• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

aaaa olmamış aman ya tanm o dediğin yeri kopyaladım halbuki eksik bişi var ama bulamadım

canım benim bugün randevum var kalp atışları için dua edin bana bu arada kilo çizelgesinin yapıldığı yeri verim ben sana evlilik de yapabilirsiniz dio orda bi oku anlamazsan akşam özelden msjlaşırız ben sana yaparım buraya bi gir oku olmazsa yaparız

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

ya ben dün teknik destek bolumunden yaptım ama 40 hafta yazıyordu sonra değiştireyim dedim bi daha olmadı yerine bu çarpı işareti geldi bende güzel bi çizelge istiyorum daha hamile değilim ama çizelgem hazır olsun demi son adet tarihini gircem 2 haftalık oluyo demi eğer gebe kalsam öyle sayılıyo demi

canım benim bugün randevum var kalp atışları için dua edin bana bu arada kilo çizelgesinin yapıldığı yeri verim ben sana evlilik de yapabilirsiniz dio orda bi oku anlamazsan akşam özelden msjlaşırız ben sana yaparım buraya bi gir oku olmazsa yaparız

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

canım hayırlı haberle gel inşallah kalp atışlarını duyarsın canım gelir gelmez yaz merak ederim canım bende bebişine dua edeyim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın 9 ayın sonunda sağlıklı doğar inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kısss sevtap anlayacağımız şekilde anlatsana sen kıssolmuyo kaç kere denedim yapamadım ama böle harfi harfine anlat azcııık anlama kıtlığı varkaydirigubbakcemile3

kızlar 12. gün 55 olan değerim 14. gün 101'e çıktı. katlanıyorr sanırım gerçekten hamileyimmm halay çekmeye devam edebilirim:teytey: :teytey:

kızlar kopyaladığınız yerde http ile yazan yeri kopyalayacaksınız. Birde due date yazan yer var. oraya tahmini doğum tarihinizi yazarsanız haftası çıkacaktır, yoksa 40 hafta gibi rakam çıkabiliyor.
umarım yardımcı olmuşumdur.

sELAMMMMMMMMM bUGUN tahlil günümdü :))) ...sizlerrrr haklı çıktınız her zamanki gibi helalll sizeeee ....Bu güzel günlrimde beni yanlız bırakmadınız hepinize çok çok teşekkür ediyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben hamileyimmmmmmmmm alllhım bu bir mucizeee olmalı eğer ben hamile kalabiliyorsam herkes kalabilir Rabbim izniyleeeeee Allahım dualarınızı hep kabul etsin bende bol bol dualarıma devam edeceğim hem kendim için hem sizler için inanın .....

sELAMMMMMMMMM bUGUN tahlil günümdü :))) ...sizlerrrr haklı çıktınız her zamanki gibi helalll sizeeee ....Bu güzel günlrimde beni yanlız bırakmadınız hepinize çok çok teşekkür ediyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben hamileyimmmmmmmmm alllhım bu bir mucizeee olmalı eğer ben hamile kalabiliyorsam herkes kalabilir Rabbim izniyleeeeee Allahım dualarınızı hep kabul etsin bende bol bol dualarıma devam edeceğim hem kendim için hem sizler için inanın .....

hihoyyythihoyyyt YAŞASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNhihoyyythihoyyyt
CANIM BENİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN SÜPER BİR HABER ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA:teytey::teytey::nazar:

hihoyyythihoyyyt YAŞASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNhihoyyythihoyyyt
CANIM BENİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN SÜPER BİR HABER ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA:teytey::teytey::nazar:

AMİNNNN CANIMMM ALLAH RAZI OLSUN ALLAH HEPİMİZİNKİNE SAĞLIK VERSİN OLMAYANLARADA NASİP ETSİN :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

kızlar lütfen akıl verin bana bugün negatif sonuç aldım ve 2.nasipolursa denemek istiyorum sizce aynı hastanede devam etmek dahamı mantıklı enazından dahamı dikkatli olurlar bende hiç bir sorun yoktu sper düşüklüğünden oldu hiç bir problem yok dediler ama olmadı demek vakti saati gelmemiş hastane 2 ay dinlenmeden sonra deneyebiliriz dedi çarşamba toplantıları varmış durum değerlendirmesi yapacaklar ne yapsam bilmiyorum gerçi maddi olarakta kendimi zaten toplamam gerek sizce aynı terdemi devam edeyim

