• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

arkadaşlar bişey sorcam benim 3 gündür bir damlanın yarısı kadar sabahları kan geliyo sonra tertemiz peçeteyle bakıyorum yınede tertemiz ama sabahları çok az yarım damla kan geliyo oda peçeteye bulaşıyo çamaşırıma gelmiyo hiç ben hiç adet olmadığım için merak ettim acaba adet mi oluyorum böyle adet olan varmı yoksa incir işemi yaradı biraz heycan yaptım 3 gündür yazcam kesinleşmeden yazmayayım diyorum ama dayanamadım en son 30 martta adet olmuştum adetin 24. günü başladı bu lekelenmeler adet içinde erken ne düşüncem hiç bilmiyorum eve süpürge tutcam korkudan bişey yapamıyorum bişey olur varsa diye artık hakkımızda hayırlısı

elifcimm düşük risinden olabilir bendede oldu 3 gün öncee dr um proluton iğne verdi ve sadece wc için kalkmamaı söledii bende öleyapiorum hala yatiorumm,,lütfen sende yat dinlen iş miş yapma allah korusun..sen tedbrini aldaiçin rahat olsun..ama yinede dr una bi danış derim arkadaşım...

bebek olmasada incirler işe yaradı çünkü ben ilaçsız adet olamıyordum canım

Elif ,biz incir incir derken bir de hamileysen çok güzel oacak, dedim ya eninde sonunda tüp değilse incir bizim sonumuz:) demek ki gerçekten işe yarıyor..

yok canım bırakırmıyız hiç yaaa vakıt olmuyo canım sadece ondan aklınıza bişey gelmesın gayet iyiz allah sizlerede nasip etsın en yakın zamanda inşalllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar iki tane gebelik testi yapmıştım ikisindede çizgi çıkmamıştı birini adete 2 gün varken diğerini adet günü yaptım çizgi çıkmayınca bıraktım öyle atmadım bu gün bi baktım adet günü yaptığımda çizgi var diyorumki acaba gebelik varmıdır bekleyince çıkmış olsa öbüründe niye yok sadece adet günü yaptığımda var kafam karıştı biraz adetimde iki gün geçti biliyorsunuz adetime 4 gün varkende lekelenme olmuştu biraz acaba tutunma kanaması olabilirmi diyorum belirti olarak mide bulantısı var kasıklarda ara ara sancı var bazende göğüslerime sancı giriyo göğüs ucundada hassasiyet var ama rengi koyulaşmamiş bilmiyorum her gebenin koyulaşıyormu uyku düzenim bozuldu ve başımda çok ağrıyor

canım 5 dk beklemen gerek bende 8. gün yaptım 1 dk falan baktım yok dedim bittii. sonra arkadaşım git bak dedi ben çoktan çöpe atmıştım. giitik çöptek çıkardık yaklaşık 8 dk falan olmuştuu. ve 2. çizgi silikti ve şimdi hamileyimmm

bide göğüsüm koyulaşmadı ama diğer bütün belirtiler var senin hemen koyulaşmışmıydı

Back