Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatım ağzından bal damlıyor bal. İnşallah sonuçta öyle çıkar. Eğer olursa dile benden ne dilersensırnaşık şey
ayyy çok sevindim seda ve diğer arkadaşlar Allah tamamına erdirsin inşallah...amin..
elif23 canım yarın saat 11 de transferim var herşeyin hayırlısı dularınızı bekliyorum müthis bi heyecan var .
KAMİLE.................transfer=16şubat............. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla............????????..............sonuç=?
ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla............????????.............sonuç=?
SERİFE80..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 5 mart............... dondurulmuşlarla............acıbadem.............sonuç=?
AYSUN76..............transfer=21 şubat.............test tarihi= 5 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sonuç=?
DERVİŞ.................??????????????.............????????????????...............uzun protokolle............... anatolia..............sonuç=?
WİLLYDİ................??????????????.............????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp............sonuç=?
İREMNAZ...............??????????????.............????????????????.............. kısa protokolle.................ege inüvestesi.....sonuç=?
MULTİTEL..............??????????????.............???? ???????????............... uzun protokolle.................9 eylül................sonuç=?
SEFDA..................??????????????.............??? ????????????............... kısa protokolle................istanbul TBM.........sonuç=?
ELİF23...................??????????????..............???????????????................uzun protokolle...............smyrna art...........sonuç=?
ESHA84.................??????????????..............???????????????...............???????????????...........?????????...........sonuç=?
KADRİSH87............??????????????.............???????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sonuç=?
EBRU1987.............??????????????..............???????????????................aşılamayla.....................?????????...........sonuç=?
NDK......................??????????????..............???????????????................aşılamayla.....................?????????............sonuç=?
ORFETA................??????????????..............???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM.........sonuç=?
Ocak 24 transfer, 5 Şubat 226 il epozitif :CüvCüv:
kızlar ben şimdik ne kadralık hamileyim ya sormayıda unuttum doktora
kizlar 2. testimi yaptim
8. gün 69
10 gün 139
cok mutluyum insallah kucagima aldigim günüde görürüm
kizlar 2. testimi yaptim
8. gün 69
10 gün 139
cok mutluyum insallah kucagima aldigim günüde görürüm