2009 anne adayları

Merhaba Elif ben de 15inde başladım Lucrin'e yani hemen hemen seninle aynı tarihler daha sonra Puregon yapılacak Adana Başkent Ünv. Hastanesi'nde olacak sanırım bu uzun protokol oluyo(İlk tüp bebek denemesi) diğer tarihleri bilmiyorum ama beni de eklermisin liste çok güzel olmuş ellerine sağlık....

Son düzenleme:
bide gebelik bolümünde bu idrar testlerinin resimleri var oraya mutlaka bak gebelere hergün test yapmışlar bazılarında ilk tert çıkmamış ama sonra gebe oldukları çıkmış

resimlere bek moral bozmak yok canım orda depo yumurtlama demek 10 depo yazıyoya yumurtlamanın 10. günü demek yani transferden sonra 8. gün bak ordada seninki gibi çıkmamış ama sonra yavaş yavaş belirginleşmiş ikinci çizgi

ZEYNEPPPP sırf senin için umudunu yitirmemen için yazıyorum arkadaşım ben bu sabah kandan önce idrar yaptım ve aynen silik milik hiçbirşey çıkmadı bomboştu kontrol çizgisinin yanı ama bak değerim düşükte olsa hamile olduğumu gösteriyor gerçi ne kadar sağlıklı bir gebelik şuan için çok erken ama en azından umudumu tekrar verdi bana sende umudunu yitirme arkadaşım sakın emi öpüyorum

SEVTAPDÜZYOL..transfer=7 kasım..............test tarıhi=20 kasım........... kısa protokolle..................ege ünüverstesi......sonuç=:CüvCüv:

NADYA81.............transfer=6 aralık...............test tarihi=18 ocak.............uzun protokolle..................internatıonal hospital...sonuç=:CüvCüv:

BAŞAK35..............kendiliğinden...................kendiliğinden.....................kendiliğinden hamiş...........kendiliğinden..............sonuç= :CüvCüv:

SORGUSUZ..........transfer=12 ocak..............test tarihi= 24 ocak............ kısa protokolle..................?????????? ...........sonuç=:CüvCüv:

HOHO...................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... uzun protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv:

B.İSTİYORUZ.........transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat........... uzun protokolle.................medicana...............sonuç=:CüvCüv:

ORFETA................transfer=5 şubat.............. test tarihi=17 şubat............kısa protokolle................istanbul TBM.............sonuç=senağlama :1hug:...yılmak yok yola devam

RROSE.................transfer=5şubat............... test tarihi= 17 şubat...........uzun protokolle.................bahçecide..............sunuç=:CüvCüv:

SEDA YILDIZ..... transfer=05 şubat..............test tarihi= 17 şubat.............dondurulmuşla.................kıbrıs T.B.M............sonuç=:CüvCüv: .....(5.DENEME) azimli ve güçlü annemiz

SEYDAHANCER....transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............kısa protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv:

ZEYNEP26............transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ uzun protokolle...............smyrna art.............sonuç=:CüvCüv: :teytey: (inşallah)

SABAHIM.............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............????????..............sonuç=:CüvCüv: :teytey:

TURSER...............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ uzun protokolle................özel umut.............sonuç=:CüvCüv: :teytey:

PRENSES2020......transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. kısa protokolle................????????..............sonuç=?
ANGEL...BABY.....transfer=13şubat...............test tarihi=25 şubat..............uzun proyokolle.............gelecek T.B.M.......sonuç=?
OZLENOZLEM.......transfer=17 şubat..............test tarihi=27 şubat.............kısa proyokolle...............medicana.............sonuç=?
KAMİLE.................transfer=16şubat............. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla............????????..............sonuç=?
ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla............????????.............sonuç=?
AYSUN76..............transfer=21 şubat.............test tarihi= 5 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sonuç=?
DERVİŞ.................??????????????.............????????????????...............uzun protokolle............... anatolia..............sonuç=?
WİLLYDİ................??????????????.............????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp............sonuç=?
İREMNAZ...............??????????????.............????????????????.............. kısa protokolle.................ege inüvestesi.....sonuç=?
MULTİTEL..............??????????????.............???? ???????????............... uzun protokolle.................9 eylül................sonuç=?
SEFDA..................??????????????.............??? ????????????............... kısa protokolle................istanbul TBM.........sonuç=?
DERVİŞ.................??????????????..............???????????????............... uzun protokolle...............??????????.........sonuç=?
ELİF23...................??????????????..............???????????????................uzun protokolle...............smyrna art...........sonuç=?
SERİFE80..............??????????????..............???????????????............... dondurulmuşlarla............acıbadem.............sonuç=?
ESHA84.................??????????????..............???????????????...............???????????????...........?????????...........sonuç=?
KADRİSH87............??????????????.............???????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sonuç=?
EBRU1987.............??????????????..............???????????????................aşılamayla.....................?????????...........sonuç=?
NDK......................??????????????..............???????????????................aşılamayla.....................?????????...........sonuç=?

Son düzenleme:
canim sakin moralini bozma herkeste idrarda cikmayabiliyor,sedayildizi diye arkadasimiz var oda 9. günde idrar testi yapmisti ve negatifti.ama kan tahlilinde hamile.

evet ZEYNEP sabahım doğru soyluyor hatta çok uzulmustum ya bebeklerımı düşürseydım aslında yapılmaması lazım benımde 9. gunumde çıkmadı ama kanda hamıleydım içini rahat tut olurmu canım

yok canım net olarak tek çizgi yanı bomboş beyaz

Zeynep can sıkmak yok, olumlu düşün. Bak kanaman olsa bile test yaptır derler bu nedenle erken evrede olduğundan idrarda çıkmayabilir. Sn moralini bozma istersen sende kan testi yaptır

zeynep çıkacak diye bir şey yok.üzme değerlerin dahada düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…