hastaneden memnunsan aynı yerde yap bence çünkü doktorun seni tanıdı neye nasıl tepki verdiğini biliyor ona göre tedavi uygulayacaktır sana ama memnun değilsen rahat hissetmiyorsan hemen değiştir derim ben ama yinede sen bilirsin

kızlar lütfen akıl verin bana bugün negatif sonuç aldım ve 2.nasipolursa denemek istiyorum sizce aynı hastanede devam etmek dahamı mantıklı enazından dahamı dikkatli olurlar bende hiç bir sorun yoktu sper düşüklüğünden oldu hiç bir problem yok dediler ama olmadı demek vakti saati gelmemiş hastane 2 ay dinlenmeden sonra deneyebiliriz dedi çarşamba toplantıları varmış durum değerlendirmesi yapacaklar ne yapsam bilmiyorum gerçi maddi olarakta kendimi zaten toplamam gerek sizce aynı terdemi devam edeyim

CANIM ÜZÜLME İNŞALLAH ZAMANI GELDİĞİNDE GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN.DEMEKKİ KISMET DEĞİLMİŞ BENCE TEDAVİ OLDUĞUN YER İÇİNE SİNMEDİYSE ORADA DEVAM ETME.ÖPÜYORUM SENİa.s.

kızlar 12. gün 55 olan değerim 14. gün 101'e çıktı. katlanıyorr sanırım gerçekten hamileyimmm halay çekmeye devam edebilirim:teytey: :teytey:

kız ben sana demedimmi bak boşuna üzüldün inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım

zaten benim içime doğuyordu hep nil hamile diye geliyordu aklıma sonra listeye bakıyordum yok bişey bi kere daha öyle olmuştu oda hamile şimdi çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde 9 ayın sonunda doğurursun inşallah darısıda bizim başımıza

:nazar: ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla.............bahçeci..............eş kaynaklı..........................6.deneme.......sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia..............................................................................sonuç=?

:nazar: KİNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......sebebsiz infertilite...............1.deneme.........sonuç=?

:nazar: DORUK...................transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM.............sebepsiz infertilite........1.deneme.........sonuç=?

:nazar: NEVRA73..............transfer=28 şubat..............test tarihi=12 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.....................................................................sonuç=?

:nazar: MONA ROSE........transfer=7 mart..................test tarihi=19 mart...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç=?

:nazar: ELİF23...................transfer=14 mart........... ...test tarihi=26 mart................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistik over.................1.deneme............sonuç=?

:nazar: WİLLYDİ................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp......................???.....................1.deneme............sonuç=?

:nazar: İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

:nazar: MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?

:nazar: SEFDA..................??????????????............. ??? ????????????............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite..........2.deneme............sonuç=?

:nazar: ESHA84.................??????????????............. .???????????????................uzun protokolle....... .......?????????..........polikistik over..................1.deneme...........sonuç=?

:nazar: KADRİSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sebepsiz infertilite...........1.deneme............sonuç=?

:nazar: EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????........................................................................sonuç=?

:nazar: NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

:nazar: ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM..........azosperm...................2.deneme..............sonuç=?

:nazar: SERİFE80..............??????????????.............. ???????????????...............?????????????....... ........acıbadem..........................................................................sonuç=?

:nazar: DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

:nazar: DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia.......................sebepsiz infertilite......2.deneme.........sonuç=?

kız ben sana demedimmi bak boşuna üzüldün inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım

zaten benim içime doğuyordu hep nil hamile diye geliyordu aklıma sonra listeye bakıyordum yok bişey bi kere daha öyle olmuştu oda hamile şimdi çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde 9 ayın sonunda doğurursun inşallah darısıda bizim başımıza

Elif cim çok teşekkür ederim inanın çok stresli bir dönem geçirdim bu dönemde gerçekten beni rahatlatan hep sizdiniz Allah sizede bu mutluluğu yaşatır hep beraber paylaşırız sevinçlerimizi İNŞŞŞALLAH bu arada değerim 300 küsür ayrıntılı bilgisi olan yazsın lütfen transferin 13. günündeyim acaba çoğul gebelikmi kızlar...delikafadulden

kızlar sorularınız ve sorunlar bölümüne gidin orda ne yapmak istiyosanız resimli tarif edilmiş kolaylıkla yapabilirsiniz

angel bayb-gaga.com a girdim senin çizelgenden yoktu sadece 4 rasim vardı o da bebek havadan karadan bide sudan geliyo ben seninkini beğendim bana yardım edermisin ben bulamadım

Back
X