Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende henüz doğurmadım sezeryan düşünüyorum 21 aralık pazartesi dedi doktorum şekerden dolayı çokta bekletmek istemiyorum dedi bu perşembe son kontrol var bakalım ne dicek bebeğim çok beslenemedi kan akımı normal ama insülin oluyorum ondan olabilir mi diye 1 hafta kestik geçen hafta 37+0 da 2500 grdı bakalım şimdi ne oldu 38de gidicem kontrole.insülin aşırı kilolu olmasına engel oluyormuş şu şeker işi fenaymış inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza..
merve-nisanur
Bende henuz dogum yapmadim .41.Haftayiz bekliyoruz . Persembe son artik . O gun Allah izin verirse kavuscam kizima
allah kolaylık versin normal doğumu beklemek çok daha zor olsa gerek ama tebrik ediyorum cidden normal doğum isteyenleri burcu inşallahhhh rahat doğumun olur anlamadan doğuveririr bebişinn
o zaman da kavman yaparlar sanırım.. tam bilmiyorum..kızlar ya bişi sorcam pazar günü hafif sancılarım oldu birden aklıma sezeryan olmaya kalksam sezeryandan önce 4 saat enaz ne su nede yemek yememek lazım ya acil bişi olsa nası olcak biliyor musunuz?
ay haber vermeliöteki sayfada arkadaşlar var daha
o zaman da kavman yaparlar sanırım.. tam bilmiyorum..
mesela benim planlı olduğu için, doktor gece 12 den sonra birşey yeme, banyonu yap, büyük tuvaletine çık dedi o kadar..
ya gece 12 den sonra o gün zaten uyku tutmaz beni nasıl yemeden dayancam ki:sinifsinif:
lülülülülülüobur arzu obur arzu :)))))))))))))
lülülülülülü
naber melike?