ebrucum merak etme daha duzene girecek bizimde çok iyi hatırlıyorum 25.gun kabus gıbıydı gece hıç uyumamıştı o gune kadar hep uyuyan çocuk bır yerde okudum 3.haftadan sonra uykusuzluk görursenız aman nazar degdı demeyın ne guzel uyuyordu demeyın gaz sorunları baslar uykusuzluk görulur dıyordu şimdi birazdaha duzene girdi 1 haftadaır gece uykuları çok şukur emmeyı de duzene sokabilsek zaman en ıyı çare yanı bende normalde uykusuzluga gelemem çökerım hemen kaş göz yamulur yer degiştirir Allah kuvetını verıyordur bıze merak etme sen
bızım dun kırkımız çıktı bakalım hep diyorlardı dahada duzene girer kırkı çıkınca dıye görecegız :)
eşimede dedım dun geldıgınden beri o kadar degiştiki mina hergun buyudugunu görebiliyoruz maşallah ama birbakacagz ne zaman geçti zaman ne zaman bu kadar buyudu dıyecegız ve bu halını özleyecegız o yuzden doya doya bakmak foto çekmek ve sıkıntılıda olsa bugunlerın kıymetını bilmek lazım
4 gun önce minanın gözunden 1 damla gözyası aktı ay nasıl duygulandım buyuyor kızım dıye yenıdogan bebegın birsure olmazmış çünkü herşeyıne şahit olcz böyle böyle inşallah
Allahım bu mucızeyı ıyıkı vermiş bana olmayanlarada nasipetsın inşallah
butun gun dıretyrm mama vermemek için memede yasıyoruz ama duzene gırsın dıye meme acısını göze aldım tum gun meme çok huysuzlansada meme hasat olsada mama yok gece 11 de mama verip üstunede 10 dk emzirip uyutuyorum mina memede uyuyor çunku 11 de verdıgım mama onu tok tutuyor gece daha çok uyuyor ebru böyle de dene istersen
Hergün yeni bir adet çıkarıyor. Dün gece hiç uyumadı. Neyi yapıyor desem yapmamaya başlıyor sürekli değişiyor yani. Ne kucakta uyudu ne memede. Sabah yediydi sızdı artık. O da bir saat. Gaz sıkıştırıyor belli, ıkınıp sıkınıp kıpkırmızı oluyor. Ayaklarını çekiyor karnına doğru.
Böyle canıma tak ettiği zamanlarda onu hastanede bıraktığımız gece geliyor aklıma.
Bin şükür diyorum bakma şikayet gibi ama beden işte isyan ediyor bazen. Allah bir an bile yokluklarını göstermesin.
Dört sene üzerine kavuştum ben yavruma çok şükür.
Bir de yalnız bakıyorum demişsin ya Pelin aslında çok daha iyi.
Yani annen olsa belki yanında iyi olurdu ama başka birine tahammülü olmuyor insanın.
Yani benim öyle en azından.
Kayınvaldemler yanımda iki haftadır. Normalde çok severim k.valdemi. Ama çok ciddi manada problem yaşıyorum sürekli karışıyor, her şeye müdahale ediyor.
Bu da beni çok geriyor. Kalbini kırmamak için aşırı çaba sarfediyorum ve belki benim gerginliğim de bebeğe geçiyordur bilemiyorum.
Şu dönemde yalnız olmak ya da kendi ailenden birisinin yanında olması çok daha iyi gerçekten.
Ben de mama veriyorum yatmadan önce. Sonra da emziriyorum dediğin gibi. Düne kadar işe yarıyordu, dün yıkadığımız halde çocuk cin gibi oldu bütün gece bakıştık.
Mina'nın kilo alımı iyiyse mama verme tabii ki. Ben de bayağı bir azalttım iki kere gece iki de gündüz veriyorum. Geçen hafta her öğün sonrası veriyordum.
Ne yapalım bu dönem biraz yorulacağız ama dediğin gibi tadını çıkarmakta fayda var her anının. Su gibi geçiyor zaman.