Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bulut merhaba.muz lekesi ne yazık kı gecmez.çocuklugumda dedemın serasında gıydığı ve asla lekesı cıkmayan gomleklerınden bılırım en cok.bebişin kıyafetlerındekıler yıkandıkca bıraz daha acılabılır -belkı amway deneyebılırsın o daha guclu .iştah azalması bu donemde cok normal-kavga da etsek yemıyorlar ben zorlamıyorum o yuzden.sabahtan berı toplam 200cc bıberon maması 1 kıvı yarım yumurta sarısı kucucuk bır parca peynır yedı benımkıde.yaklasık 300 cc su belkıde:sinifsinif: hasta ustelık.bence aldığının içeriğini zengınlestırmelıyız-meyvesuyu-pekmez+su,seviyorsa kek,ekmek gibi..
sabır ve saglık dılıyorum opuyorumnanaktan
Ay ben yine giremedim tam sana cvp yazacaktim funda acmamaya basladu o zaman yine. Funda realde kendi markasi leke cikarici var toz ben onla her lekeyi cikaryrm sadece onemli olan leke olunca hicbaska biseyle yikamadan hemen o leke cikaracidan dokup suya bastiracaksin 4 saat kadr kalacak oylr
işte burda davetiyeeee:)arkadaslar albumumuzde dogumgunu davetıyemız var buraya eklemeyı beceremedım :)))))))))))
aynı durumdayız nazan dışarısı daha iyivalla ekim böyleyse yandık.gerçi bizde kalorifer yanmıyor lojmanda yakmadılar henüzKlimayla ufoyla idare etmeye çalışıyoruz.o yüzden daha da soğuk geliyor.dışarı çıktım bugün dışarsı daha sıcaktı evden
Gnaydın arkadaşlarrr
Bugün abimin nişanı var,abimin nişanına bebeğimle gidecem:)))pek giremem sanırım.herkese iyi tatiller.
kıvıyı bız ek gıdalara basladıgımızda dr demıstıkı verırsen o sıyah çekırdeklerıne çok dıkkat et bırtane bıle yutmasın ama neden demıstı bak hatırlamadım sımdı ben oyle korkmustumkı hıç vermem ok dedıgımıı hatırlıyrm sadece
yatalı 1 saat oldu ve bu 5.kalkısı mınanın ne oluyor bu çocuklara ya((
herkese slm umarım herkes iidir gecmişi okuyamadım ama...
tesekkur ederız senemcım
benım hala 3 kılo fazlam var bana gore de 7-8 sana takılayım bıraz en ıyısı
bende 2 gun once kıslıkları cıkarıdm kolay gelsın senem
iyigecelerrrr
günaydınlar:ecrin_bebek:
sevgılı annecıkler uykusuz sabahlarınız aydınlık olsun.bu donem hepsı huzursuz hasta ıstahsız.gececk ama.oğluma oyle dıyorum ben:yanındayım ben sana yardım edcm.halledıcez dıyegerckten hayıflandıkça zorlasıyor agırlasıyor hayat.ıyı tatıller harkese.
Gnaydın arkadaşlarrr
Bugün abimin nişanı var,abimin nişanına bebeğimle gidecem:)))pek giremem sanırım.herkese iyi tatiller.
ya canan bende öyleyim eski halime dönmüştüm ne güzel 5 kilo verdim bende ama bugün tartıldım 1 kiloyu geri almışım acaip yiyorum en çok ta tatlı pasta vs. kendimi durduramıyorum sanırım mevsim geçişlerinden bide çok emzirince benim iştahım çok açılıyorbugünlerde doymuyorum kilo alıcam ne güzel verdim 6 kilo alıyorum geri sanırım aklım hep mutfakta
aynı sorun bizdede var emeklemiyo sadece ben kaldırırsam ayakta duruyor :))))
aynı durumda biri daha varmış ben evhamlı melis de tembel olunca anne düşünüyo işte neden acaba diye :gitme: