2009 Ağustos Bebişlerinin Cicileri Burada :)

Ben bir mağazada buldum canım. Netten almadım. Ama hepsiburada.comda olması gerek.

hepinizin bebişlerinin giysilerine bayıldım kendimi zor tutuyorum magazalara atlamamak için neyse canım şunun şurassında 2 ay var cinsiyetini ögrenmeye:)))güle güle saglıkla giydirin inş.bebeişlere..

aidaa hayırlı olsun ben onları ayrı ayrı markalardan aldım.ama biberon falan yok.aventin göğüs pompası setinde var.

Canım çok beğendim bu seti - alıp bulundurmak lazım - inşallah kullamaya gerek kalmaz :)
acaba nerden bulabiliriz ki böyle bir set - eczanelerde satılır mı ki?

saol canım - aslında ben hep kullanışlı şeylere baktım (tulum , patikli pantalonlar , zıbınlar) - o elbiseleri hep kız kardeşim aldırttı bana - ben şey düşündüm "nasıl olsa 1-2 ay öyle fırfırlı şeyler giyemicek küçücük olacak çünkü çok 3-6 ay alırım artık elbise felan demiştim kendi kendime " ama kardeşim her girdiğimiz yerde öyle incikli boncuklu kurdelalı bişiler soktu burnumun dibine :) insan dayanamıyo alıyo

Jenny güzelgünlerde kulanın ciiclerinizi, kız kıyafetlerine bayılıyorum çok güzelleri pembiş süslü : )

saol hayatım - sen gönderdin beni o mağzalara unutma - çok komiktim elimde kağıt senin tariflerinle okuyup okuyup sorduk nerde o hanlar diye
kız çocukları için işte öyle süslü püslü şeyler var hep ama ben erkek kıyafetlerine de bayılıyorum - öyle şeyler var ki giydirince sanki büymüşler de küçülmişler gibi oluyo yavrular

altaçmamız
[/URL][/IMG]

ya çok güzel bu aldıkların ben bu alt açmaya bayıldım bende istiyoruuuuum - nerden aldın hesap ver hemen :))) annemlere söylim bana da alsınlar çok şeker (bende de alt açma tutkunluğu tuttu:)
jennyy..canım çok güzel şeyler almışsın..allah sindirsin..

..
saol tatlım

Ben bir mağazada buldum canım. Netten almadım. Ama hepsiburada.comda olması gerek.

ben buldum canım avantajlıürünler.com da var hemde 19,5 tlye
yarın sipariş geçicem

jenny nette var o set yukarı yazdım sende bak
alt açmayıda hürriyet çarşısından aldım :))

Esram.. gule gule kullanın annemm.. Allahım ıcınıze sındırsın.. hepsı de cok gusel kuzumun.

Aidammm o sey sahane bısı yaa.. bı de Esra sıteden bulmus.. hemen arkadasıma da onerdım, gercekten cok kullanıslı bısı.

canım çok güzelmiş - çok değişik bir model görmemiştim daha önce Güle güle kullanın Güle güle eskitsin kızın
Ayrıca agresif felan da olamz merak etme - ne güzel işte kırmızı cıvıl cıvıl - bende düşünüyodum kırmızı renk ama odam fazla büyük olmadığı için kapatır diye vazgeçtim

Çok beğendim çok

teşekkürler cnm bende klasik kızların odası pembe olur pembe çok şirin ama değişiklik olsun dedim kırmızıyıda severim bir sitede 1750 idi fiyatı 1400 e bulunca yakındanda çok güzel görünce dayanamadım aldım genç odası da olabiliyor zaten kaydirigubbakcemile2 balıkesirde pek seçenek yok izmire gittim bir mobilya için :1no2: sen mobilya mı alacaksın park yatak gibi bişey mi
???

mobilya alıcam canım 3 parça (büyüyen beşik gardolap şifonyer ) Ben balıkesirden alıcam Belis mobilyanın bayisinden - istersen bak nette Belis Papatya Bebek odası - bunu düşünüyoruz - pazartesi odamız badana olacak haftaya felan siparişi vericem 10 günde gelip kuruyolarmış - koyarım bende remini :)
Fiyat konusunda - bence çok iyi almışın - mobilyan çok şık - ben bizimkini balıkesirde 3 yere sordum - 3 mağza satıyo - birisi 1800 dedi (yatağını ve uyku seti veriyomuş ) ikinci yer 1500 dedi (yatağını veriyomuş) 3. yer ise 1250 dedi - ama orda bişey veriyo mu diye sormayı unuttum -bugün yürüyüş yapıp gider sorarım belki Aslında bişey vermesini de tercih etmiyorum çünkü bebek odasını satacam diye yanına bişiler ekliyolar kaliteleri belli değil - yatağını ve uyku setini ayrı almayı tercih ederim - zaten annem alma uyku seti ben alıcam deyip duruyodu :))

Son düzenleme:

o modellerde çok güzel fiyatı ne kadar??

aidaa cım aldıgın set cok güzel ama inşallah ilaç kullanmak zorunda kalmaz bebişler.bende elime aldım aldım bıraktım bu seti.

gyprs canım setin cok hoş bebişini güzel günlerde taşı içinde

dnzyldz canım oadanız gayet hoş güle güle kullan,cocuk nıye agresfif olsun canım,halısını perdesını ve duvar boyasını krem yada beyaz yaprsın dengeler rengı.hem nette oldugu gıbı capcanlı kırmıızı olmuyo renklerı. ama jenny nın dedıgı yerlerede bakabılırsın eger almadıysan.belis i gercekten bende cok begenıyorum,evım müsait olsa bende belis ten almayı düşünüyordum

teşekkürler cnm ama aldım ve içime çok sindi şimdi halı perde falan bakarım gerisi kolay zaten kaydirigubbakcemile2

Bu arada şu ilaç seti ile ilgili - hepimiz inş kullanmak zorunda kalmayız diyoruz ama - ben salı aşıya gitmiştim sağlık ocağına - epey dırdım hemşire odasında sohbet ettik ve o 1 saat içinde 3-4 tane anne giridi yeni doğum yapmışlar ve hepsi Vitamin D (damla) ve Demir (damla) almaya gelmişlerdi - yani sadece kötü durum için değil de vitamin için bile kullanacaz bu seti - almakta fayda var gibime geliyo

benimkinde bişey dahil değil annem zorla bir cibinlik eklettirdi içindeki uyku setine 125 dedi güzeldi balıklı falan kalitesi de iyiydi ama buralarda araştırabilirim belki daha iyisini bulurum ayyy ama izmirde çeşi çok gözüm kaldı valla bana kalsa hepsini toplar getirirdim sırnaşık şey

deniz yıldızı çok güzel bence oda neden agresif olsun ki
esracım alt açma da ne güzelmiş yavs güle güle kullansın inş yahya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…