selam kızlar bişey sorucam bende bugünlerde çok şey sorar oldum melis yattığı yerden doğrulurken hala zorlanıyo ve bazen doğrulamıyo ağlıyo kaldır beni diye ya bi sorun olmasından korkmaya başaldım artık bir hafta sonra 10.ayı doluyo emekleme yok zaten ayağada benim yardımımla tutunuyo bi kere kalktı kendiliğinden tutunarak koltuğa iyice kafama takılmaya başladı artık ama bi sorun olsa desteksiz oturamaz diye düşünüyorum ayrıca desteksiz oturmasıda 8.ayında olmuştu ayyy ne çok yazdım kızlar bilgisi diyceği olan var mı bu konuda ?????????
bence düsünüyordum dr olabilir her cocuk farklı belki kalkıp direk yürür bizim kızlar :))) şu an
benimki oturmuş ayaklarınıda üst üste atmış cubuk kraker yiyip bebe tv izliyo yani keyifci yürütece koyuncada basıyo bagırtıyıııalkisalkisalkis
benim fikrimi soracak olursan bir sorun görünmüyor sonuçta her bebeğin gelişimi farklı hazır olduğunda kendisi ayağa da kalkar koşarda ayrıca desteksiz oturuyormuş emeklemeden yürüyen de çok bebek var ama için rahat etmiyorsa doktoruna danış tabi
yok canım emeklemesini takmıyorum zaten şu doğrulamama işi canımı sıkıyor biraz daha bekliycem olmazsa doktora sorarım artık
bugün bende çok yoruldum kışlıklarla uğraştım.doruğun odası gelecek yarın odasını ayarladım çok yoruldum.doruk uyurken bir siteye bakayım dedim uzun zamandır giremiyorum olaylardan biraz kopmuşum galiba fırsat buldukça gireceğim artık inşallah.
benım oğlumda cok ehlıkeyf ama artık cok sasırtıyor bızıselam kızlar bişey sorucam bende bugünlerde çok şey sorar oldum melis yattığı yerden doğrulurken hala zorlanıyo ve bazen doğrulamıyo ağlıyo kaldır beni diye ya bi sorun olmasından korkmaya başaldım artık bir hafta sonra 10.ayı doluyo emekleme yok zaten ayağada benim yardımımla tutunuyo bi kere kalktı kendiliğinden tutunarak koltuğa iyice kafama takılmaya başladı artık ama bi sorun olsa desteksiz oturamaz diye düşünüyorum ayrıca desteksiz oturmasıda 8.ayında olmuştu ayyy ne çok yazdım kızlar bilgisi diyceği olan var mı bu konuda ?????????
benım oğlumda cok ehlıkeyf ama artık cok sasırtıyor bızı2 hafta oncesıne kadar ne doğrulma ne emekleme ne kollara atılma sadece yerlerde surunme vardı o da gerı gerı,tersıne gıdıyordu yavrum.sonra bır aksam annemle konusurken anıden pıt diye emeklemeye basladı.korkak korkak.2 gunde cok gelıstırdı kendını baya hızlandı sımdı masallah cok hızlı.bebegının senı yada baska esyaları kavrama kuvvetı ıyıyse,rahat yan ve tam donuslerını yapıyorsa,aradada emekleme pozısyonuna gecmeye calısıyorsa-poposunu kaldırmaya calısarak-hersey yolunda.bırde bebeklerın oyle yattıgı yerden doğrulması cıdden zor bır hareket.bence hersey yolunda.ama bırak cabalasın bıraz.her bebek farklı oluyorvereliniortak
bugün bende çok yoruldum kışlıklarla uğraştım.doruğun odası gelecek yarın odasını ayarladım çok yoruldum.doruk uyurken bir siteye bakayım dedim uzun zamandır giremiyorum olaylardan biraz kopmuşum galiba fırsat buldukça gireceğim artık inşallah.
