Elif canım bu listeye benide eklersen sevinirim. Benim transferim için yarın arayacaklar. Sanırım yarın olmazsa Salı günü kesin transfer yapılır. Perşembe günü yumurta toplama işlemi yapılmıştı. Tedavimde kısa protokolden yapıldı.
Umarım listedeki herkesin isminin önünde bebek resimleri olur.hihoyyyt
selam kızlar.
benide eklermisiniz listeye.hep bu listelerde olmak istemişimdirhihoyyyt
ben şuan 12 haftalık hamişim
transfer tarihi 6 aralık test tarihim 18 ocaktı .uzun protokol
allah umutla bekleyen hepinize yaşatsın bu duyguyu.
sımsıkı tutunsun bebişleriniz size inşallah:Saruboceq:
masallah hep positif insallah böyle devam eder
benim dondurulmuslarla 9 subat transfer 20 subat test benide eklermisin
Elif şimdiden hayırlı olsun tedavine başladın galiba, ben de lucrine 18. gün başladım, lucrinin 12. günü bugün adet gördüm, biraz gecikti 1-2 gün.. doktora da sordum, olabilir dedi.. yarın da gonal-flara başlayacağım...
liste süper gidiyor buarada, maaşallah diyelim:) çok şey mi istemiş olurum bilmiyorum ama sence bu listeye merkezleri de mi ekleseydik, çok mu uzun olur? sen bilirsin, sadece bir öneri..
kızlar hamiş haberini alan lütfen ilk buraya haber versinki bizlerede hem umut olsun hemde haberimiz olmuş olsun çünkü ben hepimizi çok merak ediyorum heyecanla bekliyorum zamanı gelen arkadaşların sonucunu hadi hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inşallah
Elif şimdiden hayırlı olsun tedavine başladın galiba, ben de lucrine 18. gün başladım, lucrinin 12. günü bugün adet gördüm, biraz gecikti 1-2 gün.. doktora da sordum, olabilir dedi.. yarın da gonal-flara başlayacağım...
liste süper gidiyor buarada, maaşallah diyelim:) çok şey mi istemiş olurum bilmiyorum ama sence bu listeye merkezleri de mi ekleseydik, çok mu uzun olur? sen bilirsin, sadece bir öneri..
dondurulmuşla deneyen arkadaşlar ne kadara mal oluyor ilaç parası takip parası mikro enjeksiyon parası çıkınca bir tek transfer ne kadar tutuyo
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 11. gün kan değerim 92.1 çıktı çarşamba tekrar yapılıcak inşallah katlanır dua edin kızlar dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?