• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

:nazar: KAMİLE.................transfer=16şubat............. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla............????????..............sonuç=?
:nazar: ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla............????????.............sonuç=?
:nazar: AYSUN76..............transfer=21 şubat.............test tarihi= 5 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sonuç=?
:nazar: DERVİŞ.................??????????????.............????????????????...............uzun protokolle............... anatolia..............sonuç=?
:nazar: WİLLYDİ................??????????????.............????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp............sonuç=?
:nazar: İREMNAZ...............??????????????.............????????????????.............. kısa protokolle.................ege inüvestesi.....sonuç=?
:nazar: MULTİTEL..............??????????????.............???? ???????????............... uzun protokolle.................9 eylül................sonuç=?
:nazar: SEFDA..................??????????????.............??? ????????????............... kısa protokolle................istanbul TBM.........sonuç=?
:nazar: DERVİŞ.................??????????????..............???????????????............... uzun protokolle...............??????????.........sonuç=?
:nazar: ELİF23...................??????????????..............???????????????................uzun protokolle...............smyrna art...........sonuç=?
:nazar: SERİFE80..............??????????????..............???????????????............... dondurulmuşlarla............acıbadem.............sonuç=?
:nazar: ESHA84.................??????????????..............???????????????...............???????????????...........?????????...........sonuç=?
:nazar: KADRİSH87............??????????????.............???????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sonuç=?
:nazar: EBRU1987.............??????????????..............???????????????................aşılamayla.....................?????????...........sonuç=?
:nazar: NDK......................??????????????..............???????????????................aşılamayla.....................?????????............sonuç=?
:nazar: ORFETA................??????????????..............???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM.........sonuç=?

elif günaydınn.transferim oldu17 subat ama test tarihini 4 martmıs 15 gün sonra yapmamı istiyorlar.dondurulmus olduğu için.ben 1 mart yazmıstım listeye üç bebişim benimlee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

elifciğim, Şubat listesini görünce içim kıpır kıpır oluyor valla. Listenin en sonunda ben varım yani Şubatta en son ben öğreneceğim umarım bebişlerim anneleri ve babaları gibi hayatı severler ve inatla bana tutunurlar. Bende halay çekmek istiyorum.
İçimde tarif edemediğim hisler var çok tuhaf yani ne olduğunu bende anlayamıyorum. Umarım sonu güzel olur

:nazar: KAMİLE.................transfer=16şubat............. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla............????????..............sonuç=?
:nazar: ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla............????????.............sonuç=?
:nazar: AYSUN76..............transfer=21 şubat.............test tarihi= 5 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sonuç=?
:nazar: DERVİŞ.................??????????????.............????????????????...............uzun protokolle............... anatolia..............sonuç=?
:nazar: WİLLYDİ................??????????????.............????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp............sonuç=?
:nazar: İREMNAZ...............??????????????.............????????????????.............. kısa protokolle.................ege inüvestesi.....sonuç=?
:nazar: MULTİTEL..............??????????????.............???? ???????????............... uzun protokolle.................9 eylül................sonuç=?
:nazar: SEFDA..................??????????????.............??? ????????????............... kısa protokolle................istanbul TBM.........sonuç=?
:nazar: DERVİŞ.................??????????????..............???????????????............... uzun protokolle...............??????????.........sonuç=?
:nazar: ELİF23...................??????????????..............???????????????................uzun protokolle...............smyrna art...........sonuç=?
:nazar: SERİFE80..............??????????????..............???????????????............... dondurulmuşlarla............acıbadem.............sonuç=?
:nazar: ESHA84.................??????????????..............???????????????...............???????????????...........?????????...........sonuç=?
:nazar: KADRİSH87............??????????????.............???????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sonuç=?
:nazar: EBRU1987.............??????????????..............???????????????................aşılamayla.....................?????????...........sonuç=?
:nazar: NDK......................??????????????..............???????????????................aşılamayla.....................?????????............sonuç=?
:nazar: ORFETA................??????????????..............???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM.........sonuç=?

elif günaydınn.transferim oldu17 subat ama test tarihini 4 martmıs 15 gün sonra yapmamı istiyorlar.dondurulmus olduğu için.ben 1 mart yazmıstım listeye üç bebişim benimlee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar dün yumurtalarım toplandı. 5 yumurta toplanmıştı. bu sabah 5 tane yumurtanın 4'ü döllenmiş. kesin olmamakla birlikte herhalde cmt transfer olur.

