2009 anne adayları

HOHO................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
B.İSTİYORUZ......transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat............ sonuç=?
SEYDAHANCER.transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............ sonuç=?
ZEYNEP26.........transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ sonuç=?
TURSER............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ sonuç=?
PRENSES2020...transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. sonuç=?
KAMİLE..............transfer=16şubat............. test tarihi= 1 mart............... sonuç=?
ORBİSS..............transfer=17 şubat............ test tarihi= 1 mart.............. sonuç=?
ELİF23................??????????????.............? ??????????????............... ???????
İREMNAZ............??????????????.............????????????????.............. ???????
MULTİTEL...........??????????????.............???? ???????????............... ???????
SEFDA...............??????????????.............??? ????????????............... ???????
DERVİŞ..............??????????????..............???????????????............... ???????
AYSUN76...........??????????????..............???????????????................???????
SERİFE80...........??????????????..............???????????????............... ???????

Irem senide yazdım tedaviye başladığında soru işaretleri dolcak tabi

merhaba beni de ekleyebilirsiniz 5 şubat transfer tarihim test tarihimde 17 şubat.heyecandan ölmek üzereyim.

HOHO................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
B.İSTİYORUZ......transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat............ sonuç=?
ORFETA.............transfer=5 şubat.............. test tarihi=17 şubat............ sonuç=?
SEYDAHANCER.transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............ sonuç=?
ZEYNEP26.........transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ sonuç=?
TURSER............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ uzun protokolle.................sonuç=?
PRENSES2020...transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. ????????????.................sonuç=?
KAMİLE..............transfer=16şubat............. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla..............sonuç=?
ORBİSS..............transfer=17 şubat............ test tarihi= 1 mart.............. dondurulmuşlarla..............sonuç=?
ELİF23................??????????????.............? ??????????????...............uzun protokolle................ ???????
İREMNAZ............??????????????.............????????????????.............. kısa protokolle.................???????
MULTİTEL...........??????????????.............???? ???????????............... kısa protokolle.................???????
SEFDA...............??????????????.............??? ????????????............... kısa protokolle.................???????
DERVİŞ..............??????????????..............???????????????............... uzun protokolle................???????
AYSUN76...........??????????????..............???????????????................?????????????................???????
SERİFE80...........??????????????..............???????????????............... dondurulmuşlarla..............???????

Son düzenleme:
elif23 çok teşekkür ederim benide eklediğin için transfer tarihim belli olsun hemen haber vericem darısı başına canım..hayırlı uğurlu olsun bu umutlu yolculuğunuz sevgiler.

elif 23 ben tahminlerimde yanıldım galiba, Şu an yumurtalar yaklaşık 15 mm büyüklükte sanırım 1-2 gün daha tedaviye devam edicez. Sanırım 19-20 Şubat gibi transfer olur.

şerife senin yumurtalar ne zaman toplanıyo canım canım

elifcim bende yumurta toplama işlemi yok..dondurulmuşlarla denicez 13.günündeyim ilaç kullanıyorum salı günü kontrolüm var bi aksilik olmazsa herhalde söyler transfer tarihini şuan rahim 6.9mm ..ilk tüp bebek denememde tutmuştu ve 27.haftada erken doğum yaptım bebeğim 4,5 ay yoğun bakımda yaşadı vs..bi sürü şeyler bu temmuz da da melek oldu şimdi 7 tane dondurulmuş var onlarla denicz herşeyin hayırlısı.

çok üzüldüm ya gerçekten acı şeyler tam bulmuşken kaybetmek ama hayırlısı olsun bu sefer sana sınsıkı tutuncak 9 ay sonrada sağlıklı bişekilde doğcak inşallah

arkadaşlar diğer arkadaşlarda söylesi tedavi şeklini ben bildiklerimi yazdım

Son düzenleme:
bide kendi aramızda istatıstik yapmış oluruz bakalım hangi tedavi şekliyle gebelik şansı daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…