kızlar ben de hamileyimdelikafadulden:teytey::teytey:
aysu canım sende h.g aramıza allahım inş. sag salim kucagına almayı nasip etsin gözün aydın canım benim :dance::dance:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iremcim hadii çok pimpiriklenme bu konu hakkında bak ben ilkinde öyle olmuştum aynı sen gibi hem tutmadı hemde kendime yaptım olan bana oldu ayrıca benimde yumurtalarımı gülnaz topladı biliyosun ama ben narkozlu aldım sorun yapma bunları anne kolay olunmuyor bıraz çekicez elbette bak stres yapıp durmaaklınada getirip bunaltma kendini stres çok etkiliyor yumurtayı benimde ilkinde 2 yumurtam olmuştu tutmamıştı bak sende de aynısı oldu korkucak bişiy yok aksine sevinmelisin yaz ayına denk gelmeyecek tedavin benim ilki temmuzda olmuştu sıcakdan da rezil olduk hemde gelişmedi yumurtalar ama mayısta sanırım seninki iyi tam havalar kızım korkma onlar geçici bu tedavine başladığında narkoz diye illaki zorla benim ne oldu biliyomusun narkozlu diye yazdırdığım halde narkoz dr una göründüğüm halde umursamadılar ameliyathanedekilerin haberi bile yok narkozlu olacağımdan içerdeki sedyelerde beklerken sordum yok öyle yazılmamış dediler hayatta yaptırmama diğer türlü çağırın gelsinler narkozcular dedim gitmedim masaya yatmaya onlar geldi öyle yattım biraz dişli çıktınmı haklarını aradınmı kesinlikle hiçbişiy yapamıyorlar ben bir kere orda bi dr beni muayene etmişti ilk hamile olduğumda 6 haftalıkken beğenmedim ortalığı yıktım orda bana nasıl açıklama yapmazsınız siz istemiyorum bu dr u ben cüneyt bey gelsin diye yırttım kendimi orda delikafadulden anında cüneyt by i bulup geldiler bana bağırmasın tek diğerlerini rahatsız etmesin diye :) bence kendi illa inat et narkozlu diye ve korkma bak ben 2 kez yaptırdım ikiside orda yapıldı bu bi doğsun 2 sene geçsin Allah nasip ederse gene yaptırıcan ve gene oraya yaptırırım bence bu benim fikrim tabiki
Ben galiba narkozdanda korkuyoooom ya ben tüp bebek istemiyoom :çok üzgünüm:ben herşeyden korkuyorum:1shok:ben kendiliğinden bu olayın doğal olarak olmasını istiyorum Allahım çok kötüyüm bana yardım et ve doğal olsunsenağlama
kızlar hamileyimmmmmmmmm:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:allah isteyen herkese nasib etsin...inş. kalp atışlarınıda duymak nasib olur.........kaydirigubbakcemile2:lepi:
sevtapcım iyiyim canım sen nasılsın
aysun listenın uğuru oldun canım inşallah sağlıklı bi şekilde dögum yaparsın canımkasım annnelerinde görüşürüz sonra
klava:aysun kız sen ne sabırsız çıktın ya senin test günü 4 martmış
klava:
napıyım canım yaa evde işte bildiğin gibi bi o topik bi bu topik dolanıyorum :)kaydirigubbakcemile2