• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

Orbisss canım hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini verirsinde burda halay çekeriz

aysun dervis özlen hadi hayırlısı kızlar inşallah bekleme sonunda bizlere o mutlu haberi vermek nasip olur inşallah bolbol dua edin kızlar bol bol

elif derviş 2 kere var listede

ayyy çok sevindim seda ve diğer arkadaşlar Allah tamamına erdirsin inşallah...amin..

elif23 canım yarın saat 11 de transferim var herşeyin hayırlısı dularınızı bekliyorum müthis bi heyecan var .

ayyy çok sevindim seda ve diğer arkadaşlar Allah tamamına erdirsin inşallah...amin..

elif23 canım yarın saat 11 de transferim var herşeyin hayırlısı dularınızı bekliyorum müthis bi heyecan var .

Allah herşeyi gönlüne göre versin. Şimdiden bebişlerin hayırlı olsun canım. Umarım sıkı sıkı tutunurlar

:nazar: KAMİLE.................transfer=16şubat............. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla............????????..............sonuç=?
:nazar: ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla............????????.............sonuç=?
:nazar: SERİFE80..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 5 mart............... dondurulmuşlarla............acıbadem.............sonuç=?
:nazar: AYSUN76..............transfer=21 şubat.............test tarihi= 5 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sonuç=?
:nazar: DERVİŞ.................??????????????.............????????????????...............uzun protokolle............... anatolia..............sonuç=?
:nazar: WİLLYDİ................??????????????.............????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp............sonuç=?
:nazar: İREMNAZ...............??????????????.............????????????????.............. kısa protokolle.................ege inüvestesi.....sonuç=?
:nazar: MULTİTEL..............??????????????.............???? ???????????............... uzun protokolle.................9 eylül................sonuç=?
:nazar: SEFDA..................??????????????.............??? ????????????............... kısa protokolle................istanbul TBM.........sonuç=?
:nazar: ELİF23...................??????????????..............???????????????................uzun protokolle...............smyrna art...........sonuç=?
:nazar: ESHA84.................??????????????..............???????????????...............???????????????...........?????????...........sonuç=?
:nazar: KADRİSH87............??????????????.............???????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sonuç=?
:nazar: EBRU1987.............??????????????..............???????????????................aşılamayla.....................?????????...........sonuç=?
:nazar: NDK......................??????????????..............???????????????................aşılamayla.....................?????????............sonuç=?
:nazar: ORFETA................??????????????..............???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM.........sonuç=?

serifecim düzelttim canım mart listesindede transferler başladı inşallah hayırlı olur

inşallah elifcim artık ağlamak istemiyorum aynı şeyleri kaldıracak gücüm yok..Allah yüzümü ve yüzümüzü güldürsün sağlıkla gelirler inşallah darısı tüm isteyenlerin başına..

elif canım bugün test yaptırdım herşey güzel ilerliyor bende 2 martta keseyı görücem hayırlısıyla
darısı ızlerın basına bu listede herkes hamıle olucak görün bakın seda dedı dersınız

elif ben burdayım sen yoksun canım ben hala devam doğum kontrol hapına martın 3ünde iğneme başlıyacam

Ocak 24 transfer, 5 Şubat 226 il epozitif :CüvCüv:

elif ne kadar süre kullandın doğum kontrol hapını yani toplam kaçtana iç dediler sana ne zaman bırakcan kullanmayı bana 23 gün kullan dediler

:nazar: SEVTAPDÜZYOL..transfer=7 kasım..............test tarıhi=20 kasım........... kısa protokolle..................ege ünüverstesi......sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:(biricik)

:nazar: NADYA81.............transfer=6 aralık...............test tarihi=18 ocak.............uzun protokolle..................internatıonal hospital...sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:(biricik)

:nazar: BAŞAK35..............kendiliğinden...................kendiliğinden.....................kendiliğinden hamiş...........kendiliğinden..............sonuç= :CüvCüv: :emir_bebek:(biricik)

:nazar: SORGUSUZ..........transfer=12 ocak..............test tarihi= 24 ocak............ kısa protokolle..................?????????? ...........sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek: (üçüz)

:nazar: HOHO...................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... uzun protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:

:nazar: B.İSTİYORUZ.........transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat........... uzun protokolle.................medicana...............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:

:nazar: RROSE.................transfer=5şubat............... test tarihi= 17 şubat...........uzun protokolle.................bahçecide..............sunuç=:CüvCüv: :emir_bebek:(4 martta keseleri görcez inşallah)

:nazar: SEDA YILDIZ..... transfer=05 şubat..............test tarihi= 17 şubat.............dondurulmuşla.................kıbrıs T.B.M............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek: (2 martta keseleri görcez)

:nazar: SEYDAHANCER....transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............kısa protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek: (28 şubatta keseleri görcez)

:nazar: ZEYNEP26............transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ uzun protokolle...............smyrna art.............sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey:(inşallah)

:nazar: SABAHIM.............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............????????..............sonuç=:CüvCüv: :teytey::teytey:

:nazar: SERA96...............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............medicana..............sonuç=?

:nazar: TURSER...............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ uzun protokolle................özel umut.............sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey:

:nazar: PRENSES2020......transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. kısa protokolle................????????..............sonuç=?

:nazar: ANGEL...BABY.....transfer=13şubat...............test tarihi=25 şubat..............uzun proyokolle.............gelecek T.B.M.......sonuç=?

:nazar: OZLENOZLEM.......transfer=17 şubat..............test tarihi=27 şubat.............kısa proyokolle...............medicana.............sonuç=?

Son düzenleme:
Hymarry kullanıcısından alıntı
Ocak 24 transfer, 5 Şubat 226 il epozitif

hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

multişim doğum kontrol hapını bitene kadar kullancam ben adet oluncada gonal f e başlıcam

Back