• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

ben de hergün o çizelgeye bakınca nasıl mutlu hissediyorum anlatamam biz yarın dr.a gidicez teyzeleri...çok görmek istiyorum bebişimi görmeyi özledim 1,5 haftaya yakın oldu görmeyeliiiisenağlama
ohooo benim 3 hafta 3 gün oldu be seçil görmeyeli.. çoooooooooook özledim, çokkkk :senağlama:

saol cnm bnm içimi rahatlattın bizde senin ii haberlerini bekliyoruz.
umarım haberler 1 hafta falan sürer herhalde ankaraya gidecek de geri gelecek de.. ölme eşeeem ölme.. beklemek de zor sonuçları.. hayırlısı demekten başka çare yok

AAYNEN OYLE CNM YAA ICIM RAHAT ETMIYOR ZORLMIYORUM HEP OTRUARAK YAPIYORUM
KOVAYA SU DOLDURUYORUM AYAGIMLA ITELEYEREK SALONA GETIRIYORUM KOMIK OLUO AMA NEkaydirigubbakcemile3YPIYIM
aman aman dikkat, sakın bacakla itme falan yapma, yukarı uzanma. çok dikkkat et nolur.. iterken zolayabilirsin.yasakkelime.

Evet canım ben de çok heves ediyorum.Kendimi tutamıyorum bir şeyler almamak yapmamak için ...Bir bebişimin cinsiyyeti belli olsun da bakalım neler yapıcaz inşallah..
Ay eviniz de hayırlı uğurlu olsun canım.Yeni eve yeni bebekle.Umarım hep mutlu sağlıklı bir aileniz olur canım...a.s.:nazar:

Aminn canım çok teşekkür ederim:Saruboceq: Eve de çok heves ediyorum eşimin bekarken oturduğu evdeyiz değişecek inşsositososito
Umarım hepimizin mutlu huzurlu sağlıklı bi ailesi olur canım:Saruboceq::nazar:

Aminn canım çok teşekkür ederim:Saruboceq: Eve de çok heves ediyorum eşimin bekarken oturduğu evdeyiz değişecek inşsositososito
Umarım hepimizin mutlu huzurlu sağlıklı bi ailesi olur canım:Saruboceq::nazar:

İnşallah canım inşallah.Bizim evi evlendiğimizde aldık.İlk gecemizi de o eve gitiik.Aslında çok büyük bize göre 170 metre kare.Temizlik falan yapmak zor oluyor.Temizlikçi gerekiyor.Şimdilik kendim idare ediyorum ama Bebekk geldikten sonra zor olucak..

bu arada herkese merhaba.. umarım herkes iyidir bebişleriyle...
GÜNAY giyim bez konusunda bence çok erken. neden dersen hem bebeğin kaç kilo ile doğacak boyu ne kadar olacak, belli değil, şu an cinsiyeti belli değil. az dah sabret. benim de içim içimi yiyor dayanamıyorum ufaktan bişeyler alayım diyorum ama az kaldı.

yalnız kızlar kış bebeği olacakları için polar battaniye patik falan tarzı şeylere bakının. doğuma yakın zaten bunların muhabbeti kırk beş bin kez açılır daha. tulumlar, hastane çıkış setleri, zıbınlık cart curt bunları konuşuruz zamanı gelince...sositososito:teytey:

Evet canım ben de çok heves ediyorum.Kendimi tutamıyorum bir şeyler almamak yapmamak için ...Bir bebişimin cinsiyyeti belli olsun da bakalım neler yapıcaz inşallah..
Ay eviniz de hayırlı uğurlu olsun canım.Yeni eve yeni bebekle.Umarım hep mutlu sağlıklı bir aileniz olur canım...a.s.:nazar:

bu arada herkese merhaba.. umarım herkes iyidir bebişleriyle...
GÜNAY giyim bez konusunda bence çok erken. neden dersen hem bebeğin kaç kilo ile doğacak boyu ne kadar olacak, belli değil, şu an cinsiyeti belli değil. az dah sabret. benim de içim içimi yiyor dayanamıyorum ufaktan bişeyler alayım diyorum ama az kaldı.

yalnız kızlar kış bebeği olacakları için polar battaniye patik falan tarzı şeylere bakının. doğuma yakın zaten bunların muhabbeti kırk beş bin kez açılır daha. tulumlar, hastane çıkış setleri, zıbınlık cart curt bunları konuşuruz zamanı gelince...sositososito:teytey:
Evet canım çok haklısın.Ne yapalım anneyiz iştedelikafaduldenhep bebeği düşünüyoruz.Bu gün fazla ilerileri düşündüm artık:D..................

