- 25 Ocak 2009
- 629
- 64
- 298
- 45
kızlar ya bugün belim agrıyo biraz bide böyle affedersiniz su gibi akıntı geliyo saydam sizde de oldumu???????
kizlar 2. testimi yaptim
8. gün 69
10 gün 139
cok mutluyum insallah kucagima aldigim günüde görürüm
kızlar bende bi yer sölim biz eşimle kesinlikle gidicez inşallah 26 şubatta anne bebek fuarı var cnr da araştırın netten bakın hepinizin bilgisine
kızlar ya bugün belim agrıyo biraz bide böyle affedersiniz su gibi akıntı geliyo saydam sizde de oldumu???????
kizlar 2. testimi yaptim
8. gün 69
10 gün 139
cok mutluyum insallah kucagima aldigim günüde görürüm
SEVTAPDÜZYOL..transfer=7 kasım..............test tarıhi=20 kasım........... kısa protokolle..................ege ünüverstesi......sonuç=:CüvCüv: (biricik)
NADYA81.............transfer=6 aralık...............test tarihi=18 ocak.............uzun protokolle..................internatıonal hospital...sonuç=:CüvCüv: (biricik)
BAŞAK35..............kendiliğinden...................kendiliğinden.....................kendiliğinden hamiş...........kendiliğinden..............sonuç= :CüvCüv: (biricik)
SORGUSUZ..........transfer=12 ocak..............test tarihi= 24 ocak............ kısa protokolle..................?????????? ...........sonuç=:CüvCüv: (üçüz)
HOHO...................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... uzun protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv:
B.İSTİYORUZ.........transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat........... uzun protokolle.................medicana...............sonuç=:CüvCüv:
RROSE.................transfer=5şubat............... test tarihi= 17 şubat...........uzun protokolle.................bahçecide..............sunuç=:CüvCüv: (4 martta keseleri görcez inşallah)
SEDA YILDIZ..... transfer=05 şubat..............test tarihi= 17 şubat.............dondurulmuşla.................kıbrıs T.B.M............sonuç=:CüvCüv: (2 martta keseleri görcez)
SEYDAHANCER....transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............kısa protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv: (28 şubatta keseleri görcez)
ZEYNEP26............transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ uzun protokolle...............smyrna art.............sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey inşallah)
SABAHIM.............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............????????..............sonuç=:CüvCüv: :teytey::teytey:
SERA96...............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............medicana..............sonuç=?
TURSER...............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ uzun protokolle................özel umut.............sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey:
PRENSES2020......transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. kısa protokolle................????????..............sonuç=?
ANGEL...BABY.....transfer=13şubat...............test tarihi=25 şubat..............uzun proyokolle.............gelecek T.B.M.......sonuç=?
OZLENOZLEM.......transfer=17 şubat..............test tarihi=27 şubat.............kısa proyokolle...............medicana.............sonuç=?
Elif23 beni de ekler misin uzun protokol transfer 25 şubat yer anatolia hihoyyyt
Oferta, martta hepimiz başaracağız ve inşallah biz de mart listesinde mendil sallayanlara dahil olacağız:)
buarada sen hemen mi başlıyorsun? ara vermek gerekmiyor mu?
merhaba..ben durumumu bılmıyorum:) enteresan bır sonuc cıktı.transferımın 14.gunu bugun.12.gunyapılan testte 8 cıktı hcg sonucum.21 ınde tekrar test yapılacak ılk denemem.yanı anlıyacagınız hamılemıyım degılmıyım bılınmıyoradette olmadım..Tecrubelı olan arkadaslar lutfen benı aydınlatırmısınız sızce durumun ne? :)))) bu arada aranıza yenı katıldım.cok memnunum
sevgıler
elifcim slm canım nasılsın 1 haftadır giremiyorum pc nin remi yandı yeni geldi tamirdenkaydirigubbakcemile2sengözlerimebaksanab
sonucu pozitif çıkan arkadaşlara çoookk tebrikler negatif olanlar için de üülmeyin benimde olmamıştı çok kez
zeynepcim inşallah sağlıklı sonuç alırsın bitanem hayırlısı olsun
arkadaşlar naçizane bi önerim olucak sizlere lütfen 8 zinci 9 zuncu günde test yapmayın sonuç muhakkak negatif çıkacaktır çünkü o günlerde çıkan sonuçlar genelde sağlıksız olur kaldıki zaten sağlıklı olsa dr lar 8 zinci 9 zuncu günde çağırırlardı bizi lütfen test yapıp moralinizi bozmayın biliyormusunuz ben hiç test yapmadan gittim dr ra 14. gün hemde sonuç ortada hamileyim şuan hihoyyythihoyyyt
merhaba..ben durumumu bılmıyorum:) enteresan bır sonuc cıktı.transferımın 14.gunu bugun.12.gunyapılan testte 8 cıktı hcg sonucum.21 ınde tekrar test yapılacak ılk denemem.yanı anlıyacagınız hamılemıyım degılmıyım bılınmıyoradette olmadım..Tecrubelı olan arkadaslar lutfen benı aydınlatırmısınız sızce durumun ne? :)))) bu arada aranıza yenı katıldım.cok memnunum
sevgıler
çok teşekkürler umarım uğurlu gelir :))
saol canım benim inşallah cumartesi kanda pozitif sonuç alırım
inşallah bitanem güzel haberlerini bekliyorum bende Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?