• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

hee kıss ben daha yeni gördüm senin kini sıyırdık iyicene Allah korusun
Ama kıyamam çok tatlı beee

yok multi bilmiom msn ded yok anam o bi gittimi gidyo bulana aşkolsun
MULTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ HUUUUUUUUUUUUU

HOOOOOOOOOOOOOP nirdesin ayoll

valla ben sıyırdımda seni bilmem bi görsen üçüz annelerini okuyorum orda bişey yazıyo hemen nette araştırıyorum mesela yazmışlar çocukları salıncağa koyup rahat ediyom diye ben bebişime salıncak bakıyom gülmeyin haaaaaaaaaa

hatta bi tane beğendim elektirikli salıncak sonra katlanıyo çocuk büyüyünce sallanan sandalye oluyor ondan alırım bi bebişlerim gelsin daha neler alcam

kısss yok öle deme benimki 1. kalitede ne oldu kocabi FIIISSSSSSSSSS çok olsunda şansınızda çoğalır işallah sağlıklada döllenir çok oldumu şans da artar ya nebilim kısmet bak bende bişi yok eşimdede azda olsa var ama yok işte Allah vermiyo (((bak Nİl e MAŞALLAH:nazar:) ya olacaksa Allah vercekse 1 de olsa 20 de olsa o ne derse o olur Büyük Allahım

yok kıss ne gülcem hayret bişisin bende bakyom da almıyom bi olsa neler alcam odası beyaz mobilya olcak çocuk odası beyaz renk harika olyo içndeki bebek takımlarını yastığınıda rengarenk alcam böle varya prens olcak anaaaa kısss oğlan mı doğurcam aman sağlıklı olsun ve hatta ne olursa olsun bi olsa ben geçen bu yatağın üstünde dönen oyuncak yürüteç zıbın biberon emzik hepsi diş kaşıyıcı baktım cikkonun ayyy harikaydı yaaaa

zeynep 26 varya oda aydından geliyo smyrnaya geçen ay negatif sonuç almışlardı bu ay görüşmeye geldiler

Back
X