önemli değil canımEline saglik canancim olmus
hayırlı olsun özlem ayy bn cesaret edemiyorum sanırım 4-5 yaşını bekliycem bilmiyorumkismilezemuszemus kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt
kızlar bugün durunun kulaklarını deldirdim 3 kere kapıdan döndüm çok kararlı olmama rağmen sonra nihayet deldirdim acaip mutlu oldum çok beğendim nasıl değişti kuzum sanki bir anda büyüdü maşallah bir sorun çıkmadı umarım akşamda rahat geçer pelin sana özelden msj attım girince bakabilirmisin
Allaha şükür canım çok memnunum sorunsuz evim eşimde biz gelmeden heryeri halletmiş camlar kapılar vs arıza ne varsa 5.kat memnunum neden bilmem çok sevdim burayı ben arkadaş ortamı çok iyi çoçuk çok yağmuruma arkadaş daha ne olsunya canan bende öyleyim eski halime dönmüştüm ne güzel 5 kilo verdim bende ama bugün tartıldım 1 kiloyu geri almışım acaip yiyorum en çok ta tatlı pasta vs. kendimi durduramıyorum sanırım mevsim geçişlerinden bide çok emzirince benim iştahım çok açılıyor(((
bu arada yeni eviniz nasıl memnunmusun ben çok fazla takip edemiyorum her zaman yazmışsındır belki ama ben görmedim.
önemli değil canım
ayy pelin dün gece yağmur uynaınca çıktımya yardım edemedim sana aklımda takıldı heralde bütün gece senle uğrastım rüyamda hamileymişsin minada var ben napıcam diye ağlıyon teselli etmeye çalışyom kolonyalar falan elimde anaammm çok fenaydı gerçek gibi ayılıp ayılıp bayılıodun :sinifsinif:
hayırlı olsun özlem ayy bn cesaret edemiyorum sanırım 4-5 yaşını bekliycem bilmiyorumkismile
Allaha şükür canım çok memnunum sorunsuz evim eşimde biz gelmeden heryeri halletmiş camlar kapılar vs arıza ne varsa 5.kat memnunum neden bilmem çok sevdim burayı ben arkadaş ortamı çok iyi çoçuk çok yağmuruma arkadaş daha ne olsun
funda hiç takma canım her çoçuk farklı burda bir arkadaş var yağmurdan 1 hafta küçük kızı 15 aralık doğumlu kilolu bir bebek valla koltuğa bırakıp gidiyor annesi mutfağa hiç kıpırdamıyor sağa sola dönmüyor ayağpa kalkmıyor bugün buraya geldik çaydan sonra davet ettim kahve içmeye yağmur evin altını üstüne getiriyor kız hayret etti bu ne dio benimkine bak bide diyor her çoçuk farklı oluyor
Bizimkide bana çekmiş galiba üşengeç tembel şeykaydirigubbakcemile3 sürünüyor şu an oda da maşallah canım yağmura dişi patladımı kuzunun bizim 1 haftadır aynı yarısı patlak şekilde duruyoakannehir
yok funda iştahsızlık huzurlsuzluk var ama diş yok ortada daha teşrif etmedi kendileri olumunekankayizsmile
ay bugün kadının biri ne dedi bilionmu
dişler çıksın dersiniz dişler çıkar başlar çürümeye sobrada çürüklerle uğrasırsınız dertleri bitmiyorki dedi :1shok:
selam kızlar bişey sorucam bende bugünlerde çok şey sorar oldum melis yattığı yerden doğrulurken hala zorlanıyo ve bazen doğrulamıyo ağlıyo kaldır beni diye ya bi sorun olmasından korkmaya başaldım artık bir hafta sonra 10.ayı doluyo emekleme yok zaten ayağada benim yardımımla tutunuyo bi kere kalktı kendiliğinden tutunarak koltuğa iyice kafama takılmaya başladı artık ama bi sorun olsa desteksiz oturamaz diye düşünüyorum ayrıca desteksiz oturmasıda 8.ayında olmuştu ayyy ne çok yazdım kızlar bilgisi diyceği olan var mı bu konuda ?????????
milletde moral bozmaya birebir sanki şimdi mehtapla konuştum güneş birden ağlamaya başlamış susturamamışlar morarmış çok kötü olmuş doktora götürüyolar şimdi ben çok kötü oldum ya dua edin kızlar bişeyi olmasın güneşin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?