merhaba bende şubat annesiyim ama martta doğum yaptım..20 kilo aldım.mafoldumben.
hiç veremem sandım..ama yemeszen süt olmaz diyenlere kulak asmadım.salata,ızgara,meyve ve bol suyla beslendim..diyet listesi gibiydi yediklerim..hem çok sütüm oldu hem çok kilo verdim.bu arada fırsat buldukça yürüdüm.4 ayda hepsini verdim..sonnra diyeti bıraktım ama dikkat etmeye devam ettim..saldırmadım herşeye.şuan 2 kilo daha vermiş durumdayım.yani 22 kilo verdimzemuszemus...çok sağlıklıyım şükürki..bunun birazda pozitif düşünmeyle de alakası var..ben veremicem,sütüm olmaz,hızlı verirsem hastalanırım diye hiç düşünmedim..üstelik ilk 6 ay kızımı sadece emzirdim:lepi:
şimdi herkes bana ne kadar zayıf olduğumu söylüyor ve bunu duymak insanı çok mutlu ediyor...opuyorumnanaktan inşallah 2. bebeğimdede çabuçak eski halime dönerim.
inşallah onda 20 kilo almamakannehir
ben aralarında 2 yaş olsun istiyorum nasipse.şimdi kızım 8 i doldurmak üzere,7 ay sonra çalışmalara başlamamıyız.ben biraz daha verip ve o kiloyu korumak istiyorumki öteki hamileliğime zayıfcacık başlayayım..bu sefer çooook dikkatli besleneceğim..o kadar kilo almamaya çalışacağım..