• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

süperr bir haberrrr tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr bizide mutlu ettinn Allah tamamına erdirir eline sağlıklı bir şekilde sorunsuz bir hamilelikle alırsın kusum bravo be helal hihoyyyt hihoyyyt :1hug: :1hug::teytey: :dance: :dance:

canım saol bitanemmm inş.. u duyguyu sizlerde yasıcaksınız bi tanemmmŞenizŞeniz

saol rose canım inş. allahım o günelri gözteriri ayy düne kadar hamilemiyim diye düsünüyodum şimdi keseleri yaaa nasıl bi duyguymus allahım buuuuuu

ya beni daha ii anlıosundur inşallah keseyi görceğim gün gelmek bilmio ondan sonrada kalp atışı için böle yapcaz :) hayırlısı olsun ama

canım saol bitanemmm inş.. U duyguyu sizlerde yasıcaksınız bi tanemmmşenizşeniz
taze anniş tebrık ederım. Allahım saglıkla kucagına aldırsın. Ben en basından berı hıssedıyordum senınle ılgılı guzel seyler. Hakkında hayırlısı olsun. çok mutlu oldum

mart atındaki 19 kişiden 16 sı hamile sadece 3 arkadaşımızın sonuç negatif ama onlardanda güzel haberler bekliyoruz inşallah mart ayıda böyle bereketli olur hamile arkadaşlar bizi terk etmeyin lütfen sizin dualarınız kabul olur dua larınıza ihtiyacımız var böyle mutlu bir şekilde mart listesine geçtik arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin

taze anniş tebrık ederım. Allahım saglıkla kucagına aldırsın. Ben en basından berı hıssedıyordum senınle ılgılı guzel seyler. Hakkında hayırlısı olsun. çok mutlu oldum

canımmm benimmmm biatenmmmmmmmm arkadasımmm inş..... ikimizde kucagımza hayırlısında alırız tatlım hamile olanlara inş. hayırlısından kucagına almayı nasip edet bu tatlı yolda olnalarında hayırlısıyla kucagı dolar inş...........:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar merhaba napionuz bakem? angel..baby canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla al kucağına inşallah darısıda bizlere inşallah:)benimde yarın saat 3 de transferim var kızlar..banada dua edin olurmu.....

:nazar: KAMİLE.................transfer=16şubat........... .. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla............????????.............. sonuç=?
:nazar: ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla............????????.............s onuç=?
:nazar: AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sonuç=?
:nazar: XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......sonuç=?
:nazar: CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 11 mart...............uzun protokolle...............anatolia...............so nuç=?
:nazar: DORUK..................transfer=25 şubat.............test tarihi=11 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM........sonuç=?
:nazar: NEVRA73..............transfer=28 şubat..............test tarihi=12 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik......sonuç=?
:nazar: DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia...............sonuç=?
:nazar: WİLLYDİ................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp.............sonuç=?
:nazar: İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......sonuç=?
:nazar: MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................sonuç=?
:nazar: SEFDA..................??????????????............. ??? ????????????............... kısa protokolle................istanbul TBM........sonuç=?
:nazar: ELİF23...................??????????????........... ...???????????????................uzun protokolle...............smyrna art...........sonuç=?
:nazar: ESHA84.................??????????????............. .???????????????...............???????????????.... .......?????????...........sonuç=?
:nazar: KADRİSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sonuç=?
:nazar: EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????...........sonuç=?
:nazar: NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????............sonuç=?
:nazar: ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM.........sonuç=?
:nazar: SERİFE80..............??????????????.............. ???????????????...............?????????????....... ........acıbadem.............sonuç=?

Son düzenleme:
angel baby canım benim korkuttun bizi valla.
Tebrik ederim hayatım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim...:emir_bebek:sositososito :lepi::lepi: :nazar::nazar::nazar:

özlemim saol canım inş. tüm hamile olanlar hayırlısından kucagına almayı nasip etsin allahımm inş..............

canım ben anlamadım 21 ocakta transfer oluyosa test tarihi 14 gün sonra değilmi nasıl mart oluyo ondan yazmadım bi yanlışlık var diye

özlemim saol canım inş. tüm hamile olanlar hayırlısından kucagına almayı nasip etsin allahımm inş..............[/QUOTE

işten eve yeni döndüm ilk iş açtım hayırlı olsun canım.allah analı babalı büyütsün inşallah.güzel haberlerini okudum içim açıldı valla bu saate.çok sevindim çok.:nazar:

kızlar size bişey soracağım yeni yeni aklıma takılıyor bazı şeyler ben transfer sonrası çok kabızlık problemi çektim bununla ilgili doktorum bir ilaç önerdi ve onu içtim hergün.şimdi düşünüyorum da bu ilaç yüzünden tutmamış olabilirlermi acaba.yani sizde bu dönemde böyle ilaçlar kullandınızmı ?
ikinci denemem yakında olacak bu yüzden bu defa yanlış hiç bişey yapmak istemiyorum.kafam takıldı bu duruma.

canım benim bi daha olursa böyle bir durum sabah aç karnına ılık su iç benim eşim de de böyle bi sorun vardı doktor önerdi gerçekten işe yarıyor canım

Back