çıldırcaaam olmuyooo
canım benim bugün randevum var kalp atışları için dua edin bana bu arada kilo çizelgesinin yapıldığı yeri verim ben sana evlilik de yapabilirsiniz dio orda bi oku anlamazsan akşam özelden msjlaşırız ben sana yaparım buraya bi gir oku olmazsa yaparız
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
kızlar sorularınız ve sorunlar bölümüne gidin orda ne yapmak istiyosanız resimli tarif edilmiş kolaylıkla yapabilirsiniz
canım benim bugün randevum var kalp atışları için dua edin bana bu arada kilo çizelgesinin yapıldığı yeri verim ben sana evlilik de yapabilirsiniz dio orda bi oku anlamazsan akşam özelden msjlaşırız ben sana yaparım buraya bi gir oku olmazsa yaparız
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
sELAMMMMMMMMM bUGUN tahlil günümdü :))) ...sizlerrrr haklı çıktınız her zamanki gibi helalll sizeeee ....Bu güzel günlrimde beni yanlız bırakmadınız hepinize çok çok teşekkür ediyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben hamileyimmmmmmmmm alllhım bu bir mucizeee olmalı eğer ben hamile kalabiliyorsam herkes kalabilir Rabbim izniyleeeeee Allahım dualarınızı hep kabul etsin bende bol bol dualarıma devam edeceğim hem kendim için hem sizler için inanın .....
hihoyyythihoyyyt YAŞASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNhihoyyythihoyyyt
CANIM BENİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN SÜPER BİR HABER ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA:teytey::teytey:
kızlar lütfen akıl verin bana bugün negatif sonuç aldım ve 2.nasipolursa denemek istiyorum sizce aynı hastanede devam etmek dahamı mantıklı enazından dahamı dikkatli olurlar bende hiç bir sorun yoktu sper düşüklüğünden oldu hiç bir problem yok dediler ama olmadı demek vakti saati gelmemiş hastane 2 ay dinlenmeden sonra deneyebiliriz dedi çarşamba toplantıları varmış durum değerlendirmesi yapacaklar ne yapsam bilmiyorum gerçi maddi olarakta kendimi zaten toplamam gerek sizce aynı terdemi devam edeyim
kızlar 12. gün 55 olan değerim 14. gün 101'e çıktı. katlanıyorr sanırım gerçekten hamileyimmm halay çekmeye devam edebilirim:teytey: :teytey:
sELAMMMMMMMMM bUGUN tahlil günümdü :))) ...sizlerrrr haklı çıktınız her zamanki gibi helalll sizeeee ....Bu güzel günlrimde beni yanlız bırakmadınız hepinize çok çok teşekkür ediyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben hamileyimmmmmmmmm alllhım bu bir mucizeee olmalı eğer ben hamile kalabiliyorsam herkes kalabilir Rabbim izniyleeeeee Allahım dualarınızı hep kabul etsin bende bol bol dualarıma devam edeceğim hem kendim için hem sizler için inanın .....
kız ben sana demedimmi bak boşuna üzüldün inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım
zaten benim içime doğuyordu hep nil hamile diye geliyordu aklıma sonra listeye bakıyordum yok bişey bi kere daha öyle olmuştu oda hamile şimdi çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde 9 ayın sonunda doğurursun inşallah darısıda bizim başımıza
kızlar sorularınız ve sorunlar bölümüne gidin orda ne yapmak istiyosanız resimli tarif edilmiş kolaylıkla yapabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?