2009 Aralık Anneleri

benim fikrimi soracak olursan bir sorun görünmüyor sonuçta her bebeğin gelişimi farklı hazır olduğunda kendisi ayağa da kalkar koşarda ayrıca desteksiz oturuyormuş emeklemeden yürüyen de çok bebek var ama için rahat etmiyorsa doktoruna danış tabi

ohhh hanfendinin keyfine bak yaaakaydirigubbakcemile3 keyifleri ne zman isterse bekliycez artık canım

yok canım emeklemesini takmıyorum zaten şu doğrulamama işi canımı sıkıyor biraz daha bekliycem olmazsa doktora sorarım artık

Son düzenleme:
yok canım emeklemesini takmıyorum zaten şu doğrulamama işi canımı sıkıyor biraz daha bekliycem olmazsa doktora sorarım artık

bu sıpalar aklımızı alacak sonunda ne çok üzüyorlar.herseylerinden korkuyoruz artık.canını sıkma Allah sağlık problemi vermesin

bugün bende çok yoruldum kışlıklarla uğraştım.doruğun odası gelecek yarın odasını ayarladım çok yoruldum.doruk uyurken bir siteye bakayım dedim uzun zamandır giremiyorum olaylardan biraz kopmuşum galiba fırsat buldukça gireceğim artık inşallah.

güle güle sağlıkla kullanın,inşallah sever odasını mınığın

benım oğlumda cok ehlıkeyf ama artık cok sasırtıyor bızı2 hafta oncesıne kadar ne doğrulma ne emekleme ne kollara atılma sadece yerlerde surunme vardı o da gerı gerı,tersıne gıdıyordu yavrum.sonra bır aksam annemle konusurken anıden pıt diye emeklemeye basladı.korkak korkak.2 gunde cok gelıstırdı kendını baya hızlandı sımdı masallah cok hızlı.bebegının senı yada baska esyaları kavrama kuvvetı ıyıyse,rahat yan ve tam donuslerını yapıyorsa,aradada emekleme pozısyonuna gecmeye calısıyorsa-poposunu kaldırmaya calısarak-hersey yolunda.bırde bebeklerın oyle yattıgı yerden doğrulması cıdden zor bır hareket.bence hersey yolunda.ama bırak cabalasın bıraz.her bebek farklı oluyorvereliniortak

evet bu dediklerinin hepsini yapıyor tam dönüyor emekleme pozisyonuda alıyor kavrama yeteneği gayet iyi sürünüyor oda da emeklemesi yakın gibi aslında içimi rahatlattın çok teşekkür ederim sanırım ben biraz evhamlıyım.

hayırlı olsun canım odanız a.s.

Eline saglik canancim olmus
önemli değil canım
ayy pelin dün gece yağmur uynaınca çıktımya yardım edemedim sana aklımda takıldı heralde bütün gece senle uğrastım rüyamda hamileymişsin minada var ben napıcam diye ağlıyon teselli etmeye çalışyom kolonyalar falan elimde anaammm çok fenaydı gerçek gibi ayılıp ayılıp bayılıodun :sinifsinif:
hayırlı olsun özlem ayy bn cesaret edemiyorum sanırım 4-5 yaşını bekliycem bilmiyorumkismile
Allaha şükür canım çok memnunum sorunsuz evim eşimde biz gelmeden heryeri halletmiş camlar kapılar vs arıza ne varsa 5.kat memnunum neden bilmem çok sevdim burayı ben arkadaş ortamı çok iyi çoçuk çok yağmuruma arkadaş daha ne olsun

funda hiç takma canım her çoçuk farklı burda bir arkadaş var yağmurdan 1 hafta küçük kızı 15 aralık doğumlu kilolu bir bebek valla koltuğa bırakıp gidiyor annesi mutfağa hiç kıpırdamıyor sağa sola dönmüyor ayağpa kalkmıyor bugün buraya geldik çaydan sonra davet ettim kahve içmeye yağmur evin altını üstüne getiriyor kız hayret etti bu ne dio benimkine bak bide diyor her çoçuk farklı oluyor

Bizimkide bana çekmiş galiba üşengeç tembel şeykaydirigubbakcemile3 sürünüyor şu an oda da maşallah canım yağmura dişi patladımı kuzunun bizim 1 haftadır aynı yarısı patlak şekilde duruyoakannehir

Son düzenleme:

yok funda iştahsızlık huzurlsuzluk var ama diş yok ortada daha teşrif etmedi kendileri olumunekankayizsmile

ay bugün kadının biri ne dedi bilionmu
dişler çıksın dersiniz dişler çıkar başlar çürümeye sobrada çürüklerle uğrasırsınız dertleri bitmiyorki dedi :1shok:

milletde moral bozmaya birebir sanki şimdi mehtapla konuştum güneş birden ağlamaya başlamış susturamamışlar morarmış çok kötü olmuş doktora götürüyolar şimdi ben çok kötü oldum ya dua edin kızlar bişeyi olmasın güneşin :Saruboceq:

ah canım aynen. naz da yattığı yerden kalkamıyo sonra sıkılıyo ağlıyo illa ben tutucam kaldırıcam. ben doktora sordum normal dedi. zaten bizde yok emekleme filan.

hayırdır inşallah .Noldu acaba yaaa. Üf ben uyuyamam şimdi. haber alırsan bizlerede yaz arkadaşım. Geçmiş olsun.

bilmiyorum haber alamadım daha doktora gittiler mehtap da bilmiyo ne olduğunu inşallah bişeyi yoktur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…