- 22 Temmuz 2008
- 6.258
- 171
-
- Konu Sahibi EvrimKuzey
- #1.221
kelebek bu kadar mı güzel olur, hepsi şahane, bayıldım bayıldım..dantelli totosunu yerim ben onun..maşallah..
Rica ederim bulmuşsun hepsini taa uzaklardan gelipsaol hayatım - sen gönderdin beni o mağzalara unutma - çok komiktim elimde kağıt senin tariflerinle okuyup okuyup sorduk nerde o hanlar diye
kız çocukları için işte öyle süslü püslü şeyler var hep ama ben erkek kıyafetlerine de bayılıyorum - öyle şeyler var ki giydirince sanki büymüşler de küçülmişler gibi oluyo yavrular
üüzlme Deniz yıldızı tkım çok güzel, duvarı beyaza boyatırsın, uykusetinide beyaz alırsın beyaz akseularlar daha dingin olurKırmızı, sıcak, ateş, kan, şehvet, aşk, samimiyet, güç, heyecan ve agresiflik gibi kavramları simgeler. Kan basıncını ve solunumu hızlandırabilir. İnsanları çabuk karar almaya ve beklentileri arttırmaya teşvik edici bir etkisi vardır.
Kırmızı, odalar insanı huzursuz eder fakat kırmızı renklerin dağınık olarak kullanıldığı odalar insanların zamanı unutmasına yol açar. İşte bu yüzden barlarda ve gazinolarda kırmızı renge ağırlık verilir. Ayrıca iştahı açma etkisi nedeniyle restorantlar sık sık kırmızı rengi dekorasyon için kullanırlar.
cnm teşekkür ederim ama araştırmalarım sonucu kırmızı rengin etkileri yukarıda yazıyor umarım kötü etkileri kızımı etkilemez :1no2:
tesekkur ederız teyzesı,saglıkla kullanmak nasip olsun inşallahminik kelebekcim güle güle kullansın fındık kurdun...
minik kelebek çok şirinler hele o kuzulu hastane çıkışına bayıldım bende istiyorum ondan :) arabanız da güzel güle güle kullanın
hele şükür bir şeyi de kendi fiyatına lamışım..iyi bari güzel başlangıçdaha ucuza bulamazsin tatlim ben bile burdan 7 euroya aldim 10 ml lik, 15tl yapiyor; fiyati uygun bence...
aidaa, gypsyy bayildim aldiklariniza..cok kullanisli seyler..
ben de kırmızı aldım canım kıpkırmızı değil arada yavruağzı pembe sarı tonları var..bence çok güzelmiş hele turuncunun insan psikoloji üzerindeki etkisi de çok olumludur.bu odayı aldım kızıma agresif falan olur dediler rengi dolayısıyla ama sanırım öyle bişey olmaz CADIARZU
biz de buna baktık sonra karar veremedik bu mu pirre cardin mi diye* sonuçta ikisini de almadık.bu ikili set 500 küsürdü..sen kaça aldın.ben beğenmiştim bunu çok.[/URL][/IMG]
senden de bekliyoruz mucizem..bana çok zevkli bir anneymişsin gibi geliyor nedense..yap bir cengaverlik ekle cicileriniEpeydir bakmamışım, güle güle kullansın kuzularınız cicilerini :) Hepsi birbirinden güzel...
Kırmızı, sıcak, ateş, kan, şehvet, aşk, samimiyet, güç, heyecan ve agresiflik gibi kavramları simgeler. Kan basıncını ve solunumu hızlandırabilir. İnsanları çabuk karar almaya ve beklentileri arttırmaya teşvik edici bir etkisi vardır.
Kırmızı, odalar insanı huzursuz eder fakat kırmızı renklerin dağınık olarak kullanıldığı odalar insanların zamanı unutmasına yol açar. İşte bu yüzden barlarda ve gazinolarda kırmızı renge ağırlık verilir. Ayrıca iştahı açma etkisi nedeniyle restorantlar sık sık kırmızı rengi dekorasyon için kullanırlar. cnm teşekkür ederim ama araştırmalarım sonucu kırmızı rengin etkileri yukarıda yazıyor umarım kötü etkileri kızımı etkilemez :1no2:
saol canım,önemlı bı eksıgı kalmadı gıbı.ayy bebişim hele bı dogsunda hayırlısıyla hepsini giydircem inşallah kaydirigubbakcemile2Minik kelebeğim aldığın herşey okadar güzel okadar şeker Cıvıl Cıvıl bir bebek olacak kızın çinde Bayıldım hepsine Birde okadar çok almışın ki sık sık değiştir üstünü hepsini giysin yavrucak - kalmasınlar yazık olur
Arabanızı da üle güle kullanın- bu Cardinin hangi modeli tatlım - enigma mı?
Kelebekim.. kuzum.. valla sahane.. bayıldım, cok cok gusel cıcıler almıssın.. Allah ıcınıze sındırsın...
saol canım,önemlı bı eksıgı kalmadı gıbı.ayy bebişim hele bı dogsunda hayırlısıyla hepsini giydircem inşallah kaydirigubbakcemile2
evet canım araba pierre cardin enigma.valla ben evde cok kez deneme sürüşü yaptım kaydirigubbakcemile3 cokda rahat kullanımı.şikayet yazanları okudum ama benım ayagıma falan carpmadı yürürken.cok hafıf bıde 4 tekerlegıde 360 derece dönebıldıgı için dar alanda dönmek bıle sorun olmuyo
)
Esra ne çok parçası var güle güle kullan, alt değiştirme çok sefimli : )
Rica ederim bulmuşsun hepsini taa uzaklardan gelip
üüzlme Deniz yıldızı tkım çok güzel, duvarı beyaza boyatırsın, uykusetinide beyaz alırsın beyaz akseularlar daha dingin olur
minik kelebek çok şirinler hele o kuzulu hastane çıkışına bayıldım bende istiyorum ondan :) arabanız da güzel güle güle kullanın
Meltem araba anakucağı nı ne kadara aldın ? hangi siteden park yatakın rengide gzüelmiş güzel günlerde kullanın
canım peşin 270 e bıraktı,yagmurluk ve ayak tulumu var,hepsinde mevcutmu bılmıyorumevet evet bende dün bi mağzada sürdüm biraz - ordaki kız deli oldu benimle- kaça aldınız?
teşekkürler cnm odasının duvarı için şu Funtosee Dev Çıkartma Seti Çiçek Bahçesi seti düşünüyorum ama abartmış mı olurum ki o zaman bilmiyorum
canım peşin 70 e bıraktı,yagmurluk ve ayak tulumu var,hepsinde mevcutmu bılmıyorum
ben de bunu beğenmiştim.ama duvar boyasına alçıya zarar veri mi bilemedik.malum kendi evimiz değil.bir de tayinimiz çıkıp duruyor bunu da boş verdik.teşekkürler cnm odasının duvarı için şu Funtosee Dev Çıkartma Seti Çiçek Bahçesi seti düşünüyorum ama abartmış mı olurum ki o zaman bilmiyorum
canım peşin 70 e bıraktı,yagmurluk ve ayak tulumu var,hepsinde mevcutmu bılmıyorum
canım aynı cıkarmaları begenmısızz.hayır hiç abartlı olmasss.bende prenseslı cıkartmalardansa bunu begenmıstım.cok güzel bence al bunu yerimseniben