kızlaar liste süper, martta da halay çekenlere katılmak için şimdiden sabırsızlanıyorum, hepimiz için.. hayırlısııııı
bebiş istiyoruz canım değerin çok iyi, darısı başımıza..

elifciğim, Şubat listesini görünce içim kıpır kıpır oluyor valla. Listenin en sonunda ben varım yani Şubatta en son ben öğreneceğim umarım bebişlerim anneleri ve babaları gibi hayatı severler ve inatla bana tutunurlar. Bende halay çekmek istiyorum.
İçimde tarif edemediğim hisler var çok tuhaf yani ne olduğunu bende anlayamıyorum. Umarım sonu güzel olur

ben anlıyorum canım sen hamilesin ondan için kıpır kıpır

kızlar dün yumurtalarım toplandı. 5 yumurta toplanmıştı. bu sabah 5 tane yumurtanın 4'ü döllenmiş. kesin olmamakla birlikte herhalde cmt transfer olur.

hayırlı olsun canım kesin olduğunda yaz ben değiştireyim

Son düzenleme:
:nazar: SEVTAPDÜZYOL..transfer=7 kasım..............test tarıhi=20 kasım........... kısa protokolle..................ege ünüverstesi......sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:(biricik)

:nazar: NADYA81.............transfer=6 aralık...............test tarihi=18 ocak.............uzun protokolle..................internatıonal hospital...sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:(biricik)

:nazar: BAŞAK35..............kendiliğinden...................kendiliğinden.....................kendiliğinden hamiş...........kendiliğinden..............sonuç= :CüvCüv: :emir_bebek:(biricik)

:nazar: SORGUSUZ..........transfer=12 ocak..............test tarihi= 24 ocak............ kısa protokolle..................?????????? ...........sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek: (üçüz)

:nazar: HOHO...................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... uzun protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:

:nazar: B.İSTİYORUZ.........transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat........... uzun protokolle.................medicana...............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:

:nazar: RROSE.................transfer=5şubat............... test tarihi= 17 şubat...........uzun protokolle.................bahçecide..............sunuç=:CüvCüv: :emir_bebek:(4 martta keseleri görcez inşallah)

:nazar: SEDA YILDIZ..... transfer=05 şubat..............test tarihi= 17 şubat.............dondurulmuşla.................kıbrıs T.B.M............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek: .....(5.DENEME) azimli ve güçlü annemiz

:nazar: SEYDAHANCER....transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............kısa protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek: (28 şubatta keseleri görcez)

:nazar: ZEYNEP26............transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ uzun protokolle...............smyrna art.............sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey:(inşallah)

:nazar: SABAHIM.............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............????????..............sonuç=:CüvCüv: :teytey::teytey:

:nazar: SERA96...............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............medicana..............sonuç=?

:nazar: TURSER...............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ uzun protokolle................özel umut.............sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey:

:nazar: PRENSES2020......transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. kısa protokolle................????????..............sonuç=?

:nazar: ANGEL...BABY.....transfer=13şubat...............test tarihi=25 şubat..............uzun proyokolle.............gelecek T.B.M.......sonuç=?

:nazar: OZLENOZLEM.......transfer=17 şubat..............test tarihi=27 şubat.............kısa proyokolle...............medicana.............sonuç=?

:nazar: ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla............????????.............sonuç=?
:nazar: SERİFE80..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 5 mart............... dondurulmuşlarla............acıbadem.............sonuç=?

Son düzenleme:
özlem canım nasıl gidiyorr.. yatıyorsun değilmi. bugünlerin keyfini sürr.

Kızlar transferden sonra kaç gün dinlenmek gerek? normal hayata devam etmeden önce yani? 3-4 günden sonra serbest mi normal işlerimiz?

özlem canım nasıl gidiyorr.. yatıyorsun değilmi. bugünlerin keyfini sürr.

Evdeyim. Mümkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorum. Genelde kitap okuyup pc de sizlerin yazılarını taki ediyorum. Bazende tv seyrediyorum. İşte ufak tefek yemek işleri filan yapıyorum.
Ama senin dediğin gibi uzanmak, ağır kaldırmak filan yok. Gerçi sıkıldım evde ama... Sanki hiç transfer yaptırmamış gibiyim. Dün akşam adet ağrısı gibi belim biraz ağrıdı, sonra geçti. Onun dışında birşey yok... Bu ne anlama geliyor bilemiyorum valla...

Back