- 27 Nisan 2008
- 1.481
- 0
- 45
- Konu Sahibi EvrimKuzey
- #1.241
len minik 70 demişsin linç olur burada ona göre.başında 2 var de mi? yoksa atarım kendimi
aynen ya bende ayağa kalktım bekliyorum cevap DDDD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
len minik 70 demişsin linç olur burada ona göre.başında 2 var de mi? yoksa atarım kendimi
pardon canımya 2 kaynamıs arada kaydirigubbakcemile370 ne??? bebek arabası mı 70 ? ben mi anlamadım?
hehe 70 diyon senden adres isticektim para yollicaktım banada al diye
ama şaka bi yana 270 çok iyi almışın bana dün 430 dediler peşim 390 olurmuş
bu para gönderme işini bir daha düşünim ben
canım burdan almıs olsam alır kargolar yollardım ama istanbuldan aldık.ama eger alcak olursan bana söle ben sana site adresı veırıyım havaleyle 290a verıyolar.sakın 390 dıyen yerden alma
yok kız sen 270 almışsın bende 390 verecek göz var mı :) İstanbulda annemler oturuyo - onlar alır getirir doğuma gelirken - nerden aldınız canım?
unkapanında bişe han vardı hani.hmmm neydı haşim işcan,bebek alısverısı için eminönne gittigimiz zaman aldık.ya bilmiyomkı adını orası cok buyuk bıyerdı dükkanın adına bakmadım.bence sen bu siteye bı bak sanırım burdaydı 290 havaleyle eniyibebek.com
minik kelebek aldıkların çok güzel.. güle güle giysin kız kuşun... Özellikle dantelli tayta bayıldım :) arabalarımız renk olarak da aynı olmuş :)
Denizyıldızı ay benim oturma grubum kırmızı, ondan mı böyleyim ben acep :)))
FASULYEKO siz de güle güle kullanın canım..
canım peşin 270 e bıraktı,yagmurluk ve ayak tulumu var,hepsinde mevcutmu bılmıyorum
canım aynı cıkarmaları begenmısızz.hayır hiç abartlı olmasss.bende prenseslı cıkartmalardansa bunu begenmıstım.cok güzel bence al bunu yerimseniben
ben de bunu beğenmiştim.ama duvar boyasına alçıya zarar veri mi bilemedik.malum kendi evimiz değil.bir de tayinimiz çıkıp duruyor bunu da boş verdik.
ben de bunu beğenmiştim.ama duvar boyasına alçıya zarar veri mi bilemedik.malum kendi evimiz değil.bir de tayinimiz çıkıp duruyor bunu da boş verdik.
bu odayı aldım kızıma agresif falan olur dediler rengi dolayısıyla ama sanırım öyle bişey olmaz CADIARZU
Minik kelebeğim aldığın herşey okadar güzel okadar şeker Cıvıl Cıvıl bir bebek olacak kızın çinde Bayıldım hepsine Birde okadar çok almışın ki sık sık değiştir üstünü hepsini giysin yavrucak - kalmasınlar yazık olur
Arabanızı da üle güle kullanın- bu Cardinin hangi modeli tatlım - enigma mı?
Fasulyeko sizin arabanızı da çok sevdim - ama Chicco biraz tuzlu gibi geldi bana bir defasında sormuştuk eşimle 700 demişlerdi bi modeline :S bende chiccoyu sildim Siz kaça aldınız bu takımı Güle güle kullanın bol bol gezin
Meltem araba anakucağı nı ne kadara aldın ? hangi siteden park yatakın rengide gzüelmiş güzel günlerde kullanın