ohooo benim 3 hafta 3 gün oldu be seçil görmeyeli.. çoooooooooook özledim, çokkkk :senağlama:

umarım haberler 1 hafta falan sürer herhalde ankaraya gidecek de geri gelecek de.. ölme eşeeem ölme.. beklemek de zor sonuçları.. hayırlısı demekten başka çare yok

aman aman dikkat, sakın bacakla itme falan yapma, yukarı uzanma. çok dikkkat et nolur.. iterken zolayabilirsin.yasakkelime.

kıyamam ben sana canım benimmmm...ne zaman gideceksin ya da bişileri bahane bul görmek istiyorum de doktoruna benimkisi bu konuda çok anlayışlı sağolsun ben engeç 1-1,5 hafta dayanıyorum sonra arıyorum ben geleceğim diye tamam diyoo..kadıncağız başımın derdi diyoo napalım bana söz verdi seni doğurttaracağım diyeeeeeeee:))))))))))))alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben kıyafet ve eşya konusunda çok hassasım bilmiyorum 4-5 ayı tamamlayana kadar bişiler almaya korkuyorum ne yalan söyleyeyimmmm...

kızlar doktordan geldimmmm ben güzel haberlerle şükürler olsunn kalp atışlarını gördük 4 günlük bi gerilik var ama normal dedi doktor :)))

cok uzgunum bugun doktorda randevum vardi
gittim bebegim 7+3 gunlukmus
fakat kalp atislari yok
haftaya yine cagirdi

herkese selamlar..bugün ne güzel tatildi umarım herkesinki iyi geçmiştir.bizim işyeri pikniğimiz vardı.anam o nasıl rüzgardı öyle..donduk donduk...hasta olmayı geçtim inşallah ateşlenmeden atlatırım.yoksa hüngür hüngrü ağlıcam bi bu eksikti diye...zaten iki haftadır öksürük krizinden ölüyorum.sırada ne var diyodum : dişim ağrıyor arasıra ama baya şiddetli..
yaa hamile olalı ben ne çürükmüşüm onu farkettim..
çürük anneyim beeeeeennnn....
bu arada minik kelebek tuzlu su iyi gelir..sana da çok geçmiş olsun..
hadi siz kalın sağlıcakla.eşim de yok ben biraz uyuyacağım...

gubet gelini canım benimmm..kıyamam ben sana...sakin olmaya çalış.ben bu satırları geçen temmuzda 10 haftalık bebişinin kalbinin atmadığını öğrenen biri olarak yazıyorum..
birincisi evet 1 hafta sonra kesinleşecek.o günü sabır ve selametle beklemelisin.bebişin seninle olabilir hala yani yoğun bir stres onun için iyi değil..
ikincisi ve benim tek tesellim: can bizim elimizde değil.o bize Rabbimizin hediyesi.bak bu sefer gördüm bebişimin pıt pıtlarını.tabi garantisi yok ama...hangimizin yaşama garantisi var ki????
'CAN' bizim elimizde değil...rabbin en hayırlısını nasip etsin hepimize..
ferah tutmaya çalış içini..

saglikli bi hamilelik degil dedi
oldugundan kucukmus bebek
belki ondanda goremiyebilirim dedi dr
haftaya kadar kanaman falan olursa hemen beni ara dedi
korkuyorum nolur bana dua edin

hakkında hayırlısı olsun canım..ama biz herşeyden önce bebeişimiz sağlıklı olmasını isteriz değilmi???
bak bu da ayrı bi teselli...hayırlı ve sağlıklı bir evlat olacaksa olsun , yoksa olmasın zaten...
iyi haberlerini bekliyoruz canım..

Mambamm sesin solğun gelmiyor sen nasılsın durumlar nasııl bebişin nasıl?

iyiyiz canim ikimiz de. bugunlerde cok yogunum, aksamlari takip etmeye calisiyorum yazdiklarinizi.

yurt dışında yaşayan arkadaşlar şu linke bakabilirmisiniz türkiyeye yeni geldi bu ürün eminim size daha önce gelmiştir.hakkında bi bilginiz varmı.dayanamdım aldım ama gerçekten söyledikleri gibi tamamen bitkisel ve işe yarar mı bilmiyorum.böyle ürünler yıllar sonra kanserojen madde diye kaldırılıyo şok oluyosun sonra.eğer dedikleri gibiyse tam hamile ürünü.
Ex'sir

esrtml nedir bu? link calismiyor. her ne ise hic duymadim. bitkisel diyip doktorun onayindan gecmemis urunleri kesinlikle kullanmayi tavsiye etmiyorum. bitkilerin de farmakolojik etkileri vardir. her bitki etkileri, yan etkileri bilinmeden kullanilmaz, hele hele hamileyken. sakin ha! diyorum.

