• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

kızlar kaç gündür giremedim..herpinizi çok merak ettim..bu sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı süprizzzzz...hemen gittim kan testi için kan verdimm sonucu öğleden sonra alıcaz...
ORBİSS,AYSUN76,XXNİLXX TEBRİKLEERRR ÇOK SEVİNDİM SİZİN ADINIZA İNŞALLAH BEN DE LİSTEYİ DEVAM ETTİRİRİM...

hadi bakalım canım heyecanla bekliyoruz

kızlar kaç gündür giremedim..herpinizi çok merak ettim..bu sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı süprizzzzz...hemen gittim kan testi için kan verdimm sonucu öğleden sonra alıcaz...
ORBİSS,AYSUN76,XXNİLXX TEBRİKLEERRR ÇOK SEVİNDİM SİZİN ADINIZA İNŞALLAH BEN DE LİSTEYİ DEVAM ETTİRİRİM...

tebrikler canım cok sevindim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım testin sonucunu merakla bekliyorum canım

:nazar: ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla.............bahçeci..............eş kaynaklı..........................6.deneme.......sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia...............sağtüp ve spem hareket.....1. deneme......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: KİNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......sebebsiz infertilite...............1.deneme.........sonuç=?

:nazar: DORUK...................transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM.............sebepsiz infertilite........1.deneme.........sonuç=?

:nazar: NEVRA73..............transfer=28 şubat..............test tarihi=12 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.....................................................................sonuç=?

:nazar: SEVİNÇ1985..........transfer=2 mart.................test tarihi=15 mart...............uzun protokolle...............umut TBM..................................................2.deneme..........sonuç=?

:nazar: SEFDA..................transfer=5 mart.................test tarihi=17 mart............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite..........2.deneme............sonuç=?

:nazar: MONA ROSE........transfer=7 mart..................test tarihi=19 mart...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç=?

:nazar: ELİF23...................transfer=14 mart........... ...test tarihi=26 mart................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistik over.................1.deneme............sonuç=?

:nazar: WİLLYDİ................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp......................???.....................1.deneme............sonuç=?

:nazar: İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

:nazar: MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?

:nazar: ESHA84.................??????????????............. .???????????????................uzun protokolle....... .......?????????..........polikistik over..................1.deneme...........sonuç=?

:nazar: KADRİSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sebepsiz infertilite...........1.deneme............sonuç=?

:nazar: EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????........................................................................sonuç=?

:nazar: NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

:nazar: ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM..........azosperm...................2.deneme..............sonuç=?

:nazar: SERİFE80..............??????????????.............. ???????????????...............?????????????....... ........acıbadem..........................................................................sonuç=?

:nazar: DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

:nazar: DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia.......................sebepsiz infertilite......2.deneme.........sonuç=?

Son düzenleme:
cherry canım sizin sorun neydi bide kaçıncı deneme onuda yazarsan sevinirim

arkadaşlar bu gün hastanedeydim benim yumoşlar 10 milim olmuşlar daha 10 martta bi daha gitcem inşallah o zamana kadar 18 milim olurlar

cherry şimdiden gözün aydın aydın canım. Allah tamamına erdirsin hayatım.

Mart listeside güzel gidiyor kızlar. darısı diğerlerinin başına

arkadaşlar mrb bende 3 gündür girmiyodum çünkü transferim oldu mart 5 sonucum 17 mart inş güzel haberlerle dönerim, yeni hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum bu ay inş hepimiz halay çekeriz.

arkadaşlar bu gün hastanedeydim benim yumoşlar 10 milim olmuşlar daha 10 martta bi daha gitcem inşallah o zamana kadar 18 milim olurlar
hadi canım inşallah olurlar seni fazla bekletmesinler.Ben bu arada felaket duygu karmaşasındayım.bugün transfer sonrası 8.gün kahverengi kanama oldu. Adet olacak gibi hissediyorum,çok korkuyorum...umarım Allah hakkımızda hayırlısını verir.:Saruboceq:

elif bak şubat listesini aratmıyor mart listesi maşallah diyelim inşallah böyle devam eder

cherry canım nilede demiştim sende kesin hamilesin şimdiden tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin sende nil gibi turser demişti dersin :)))

hadi canım inşallah olurlar seni fazla bekletmesinler.Ben bu arada felaket duygu karmaşasındayım.bugün transfer sonrası 8.gün kahverengi kanama oldu. Adet olacak gibi hissediyorum,çok korkuyorum...umarım Allah hakkımızda hayırlısını verir.:Saruboceq:

kırmızı değilse korkma canım rahat ol doktoru bi ara bakalım ne dicek ama sen rahat ol böyle kanamalar normalmiş sakın korkma

arkadaşlar mrb bende 3 gündür girmiyodum çünkü transferim oldu mart 5 sonucum 17 mart inş güzel haberlerle dönerim, yeni hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum bu ay inş hepimiz halay çekeriz.

amin canım inşallah

Elif kaç yumurtan var

bilmiyorum canım ama çoktu doktor çok iyi dedi

elif bak şubat listesini aratmıyor mart listesi maşallah diyelim inşallah böyle devam eder

cherry canım nilede demiştim sende kesin hamilesin şimdiden tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin sende nil gibi turser demişti dersin :)))

inşallah canım inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız

iremcim yapmışsın çizelgeni bakıyorum

hııı uğraşa uğraşa yaptım

ya nasıl bilmezsin sorsaydın ya sormazsanda delikafaduldensen özel gidiyon niye sölemedilerki hayret bişi ben sormuştum çok meraklıyımdır 7 demişlerdi

canım sordum çok fazla sayamadım dedi bende baktım saydıkları 10 tane felan vardı

sırnaşık şeyvalla ben gebelik çizelgesi yapmışım işi bilmezsen anca bu kadar neyse olsun çok hoşuma gitti :utangac:ama ayyyy hamile kalıca böle mi olcakki :icecream:

iki tarafda doluymuş yumoşlarla o yüzden tam sayı bilmiyom ama çok fazla bende gördüm utrasyonda

kısss bana gülyomuşsunuz gibi hisse kapıldım yaaaa gülmeyin yaaaa bende bi gün göbüş büyütcem:CüvCüv:

benim avatardaki öpücük atarken uyuyan bebişe baksana ben çok sevdim ya

niye gülelim sen bana gülüyonmu bana baksana çizelgede 7 günlük hamile yazıyo

Back
X