2009 Annelerinin Hediyeleri

hepinizin hediyeleri gerçekten çok harika iyi günlerde kullanın inşallah sağlık ve mutlulukla

Cok tesekkurler arkadaslar. hepmiz iyi gunlerde kullanalim. Gelen hediyeleri kullanirken hep hediye eden kisiyi hatirlarim ve cok memnun olurum. Aradan seneler gecsebile unutmam.Sevgiyle anarim. cok guzel degil mi hatirlamak, hatirlanmak?
Tasilalicim tekrar tesekkurler, hediyelerin uzun yillar hatta ikinci cocugumda bile oyuncak sandigimizi susleyecek.

huriscim ses ciktikca nerden geliyor diye bakiyor Eda ama henuz iste otobus sesi mi maymum sesi mi ayirt edemiyor:) ses iste:) biraz daha buyuyunce daha severek oynayacagini tahmine diyorum. simidlik onu da yiyor:)

Diger arkadaslarim da gule gule kullansinlar hediyelerini. herkesinki birbirinden hos. hediyelesmek ne kadar guzel bir sey. Nesquikcim gercekten guzel bir projeye imza attin tesekkurler gercekten.

hediyelerin hepsi birbirinden güzel güle güle kullanın arkadaşlarrrr

stellacım çok teşekkür ederiz kızımla teyzesi hediyeni çok beğendik Şenizçarşamba akşam geldi ama rahatsızdım bir türlü haber veremedim giripte
şimdide öykü zehra hasta grip olmuş iyileşsin en kısa zamanda giydirip çekicem cicilerini teyzesiiiopuyorumnanaktan

bu da benim hediyemmmmmmmmm
özgü arkideşim almış , çok teşekkür ederim ona ben Şeniz
annem her defasında alsam mı bu uykucu arkadaşı almasam mı oluyodu , bu süpriz çok güzel oldu bize opuyorumnanaktan

önce uzandımmmm

ahanda kaptımmmmm :lepi:

gel bakiiim sen burayaaaa :jeyyar:

ve yedimmmmmmdelikafadulden

ama annem en çok özgünün bu resmini beğenmiş , anlamıyorum onu yiyemediğin şeyin nesi güzel olabilir ki :sm_confused:

not : şu an dızıldıyorum , o yüzden annem özgünün resmi üzerindeki notu sonra yazacak , ohh canıma değsin yaşasın kötülük kötükedihüso

stardust teyzemize çok teşekkürler bayıldı oğlum. videosuda var ama nasıl koyuluyor bilmiyorum

heyo da bgn bizim de hediyelerimiz geldi
en kısa zamanda fotograflayacagimmm
cok sagol ayisigii, kesnize bereket:)

Bizde dün Nazlıbahar dan hediyemizi aldık çok ama çok beğendik , kızıma hediye bana da el emeği göz nuru hediyleri için tşk ederim .ben annem kızım ve eşim çok beğendik .

bizimde hediyelerimiz geldihihoyyyt sacidecim serra çıldırdı görünce yemek istiyo bu tırtılı yaa..çok mutlu olduk hatıralarınızı saklıcaz ve sizi anıcaz..sac bandı,özel kartlar ve serraya özel mektub için de analı kızlı tesekkur ederiz..biz cok sevindirik olduk ..birazdan fotoları eklicem..

Son düzenleme:
sacide teyzemizden sac bandı geldi ve aliştennn tırtıl..bayıldık..:=)tesekkurler kocamannn..

serraya özel kartlar..alişten..:=)

ve alişin içini döktüğü satırlar..duyguları..:=)

Güle güle kullansın serra sultan beğenmenize çokkkk sevindim :) yazım iğrenççççççççç bu aradaa :):))) normalde güzel yazarım heyecanlandık işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Güle güle kullansın serra sultan beğenmenize çokkkk sevindim :) yazım iğrenççççççççç bu aradaa :):))) normalde güzel yazarım heyecanlandık işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok kız yazın gayet normal sende..:=))..ama çok duygulandık okurken ..cidden ya anne olmak, evlat sahibi olmak çok guzel değerlerin paylaşımını sundu bizlere..bu duyguları gönderdiğin yazı ile bir kez daha tatma fırsatı verdiğin için tesekkur ediyorum sacidecim..opuyorumnanaktan

prenses güle güle oynasın. allah iyiliğini versin çiçeks ali ne güzel mektup yazmış öle bayıldımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…