2009 Annelerinin Hediyeleri

ay ali eymen ço kgüzel hediyen çok beğendim güle güle kullan kulak burun ayak göbiş öğrewn hepsini bıcır bıcır konuş inşallah canım benim...demett teyzene teşekkür ali eymeni mutlu etmiş....

ay nesquik bu hediyeler çok tatlı kısss...
seni bayağı bir sardı bu hedaye işi heheheyt

hediye alıp vermeyi severim,eşime bile haftada bir mutlaka ya yemek olsun ya başka şey mutlaka hediye alırımsırnaşık şeyhepiniz hediye kadar güzel özel ve teksiniz arkidişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......

sibelcim diloşumun aldığı hediyeler çok yakışmış hepinize güle güle sağlıkla kullanın inşallahhŞeniz

çiçeğimm yerimm ben o papy ile oynayan ali eymenimiiiiiiiopuyorumnanaktan
sevdi demek ya çok sevindim canım sağlıkla güle güle oynasın öğrensin öpüyorum ikinizideŞeniz

hayırlı olsun çok şeker güle güle oynasın paşacıkkk

ay ali eymen ço kgüzel hediyen çok beğendim güle güle kullan kulak burun ayak göbiş öğrewn hepsini bıcır bıcır konuş inşallah canım benim...demett teyzene teşekkür ali eymeni mutlu etmiş....

hepinizin hediyeleri çook güselmişş güle güle kullanınkaydirigubbakcemile3

Sağolun teyzelerii sevmez olur mu demet teyzesi şu anda bile oynuyor :) onu bırak ben bile oynuyorum kaydirigubbakcemile3. sağol canım benim opuyorumnanaktan

Canlari kopecik de Dilosumun aldigi ciciler de cok guzel. gule gule oynasin giyinin.

Ben hediyemi sectim amaaaaaaaaaaaaa yilbasina yakin gonderecem. Huris beklesin birasssssssssssss...

bugün bizimde hediyemiz geldi.ilsu teyzemiz çok teşekkür ederiz.emekleme kelebeğimiz vardı birde tırtılımız oldu.oğlum çok sevdi tırtılını.işte fotoları

selsincim güle güle kullansın çok şeker bunlar :):))ıt pıttt arkasından koşar artık emekler yanii :):):)

Sibelcim cok yakısmıs oglusuna, kız diloş cok zevkli bi secim cuk oturmus valla

Çiçekssss ben senin oglunu papisiyle birlikte yirim, kim vercek benim sıktıgım bu dişlerimin parasını bakiiimmm kaydirigubbakcemile2

Selsincimm emekleme arkadasınız süper, daha simdiden bakıyo seninki arkadan, yakında baslar ramboluga solıyımmmm kaydirigubbakcemile3

Bende seçtim hediyemi hatta aldım paketlettim ama ne zaman yollarım bilmiyorum merak etsin biraz canım kızım

Canlari kopecik de Dilosumun aldigi ciciler de cok guzel. gule gule oynasin giyinin.

Ben hediyemi sectim amaaaaaaaaaaaaa yilbasina yakin gonderecem. Huris beklesin birasssssssssssss...
iyi bakalım bekleris bisde teyzesi saol....cokacimcoooksırnaşık şey

Selsin oğlun tam ısırmalık yerim onu ya maşallah saçlarıda yakında beline incek sanki kaydirigubbakcemile2 tırtılı ile bol bol dolaşsın yarışlar yapsın inş. canım güzel günlerde oynasın

Çicekcim senin paşada köpişini çok sevmiş uzun zaman oynayabilir onunla kollarıda dikkatimden kaçadı boğum boğum maşallah ali eymene anneanne iyi bakıyo paşaya

bugün bizimde hediyemiz geldi.ilsu teyzemiz çok teşekkür ederiz.emekleme kelebeğimiz vardı birde tırtılımız oldu.oğlum çok sevdi tırtılını.işte fotoları

ayyy maşllaha ya çok tatlı güle güle kullansın hediyesini oğluşunda tırtılı da harika

selsincimmmm güle güle kullansın çağın beramıssssss :asigim:
biz de bi hevesle almıştık geçen ay bundan , sadece ses , hareket ve ışık-renk olayıyla nasılız diye ama bi gün halının üstünde oturuyoruz ikimiz de , tosbaa tam önümde ve iki eliyle işaret parmaklarımı tutuyodu o esnada , anaaaaaaa ne oldu bilseniz delikafadulden
poposunun üstünde ayaklarını ileri atıp atıp kendine çekerek ilerledi bizim adımımızla bi adım kadar :asigim:
tabi benim çenem durmadı söyledim herkese ,o gün bugün bi kaç kere tekrarladı , o da 1 adım etmez :umursamaz:
neyse acelemiz olmasın diiimi , nsaıl olsa " oğlum bi dur , oture azcık yerinde " diycemiz günler çok uzak değil :tomato:

işte kibele'min evime hediyesiiiiii....

kocişe dedim ki;
şimdilik sahte çiçekler koyuyorum ama her hafta buna tazecik çiçek istiyorum...

teşekkür ederim kibelem saol..hediyen gerçekten hoşuma gitti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…