Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ZEYNEPPPP sırf senin için umudunu yitirmemen için yazıyorum arkadaşım ben bu sabah kandan önce idrar yaptım ve aynen silik milik hiçbirşey çıkmadı bomboştu kontrol çizgisinin yanı ama bak değerim düşükte olsa hamile olduğumu gösteriyor gerçi ne kadar sağlıklı bir gebelik şuan için çok erken ama en azından umudumu tekrar verdi bana sende umudunu yitirme arkadaşım sakın emi öpüyorum
evet ZEYNEP sabahım doğru soyluyor hatta çok uzulmustum ya bebeklerımı düşürseydım aslında yapılmaması lazım benımde 9. gunumde çıkmadı ama kanda hamıleydım içini rahat tut olurmu canım
ne ağlaması ağlamak yok sen hamilesin yeğenimi üzme ben teyze olcam inşallah hiç öyle ağlama mağlama kabul etmiyorum hamilesin sen
alllahım hepiniizn gönlüne göre verir inşallah
eliffffffffff benide yaz listeye canım
9 şubat dondurulmuş transferi 21 şubat test günüm medicana tamammı
belki hayırlı gelir bu liste hepimizeeeeeeee son üç gün naaaaaaaaasılllll geçecekkkkkkk
allahım yardımcımız olsunnnnnnnnn
zeynepcim cumartesi açıkmı hastaneler
elif mesajı değerlendiriyorsun yani rep puanı veriyorsun beğendiğin mesajın sahibine puan vaermiş oluyorsun yani
sabahım canım arkadaşım çok sağol Rabbim seninde gebeliğini hayırlı kılsın tamamına erdirsin inşallah