• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

kızlar hamileliğim kesinleşti :teytey: haftaya cuma ultrasona girecez inş keseyide görürüz,dualarınız için hepinize teşekkürler canlarım,derviş canım benim senin dediklerin çıktı hep rabbim seninde tez zamanda yüzünü güldürsün,arkadaşlar allah tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun.:Saruboceq:

elif canım sende çok erken test yapmışsın,ben iki kere kanda çıkmasına rağmen bugün idrar testi yaptım evde bakim çıkacakmı diye,15.günüm olmasına rağmen silik çıktı canım sen sakın acaba deyipte üzülme olurmu çok erken çünkü

sefdacım merhaba
iki kere kanda çıktığınıyazmışsın kaçıncı günler yaptın

canım transfer gününü saymazsak eğer ki ben saymadım çünkü transferim akşama doğru olmuştu, o hesaba göre 11.gün yaptırdım değerim 33 çıktı ve bugün yine yaptırdık 15.gün oluyo 147 çıktı,şimdilik iyi dediler inş sağlıklı ilerler:emir_bebek:

canım transfer gününü saymazsak eğer ki ben saymadım çünkü transferim akşama doğru olmuştu, o hesaba göre 11.gün yaptırdım değerim 33 çıktı ve bugün yine yaptırdık 15.gün oluyo 147 çıktı,şimdilik iyi dediler inş sağlıklı ilerler:emir_bebek:

slm canım ne güzel bak değerin yükselmiş hayırlısıyla keseleri görmek nasip olur inşallah :teytey:

kızlar hamileliğim kesinleşti :teytey: haftaya cuma ultrasona girecez inş keseyide görürüz,dualarınız için hepinize teşekkürler canlarım,derviş canım benim senin dediklerin çıktı hep rabbim seninde tez zamanda yüzünü güldürsün,arkadaşlar allah tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun.:Saruboceq:

canım gözün aydın allahım tamamına erdirsin inş.:CüvCüv:....sagsalim kucagına alırsın canımmmhihoyyythihoyyyt

sefda canım çokkkk sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.boşuna endişelendin artık rahatla canım bebişinde daha fazla üzme.

tebrikler canım allah tamamına erdirsin

arkadaşlar hepinizden allah razı olsun çok tşkler,iyiki varsınız, dünyada ne kadar çocuk isteyen varsa allah herkese tattırsın bu duyguyu.inş kucağıma alacağım günleride görürüm:emir_bebek:

arkadaşlar hepinizden allah razı olsun çok tşkler,iyiki varsınız, dünyada ne kadar çocuk isteyen varsa allah herkese tattırsın bu duyguyu.inş kucağıma alacağım günleride görürüm:emir_bebek:

hayırlı olsun sefda

Allahım kucağınada almayı nasip etsin

Eliiiif ne yapyoon kısss ne zaman test günün ben biraz bahar sendromu yaşıyomda giremedim kaç gün merak ettim seni na yaptın sonucu ne zaman alcan canım

Back
X