• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

kızlar betahcg sonucumu aldımm 59,51 yani HAMİLEYİMMM...elifcim hemen yazmış beni listeye herkese çok teşekkürler...iyiki varsınız

arkadaşlar bu gün hastanedeydim benim yumoşlar 10 milim olmuşlar daha 10 martta bi daha gitcem inşallah o zamana kadar 18 milim olurlar

elifcim bizim ilk denememiz,benim sağ tüpüm kapalıydı bi de sprem hareketlilik problemimiz vardı çok şükür mutlu haberi aldıkk
senin de yumoşlar inşallah büyürler ve sımsıkı tutunurlar annelerine
allah herkesin gönlüne göre versin:nazar:

arkadaşlar mrb bende 3 gündür girmiyodum çünkü transferim oldu mart 5 sonucum 17 mart inş güzel haberlerle dönerim, yeni hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum bu ay inş hepimiz halay çekeriz.

canım hayırlı olsun kucağın bebeklerle dolsun inşallah.

cherry09 tebrik ederim canım senin içinde uzun yol başladı sonu mutluluk değilmi dayanmaya değer

lütfennnnnnnnn tecrübesi olan kızlar bana yardım etsin şimdi ben bu ay sonu dondurulmuş embriyolarla ikinci denemeyi yapacağım bu süreçte kullanılan ilaçlar neler merak ediyorum yine iğnelere devam sanırım dimi.

cherry09 tebrikler canım.Allah kucağına almayı da nasip etsin İnşallah...

:nazar: ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla.............bahçeci..............eş kaynaklı..........................6.deneme.......sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia...............sağtüp ve spem hareket.....1. deneme......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: KİNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......sebebsiz infertilite...............1.deneme.........sonuç=?

:nazar: DORUK...................transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM.............sebepsiz infertilite........1.deneme.........sonuç=?

:nazar: NEVRA73..............transfer=28 şubat..............test tarihi=12 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.....................................................................sonuç=?

:nazar: SEVİNÇ1985..........transfer=2 mart.................test tarihi=15 mart...............uzun protokolle...............umut TBM..................................................2.deneme..........sonuç=?

:nazar: SEFDA..................transfer=5 mart.................test tarihi=17 mart............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite..........2.deneme............sonuç=?

:nazar: MONA ROSE........transfer=7 mart..................test tarihi=19 mart...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç=?

:nazar: ELİF23...................transfer=14 mart........... ...test tarihi=26 mart................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistik over.................1.deneme............sonuç=?

:nazar: WİLLYDİ................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp......................???.....................1.deneme............sonuç=?

:nazar: İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

:nazar: MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?

:nazar: ESHA84.................??????????????............. .???????????????................uzun protokolle....... .......?????????..........polikistik over..................1.deneme...........sonuç=?

:nazar: KADRİSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sebepsiz infertilite...........1.deneme............sonuç=?

:nazar: EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????........................................................................sonuç=?

:nazar: NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

:nazar: ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM..........azosperm...................2.deneme..............sonuç=?

:nazar: SERİFE80..............??????????????.............. ???????????????...............?????????????....... ........acıbadem..........................................................................sonuç=?

:nazar: DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

:nazar: DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia.......................sebepsiz infertilite......2.deneme.........sonuç=?

kızlar elifim iremim ben geldim huuu kızlar napıyonuz yoktum anneme gitmiştim

ooooo geldim okudum neler yapmışsınız çizelge falan hani bana :)))))))

kızlar günyadın. pazar pazar bu saatte napio bu kız pc nin başında demeyin uyuyamıyorum.dün hiç istemesemde kuzenimin ısararıyla idrar testi yaptık. delikafadulden dün 9. günümdü ve şok oldum 2.çizgi önce silik 5 dk sonra gayet net kırmızı çıkmazmııı.....delikafadulden elim ayağım boşladı... çünkü ben artık umudumu tamamen yitirmiştimm. adet ağrılarım vardı... bugün eşimle kan tahlili yaptırmaya gidicez sizce şimdi ben gerçekten hamile olablirmiyim :uhm: yoksa ilaçların etkisiylemi böle çıktı ayyyy uyku girmedi gözüme....delikafadulden

kızlar günyadın. pazar pazar bu saatte napio bu kız pc nin başında demeyin uyuyamıyorum.dün hiç istemesemde kuzenimin ısararıyla idrar testi yaptık. delikafadulden dün 9. günümdü ve şok oldum 2.çizgi önce silik 5 dk sonra gayet net kırmızı çıkmazmııı.....delikafadulden elim ayağım boşladı... çünkü ben artık umudumu tamamen yitirmiştimm. adet ağrılarım vardı... bugün eşimle kan tahlili yaptırmaya gidicez sizce şimdi ben gerçekten hamile olablirmiyim :uhm: yoksa ilaçların etkisiylemi böle çıktı ayyyy uyku girmedi gözüme....delikafadulden

canım gözün aydın ilaçların etkisi 9. günde kalmaz sen hamilesin ALLAH kucağına almayı nasip etsin :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:CüvCüv:cnm tebrik ederim hamişsin hamişşşşşşşşşşşşşş..........kaydirigubbakcemile5 süper ya allah tamamını erdirsin cnm benim.....değerini bekliyoruz hemen yaz........

ollleyyyyyyyyyyyyyyyyyy hihoyyyt hihoyyyt süper haberlerr İnşallh canım hamilesin bak allah tamamnı erdirir inşallahhh :nazar: :nazar:

chery09 seni de tebrik ederiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz biz demedikmi sana turserle hamişşin diyee :ecrin_bebek: ALLAH TAMAMNI ERDıRSıN mujsss mujkssss :emir_bebek:

bu arada cheryyy nazar boncunu takim canım tüüüü ttüüü maşallhh :nazar:

Back
X