-
- Konu Sahibi EvrimKuzey
- #1.181
bende bakayım havuzlu hana gözümden kaçmış demekkiii ayrıca hürriyet çarşısında tek e bebek mağazası olurmuu kızz bissürü var delüüüü enalt katta var bide enüst katta var mağazalar orta katlarda yok sadece
hangi siteden link verebilirmisin kuzumm
jennyy ayrıca aldıklarına bayıldımmm ama şu emzik vs olayına ben girmicem o kadar bakalım emicekmi yada emdiğini beğenicekmi vss elinde kalanlar oluomuş çok duydumm
güzel günlerde giydir bebişine canım..
Arkadaşlar Nuby nin bebek sağlık setini aldım. Faydalı bir takıma benziyor. Tavsiye ederim. İçinde ilaç içirmek için enjeksiyon tüpü, kulak aspiratörü, burun aspiratörü, ölçekli ilaç biberonu, ölçekli damlalık var.
Jenny kızının cicilerine bayıldııııııım.Elbiseleri çok tatlı. Bayılıyorum elbiselere. Ben hep tulum takım aldım. Ama içimde kaldı bu elbiseler. Yeni doğan için 0-3 aylık elbise bulamıyorum buralarda. Güle güle, sağlıklı günlerde giydir cicilerini.
Jenny güzelgünlerde kulanın ciiclerinizi, kız kıyafetlerine bayılıyorum çok güzelleri pembiş süslü : )
altaçmamız
[/URL][/IMG]
saol tatlımjennyy..canım çok güzel şeyler almışsın..allah sindirsin..
..
Ben bir mağazada buldum canım. Netten almadım. Ama hepsiburada.comda olması gerek.
ben buldum canım avantajlıürünler.com da var hemde 19,5 tlye
yarın sipariş geçicem
jenny nette var o set yukarı yazdım sende bak
alt açmayıda hürriyet çarşısından aldım :))
15 tl canım.pahalıdır yine eminim.ama başka şeyler de aldık.
canım çok güzelmiş - çok değişik bir model görmemiştim daha önce Güle güle kullanın Güle güle eskitsin kızın
Ayrıca agresif felan da olamz merak etme - ne güzel işte kırmızı cıvıl cıvıl - bende düşünüyodum kırmızı renk ama odam fazla büyük olmadığı için kapatır diye vazgeçtim
Çok beğendim çok
mobilya alıcam canım 3 parça (büyüyen beşik gardolap şifonyer ) Ben balıkesirden alıcam Belis mobilyanın bayisinden - istersen bak nette Belis Papatya Bebek odası - bunu düşünüyoruz - pazartesi odamız badana olacak haftaya felan siparişi vericem 10 günde gelip kuruyolarmış - koyarım bende remini :)
o modellerde çok güzel fiyatı ne kadar??
aidaa cım aldıgın set cok güzel ama inşallah ilaç kullanmak zorunda kalmaz bebişler.bende elime aldım aldım bıraktım bu seti.
gyprs canım setin cok hoş bebişini güzel günlerde taşı içinde
dnzyldz canım oadanız gayet hoş güle güle kullan,cocuk nıye agresfif olsun canım,halısını perdesını ve duvar boyasını krem yada beyaz yaprsın dengeler rengı.hem nette oldugu gıbı capcanlı kırmıızı olmuyo renklerı. ama jenny nın dedıgı yerlerede bakabılırsın eger almadıysan.belis i gercekten bende cok begenıyorum,evım müsait olsa bende belis ten almayı düşünüyordum
mobilya alıcam canım 3 parça (büyüyen beşik gardolap şifonyer ) Ben balıkesirden alıcam Belis mobilyanın bayisinden - istersen bak nette Belis Papatya Bebek odası - bunu düşünüyoruz - pazartesi odamız badana olacak haftaya felan siparişi vericem 10 günde gelip kuruyolarmış - koyarım bende remini :)
Fiyat konusunda - bence çok iyi almışın - mobilyan çok şık - ben bizimkini balıkesirde 3 yere sordum - 3 mağza satıyo - birisi 1800 dedi (yatağını ve uyku seti veriyomuş ) ikinci yer 1500 dedi (yatağını veriyomuş) 3. yer ise 1250 dedi - ama orda bişey veriyo mu diye sormayı unuttum -bugün yürüyüş yapıp gider sorarım belki Aslında bişey vermesini de tercih etmiyorum çünkü bebek odasını satacam diye yanına bişiler ekliyolar kaliteleri belli değil - yatağını ve uyku setini ayrı almayı tercih ederim - zaten annem alma uyku seti ben alıcam deyip duruyodu :))