• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

slm arkdslar bende aranıza yeni katıldım 26subatta transfer yapıldı ama sonucu en erken 12gun dedı drmuz daha erken ogrenebılen varsa yardımcı olursa sevınırım tüp bebek konusunda ılk denemem yardımlarınızı beklıyorum yerimseniben

yok canım buluşmadık henüz biliyosun onun tedavi yeni bitti bende ilk 3 aylık düşük htehlikesinin oduğu zamanı evde yatarak atlattım bide çok çıkmıyorum ben dışarı farktmişsindir bi aksilik olmasın diye hep evdeyim ama iremle bi buluşup biraz konuşmak istiyorum

selam bayanlar...
bende hamileyim ama doğal yollarla:)3 ay önce bebeğimin gelişememsinden sebep 2 aylık bebeğimi kürtaj oldum çok şükür 10 gün önce yeniden hamile olduğumu öğrendim...allah isteyen herkese yaşatsın diliyorum...

selam bayanlar...
bende hamileyim ama doğal yollarla:)3 ay önce bebeğimin gelişememsinden sebep 2 aylık bebeğimi kürtaj oldum çok şükür 10 gün önce yeniden hamile olduğumu öğrendim...allah isteyen herkese yaşatsın diliyorum...

gözünaydın tebrikler
allah tamamına erdirsin aminn

selam bayanlar...

aminnnnn
gözünaydın tebrikler
allah tamamına erdirsin aminn

canlarımmm sonucumu aldımm hamileyimmmm 1112çıktı 14.gün değerimm.insallah katlanır kimyasala dönmezz.mart listemizde insallah en az subat listemiz gibi olurr.darısı hepinizin basınaaaaaaaainsallahhh çok mutluyum :nazar:

çok sağolun hepimizin gözleri aydın olsun inşallah...
arkadaşlar benim bulantım çok bu konuda yapılabilecekler hakkında bilgisi olan varmı?

çok sağolun hepimizin gözleri aydın olsun inşallah...
arkadaşlar benim bulantım çok bu konuda yapılabilecekler hakkında bilgisi olan varmı?

canım bulantını kesecek en güzel şey beyaz leblebi ondan yersen hem midenin suyunu alır hemde bulantını keser geçmiş olsun biraz sabret 3. ayda geçecek hepside

çok teşekkür ediyorum sevtapcığım hemen alıp yemeye başlamalıyım...bunlar güzel bulantılar ama insanın kafası tutmuyor :)saf gibi dolaşıyorum...her an vukuat işleyecek gibiyim:) orbiss tebrikler gözün aydın olsun...

çok teşekkür ediyorum sevtapcığım hemen alıp yemeye başlamalıyım...bunlar güzel bulantılar ama insanın kafası tutmuyor :)saf gibi dolaşıyorum...her an vukuat işleyecek gibiyim:) orbiss tebrikler gözün aydın olsun...

evet canım güzel bulantılar elbetteki ama ben çok şanslıydım ben sadece 2 hafatbulantı çektım yanı 6. ve 7. haftalarımda bulantılarım oldu ve sonra geçti ama deliler gibi uyudum ilk 3 ayda sonra oda geçti zaten hepsi geçici tadını çıkarmaya bakın kızlar

ilk hamileliğimde ne bulantı ne diğeri hiç bişey yaşamadım...ama şuan bulantının yanında aşırı uykusuzluk yapıyo bana geceler bitmiyo gözler fal taşı ama dediğin gibi tadını çıkarmamız lazım,güzel şikayetler bunlar...

ilk hamileliğimde ne bulantı ne diğeri hiç bişey yaşamadım...ama şuan bulantının yanında aşırı uykusuzluk yapıyo bana geceler bitmiyo gözler fal taşı ama dediğin gibi tadını çıkarmamız lazım,güzel şikayetler bunlar...

kaç haftalıksın canım sen

son adet tarihimden hesaplarsam mart 10da 8 haftalık olucam,benim hesabıma göreyse 5 buçuk haftalık hamileyim...kafam çok karışıyo doktor hesabına göremi takip etmeliyim yoksa kendi hesabıma göremi bi türlü anlayamıyorum...sen hamilemisin?varmı yavrun?

Back