmen gitti çocuk tepki yok ses yok sonra bir çığlıkla açıldı ve aniden kakasını yaptı çok kötüydü allah kimselere yaşatmasın umarım şu tahlillerde temiz çıkarda içimiz rahatlar rabbim kimsenin evladına hastalık vermesin evlatlarımızı bize bağışlasın ben 24 saati geçkin uykusuzum ve çok mkötüyüm ama kızım için herşeye değer şimdi babası bakıcak ben biraz dinlenicem ne olur arkadaşlar dua edin yalvarırım sizlere geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkür ederim..arzucum fundacım sizlerede çok ayrı teşekkür ederim beni gece hiç yanlız bırakmadınız canlarımsınız bnm iyiki tanımışım iyiki varsınız hepinize iyi tatiller...
canim cok cok gecmis olsun, cok uzuldum. insallah onemli bir seyi yoktur. dualarim seninle...
slm arkadaşlar biz nihayet eve gelebildik uzun ve yorucu bir gecenin ardından kan tahlili yapıldı ve çok şükür temiz çıktı gece boyu kap grafiği izlendi ve şimdi her ihtimale karşı emar ve emgmi ney ondan istediler kesin tanı koyabilmek için lütfen dualarınıza çok ihtiyacımız var kzıımda bişey çıkmasın çok korkuyorum mahvolurum ben ona bişey olursa bizi çok korkuttu kucağıma aldım ve birden ağlıcak gibi oldu ama daha ağlıyamadan mosmor oldu tıkandı yavrum hemen babası aldı ters çevirdik ağzına baktım falan rahat bir 20saniyede anca kendine eldi belkide geçmiştir çok korktuk resmen gitti çocuk tepki yok ses yok sonra bir çığlıkla açıldı ve aniden kakasını yaptı çok kötüydü allah kimselere yaşatmasın umarım şu tahlillerde temiz çıkarda içimiz rahatlar rabbim kimsenin evladına hastalık vermesin evlatlarımızı bize bağışlasın ben 24 saati geçkin uykusuzum ve çok mkötüyüm ama kızım için herşeye değer şimdi babası bakıcak ben biraz dinlenicem ne olur arkadaşlar dua edin yalvarırım sizlere geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkür ederim..arzucum fundacım sizlerede çok ayrı teşekkür ederim beni gece hiç yanlız bırakmadınız canlarımsınız bnm iyiki tanımışım iyiki varsınız hepinize iyi tatiller...
Mehtapcığım şimdi okudum canım Güneş rahatsızlanmış çok geçmiş olsu ne kadar korktuğnuzu tahmin edebiliyorum Allah bir daha yaşatmasın.slm arkadaşlar biz nihayet eve gelebildik uzun ve yorucu bir gecenin ardından kan tahlili yapıldı ve çok şükür temiz çıktı gece boyu kap grafiği izlendi ve şimdi her ihtimale karşı emar ve emgmi ney ondan istediler kesin tanı koyabilmek için lütfen dualarınıza çok ihtiyacımız var kzıımda bişey çıkmasın çok korkuyorum mahvolurum ben ona bişey olursa bizi çok korkuttu kucağıma aldım ve birden ağlıcak gibi oldu ama daha ağlıyamadan mosmor oldu tıkandı yavrum hemen babası aldı ters çevirdik ağzına baktım falan rahat bir 20saniyede anca kendine eldi belkide geçmiştir çok korktuk resmen gitti çocuk tepki yok ses yok sonra bir çığlıkla açıldı ve aniden kakasını yaptı çok kötüydü allah kimselere yaşatmasın umarım şu tahlillerde temiz çıkarda içimiz rahatlar rabbim kimsenin evladına hastalık vermesin evlatlarımızı bize bağışlasın ben 24 saati geçkin uykusuzum ve çok mkötüyüm ama kızım için herşeye değer şimdi babası bakıcak ben biraz dinlenicem ne olur arkadaşlar dua edin yalvarırım sizlere geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkür ederim..arzucum fundacım sizlerede çok ayrı teşekkür ederim beni gece hiç yanlız bırakmadınız canlarımsınız bnm iyiki tanımışım iyiki varsınız hepinize iyi tatiller...
selam millet uzun bir aradan sonra biz gittik geldik şükür kayınvalidenin memlektine fena geçmedi oralr gezdik yeedik içtik hanımın peşinde koşturduk onca insanla beraber.
geçmişi okuyamam çok kaynatmışsınız gene. gündüzleri giremiyorum pc almaya vakit yok gidemedik bi türlü gece de benim cadı uyku saatini 2.30 a çekti o saatten sonra da gözüm yemiyo vallaha. hepinizi çok merak ediyorum napıyo bıdıklar yürüyen var mı emeklemeyenler başladılar mı? benim cadı tay tay duruyo bayaa bi iki adımda atıyo ama gerisi yok daha. hiç durmuyo koltuklara da tırmanmaya başladı çok yoruluyorum uyku da uyuyamadığımdan patlıyacak bomba modunda gergin günler geçiriyorum.
sonunda 5 ve 6. dişlerimizde patladı şükür ama çıkana kadar canımızı çıkardı ateşlendi falan iyi şükür şimdi ama huysuzluk devam. artık ayakta sallanarak uyumuyo iyice uyksu geldiğinde kucakta yada nereme denk gelirse kol bacak tutup öyle sızıyo artık.
bu haftada pc alamazsak önümüzdeki hafta annemlerle kaplıcalara gdiyorum 1 hafta kzuluğa haberiniz olsun.
zeynep hanım çok düştü bana bu aralar yapışık halde dolaşıyoruz nerdeyse ev işi yapamıyorum banyo bile zor yapıyorum. mama sandalyesinde de durmuyo artık zaten yerde olunca karıştırmadık yer bırakmıyo çok fena oldu çok. bizde ikeanın mama sandalyesi var. geçen mutfakta 2 dakka bakmadım kafamı çevirdim baktım tablasının üstüne çıkmış ilerlese yere düşücek haberi yok . merdiven çıkıyo haldır haldır bi de hoşuna gidiyo bi iş başardı diye onu halledince koltuklara da çıkmaya başladı .
yeme sorunumuz hala devam ediyo reklam eşliğinde yemeğe devam çok mızmız ne zaman düzelicek ya sabrım kalmadı artık insanlıktan çıktım iyice
neyse bizde haberler böyle hepiniz umarım iyisinizdir. bebeler hasta olmasın anneleri üzmesinler. hepinizi çok özledim görüşürz yakında inş.
çok saol cnm allah hiç birimize yaşatmasın böyle bişey inş çok kötü bir durum yalnız olsam ne yapardım düşünmek bile istemiyorum(tmm cnm ilk fırsatta atarım çok saol
Daha ufakken memeye bu kadar duskun olmayan bebek simdi 2 saat surekli beni emmek istiyor . Sabaha karsi 4 te uyaniyor mutlaka koluma yatacak gogsum disarda olcak bi emcek bi uyucak . Donuyorum artik havalar sogudu . Yara olmaya basladi goguslerim.