kıyamam ben sana canım benimmmm...ne zaman gideceksin ya da bişileri bahane bul görmek istiyorum de doktoruna benimkisi bu konuda çok anlayışlı sağolsun ben engeç 1-1,5 hafta dayanıyorum sonra arıyorum ben geleceğim diye tamam diyoo..kadıncağız başımın derdi diyoo napalım bana söz verdi seni doğurttaracağım diyeeeeeeee:))))))))))))alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
valla alkış senin dr.a gece rüyamda dr.la cebelleşiodum..
bizimkisinin bi vukuatını anlatam sana, ark geçen yıl hamile doğum yapacak. o gün gidiyo it herif telini kapıyo!!
akşam acilde bi doğum vakası, bunu arıyolar koş kadın fenalaştı diye. adam gelemem diyo. kadın bayılıyo, tansiyon düşüyo, burdan 2.5 saatlik Van'a götürüyolar kadıncağızı. şimdi ben ne yapayım seçil? tek yol van'da bi dr. bulup eylülden itibaren ona gitmek... canım çok sıkılıyo, çoookk..

ben kıyafet ve eşya konusunda çok hassasım bilmiyorum 4-5 ayı tamamlayana kadar bişiler almaya korkuyorum ne yalan söyleyeyimmmm...
he valla ben de yazmayayım hadi kötü şeyler düşünmeyelim dedim ama, korkudan da biraz. alıcaksın alıcaksın, Allah göstermesin sonra onlarla mı avunacaksın...
kızlar doktordan geldimmmm ben güzel haberlerle şükürler olsunn kalp atışlarını gördük 4 günlük bi gerilik var ama normal dedi doktor :)))
hadi gözün aydın, gerilik olayını takma. sağsağlim kucağına alırsın inşallaahh!!:Saruboceq:

herkese selamlar..bugün ne güzel tatildi umarım herkesinki iyi geçmiştir.bizim işyeri pikniğimiz vardı.anam o nasıl rüzgardı öyle..donduk donduk...hasta olmayı geçtim inşallah ateşlenmeden atlatırım.yoksa hüngür hüngrü ağlıcam bi bu eksikti diye...zaten iki haftadır öksürük krizinden ölüyorum.sırada ne var diyodum : dişim ağrıyor arasıra ama baya şiddetli..
yaa hamile olalı ben ne çürükmüşüm onu farkettim..
çürük anneyim beeeeeennnn....
bu arada minik kelebek tuzlu su iyi gelir..sana da çok geçmiş olsun..
hadi siz kalın sağlıcakla.eşim de yok ben biraz uyuyacağım...

canım aynı meretler bende de var. dün hapşuuuruuk krizine girdim. bi kurtulamadık yaa.. şifa diliyorum hepimiz için.
kızlar bi de !florid'li diş macunu kullanın, süt özellikle yoğurt tüketin. yoksa bebiş sizin kalsiyumları alır ona göre!!!

saglikli bi hamilelik degil dedi
oldugundan kucukmus bebek
belki ondanda goremiyebilirim dedi dr
haftaya kadar kanaman falan olursa hemen beni ara dedi
korkuyorum nolur bana dua edin
canım içini ferah tut. hayırlısını diliyorum hakkınızda. arkadaşın da dediği gibi can bizim elimizde de değil. bekleyelim görelim. bakarsın boşuna üzülmüüm bu kadar dersin:Saruboceq:. sabırla bekle canım...

esrtml nedir bu? link calismiyor. her ne ise hic duymadim. bitkisel diyip doktorun onayindan gecmemis urunleri kesinlikle kullanmayi tavsiye etmiyorum. bitkilerin de farmakolojik etkileri vardir. her bitki etkileri, yan etkileri bilinmeden kullanilmaz, hele hele hamileyken. sakin ha! diyorum.

mamba reklamlarda var bu ürün. denk gelir belki ordan.

mamba,
bu arada dikkatimi çekti, hep geç yazıyorsun msjlarını. hayırdır uyku sorunu mu var?

kızlar gunaydın
dun gece cok ılgınc bır ruya gordum
ultrasona gırıyordum
ve karnımda 5 tane bebek vardı
ılk once bıtane cıkıyo sonra 2 ,3,4 derken 5 ...
cok sasırıyoruz sonra esıme ne yapıcaz sımdı dıyorum ....gülsem ağlasam mı sasırıyorum ruyamda....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar gunaydın
dun gece cok ılgınc bır ruya gordum
ultrasona gırıyordum
ve karnımda 5 tane bebek vardı
ılk once bıtane cıkıyo sonra 2 ,3,4 derken 5 ...
cok sasırıyoruz sonra esıme ne yapıcaz sımdı dıyorum ....gülsem ağlasam mı sasırıyorum ruyamda....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın!
hahaha yok mu arttıran =) hayır olsun inş..

Back
X