• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Allah korumuş Öznur artık unut sen yalnız bırakmayı bir sn bile bırakamazsın bir sn içinde iş beceriyor çünkü bu bıdıklar.

Selam Sevgi nasılsın? Bebeği kaybetmişsin çok üzüldüm ama hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor elinden insanın biraz toparlanabilmişsindir inşallah.

saol cnm öle oldu hayırlısı buymuş diyorum yiğidim var iyiki allahım ona uzun ömür versin:Saruboceq:
daha iyiyim ailemin yanına izmire geldim eşimin antalyada kongresivardı aylar önce günü belirlenmişti o mecburen gitti ben de ailemin yanında birazda esimden uzak kafamı dinliom acaip moral oldu yaaaa

sevgı nasılsın yıgıt nasıl

saol cnm sen nasılsın mina kuzusu nasıl hastaydı iyileştimi kıyamam...aklım çıkıo yiğit hastalancak diye tam geciş dönemi.üstünüde hiç örtmüyo uyku tulumu aldım ama çok kalın gibi ya değiştircem enincesi bile terletir yiğidi biraz fazla terleyen bi çocuk çünki terlemesi çok daha kötü üşümesindenn

saol cnm evet izmirdeyim pzt dönecem ama keske izmirde yasasak seviyorum ben memleketimi...sen nasılsın soğuklarla aran nasıl
dünürlükten vazgecip kzı başkasına vermedin inşş

alışmaya çalışıyorum sevgi allahtan ev fazla soğmuymuyor
yok teyzesi ben kızımı kimselere vermem :) uyudu o da birazdan ağlar meme diye bilmiyorumkismile

pelin buraya eklersem herkews görür ama albüm ekleyebilirsi öyle gizli

sildim zaten canım
albüm ekle o zaman albümün linkini buraya yapıştıralım o zaman sadece arkadaşların görebilir

selam kızlar
kışlık yazlık olayına girdim ::D ancak bitti
herkes iyimi
pelin davetiyeniz çok şık...yerim senin kızını :)
herkes iyidir dilerim...

bu arad 3 haftada 3 kilo vermişim:D :)))))

Son düzenleme:
arkadaslar albumumuzde dogumgunu davetıyemız var buraya eklemeyı beceremedım :)))))))))))

Son düzenleme:
selam kızlar
kışlık yazlık olayına girdim ::D ancak bitti
herkes iyimi
pelin davetiyeniz çok şık...yerim senin kızını :)
herkes iyidir dilerim...

bu arad 3 haftada 3 kilo vermişim:D :)))))
tesekkur ederız senemcım
benım hala 3 kılo fazlam var bana gore de 7-8 sana takılayım bıraz en ıyısı
bende 2 gun once kıslıkları cıkarıdm kolay gelsın senem
yağmur uyandı gittimm

iyigecelerrrr

Back